Кухня от Икеа - тема №4

• 8 096
  • 93
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Дали някой от вас се е сблъсквал със следната ситуация:

Направихме онлайн проект на кухня IKEA. След това го консултирахме с екипа им отново онлайн. Изпратихме линка на проекта и в реално време направихме няколко промени по него. В момента, обаче, в акаунта ми виждам само стария проект, а ИКЕА отказват да дадат достъп до коригирания. Вариантът бил отново да запазим час за консултация и тогава те да променят. 🤔.

Честно казано, ми се струва леко нелепо като организация и съжалявам, че не им дадохме достъп до нашия екран и сами да коригираме това, което сега така или иначе ще трябва да променим в нашия проект.

Някой да е успял да се сдобие обратно с коригирания от тях вариант?

# 91
  • София
Запазете си онлайн проектиране и те ще ви коригират и пратят подробния проект.
Онлайн проектирах със служители във Варна, които бяха много любезни, а поръчката си ни е тук за София.
Един два пъти звънях на кол центъра с въпроси след като бяхме платили и поръчали и извинявам се, но отговорите бяха абсолютно неадекватни.

# 92
Точно варненският им екип ми отказва съдействие. По време на онлайн срещата ни нищо не казаха, че няма да разполагаме с проекта и след като си го потърсих в акаунта и им писах - ми пратиха само един изглед на jpg файл. 😳 На вас как ви осигуриха самия проект? Като достъп в програмата, ли?

# 93
  • София
Те коригираха проект правен в София и ми изпратиха на имейл подробен проект- с размери, чертежи, няколко страници + изглед и цената. Много доволна останах от служителката. После я занимавах и с доставката и проследяване на липсващите артикули и много ми помогна.

Общи условия

Активация на акаунт