Кухня от Икеа - тема №4

• 5 706
  • 72
  •   1
Отговори
# 60
Драго, тухлите натурални ли са или декоративни панели? Иска ми се на една къща да оставя в една стая тухлите. Моите не са така добре запълнени с мазилка като на твоята снимка, та смятам и да се запълни с хоросан или каквото се ползва в днешно време. Съмнението ми е дали няма да се рони от тухлената стена и да генерира боклук.

# 61
Драго, тухлите натурални ли са или декоративни панели? Иска ми се на една къща да оставя в една стая тухлите. Моите не са така добре запълнени с мазилка като на твоята снимка, та смятам и да се запълни с хоросан или каквото се ползва в днешно време. Съмнението ми е дали няма да се рони от тухлената стена и да генерира боклук.
Истински са. Запълнени са фугите, минати са с телена четка, за да падне старата мазилка и са лакирани с лак за камък. Ползвала съм и на Vitex и на Vivechrom.
Ето преди

И след една и съща стена. Лакирана е 2 пъти.

# 62
Много хубаво . Драго, а как се държат с изпаренията и почистване на евентуални пръски при готвене?
Ние правихме такова подобно пано в коридора и цялата стена на стълбището с прозореца,  с италиански тухлички лепени. Не съм у дома в момента, за да покажа.

# 63
Много хубаво . Драго, а как се държат с изпаренията и почистване на евентуални пръски при готвене?
Ние правихме такова подобно пано в коридора и цялата стена на стълбището с прозореца,  с италиански тухлички лепени. Не съм у дома в момента, за да покажа.
Има стъкло пред тях, което се демонтира при нужда. Нагоре за момента нищо им няма, но могат и с гъба да се изтъркат капки ако има.

# 64
....
Истински са. Запълнени са фугите, минати са с телена четка, за да падне старата мазилка и са лакирани с лак за камък. Ползвала съм и на Vitex и на Vivechrom.
...
Супер е станало, благодаря. И кабелите сте скрили добре. Аз обмислях някакъв селски индустриализъм, кабелите да са открити в кондуити (метални тръби за кабели, не знам как е на български) и контактите да са външни, но още не съм го преценил дали да е така. За кабинет я мисля стаята, та кабели ще има.

# 65
....
...
Супер е станало, благодаря. И кабелите сте скрили добре. Аз обмислях някакъв селски индустриализъм, кабелите да са открити в кондуити (метални тръби за кабели, не знам как е на български) и контактите да са външни, но още не съм го преценил дали да е така. За кабинет я мисля стаята, та кабели ще има.

Кабелите ние прекарахме по изронените  фуги, като змия се вият,  после ги запълнихме, но стилът е друг. С външни тръби ще стане супер за индустриал. Ако има откъде с бакелитени ключове и контакти става много готино. Има и разни ретро серии.

# 66
  • София
Някой да има представа колко приблизително се плаща за монтаж на кухня?
1-2-5-10% от цената на кухнята ?

# 67
Някой да има представа колко приблизително се плаща за монтаж на кухня?
1-2-5-10% от цената на кухнята ?
  15%

# 68
  • София
А знаете ли дали е 15% от шкафовете и плотовете или 15% от обща цена шкафове и уреди?

# 69
  • София
Май е е 15%  от всичко без уредите. За връзване на уредите се доплаща.

# 70
Всичко си е отделно на точка а 15% е на самата кухня

# 71
Здравейте,
Някой може ли да препоръча фирма за монтаж на кухня Икеа, различна от Майстор плюс?

# 72
Здравейте,
Доколкото разбрах при налични липси при поръчка се доставят наличните шкафове, в последствие се запълват липсите. Това колко доставки са? Ако платя първата доставка на наличното, после трябва да съхранявам някъде всички пакети, докато не ми доставят останалото, нали? Втората доставка предполагам също се заплаща? А дали на някой се е налагало да заплаща повече от две доставки до запълване на всички липси? Много е зле така. Не ни казаха колко ще чакаме за да докарат липсите, което значи че трябва да превърна едната си стая в склад за неопределено време. И чак след като всичко е налице мога да се свържа с фирмата за монтаж, нали така? Струва ми се ужасно изтормозена процедура и изключително разорителна, ако плащам две или повече доставки. Някой ползвал ли е различна фирма за доставка?

Общи условия

Активация на акаунт