За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 176
  • 579
  •   1
Отговори
# 105
http://album.svatbata.bg/bambaloviтова е единият албум
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103116 а това е 2-я албум.тук на втория отдолу има и други мои снимки.гледайте и се забавлявайте за моя сметка. Hugама и аз искам снимкиии

# 106
Като дойде момента, ще се консултирам с тебе, да ме имаш предвид Mr. Green
Просто е прелестно...нямам думи...
Айде да не разводнявам темата, че го обърнахме на чат и ще ядем шамарки Embarassed

# 107
ама много сте лоши.аз снимките си ги знам и не се забавлявам.дайте и аз да гледам де

# 108
  • Mtl/Sf
С радост бих ти дала мои снимки,обаче аз се омъжих точно за 15 мин. в петък следобед и бяхме само ние и кумовете Grinning
И да не ни се карат,че си дрънкаме празни приказки-винаги ли при висок пролактин има изтичане на секрет от гърдите (при стискане на зърното)?

# 109
не аз нямам никакъв секрет.
жалко гледат ми се снимчици

# 110
  • София
аз пък имам секрет, имам и кисти на гърдите, а пролактин ще изследвам тепърва така, че незнам от кое е

# 111
  • Mtl/Sf
Анита,желая ти от все сърце бързо да оправиш нещата и да  preggo
Аз пък нямам нито секрет,нито кисти,нито овулация WearyВсе си мислех,че след като съм успяла два пъти да забременея(2 аборта),някак си няма да е много трудно сега.Виждам,че с графиките ми нещо не е наред и се чудя колко графичен материал да събера преди да отида на лекар(имам само 2 до момента).Какво ще ме посъветвате?

# 112
Мента, според мен две графики е достатъчно материал, ако си мерила редовно и както трябва.  Hug

мушморок, мъжа ми не дава да поствам снимки  Sad

# 113
Именно двата аборта е трябвало да те наведат на мисълта, че има някакъв проблем.
Консултирай се със специалист, ако трябва направете генетични и имунологични изследвания (нека не те плашат имената).
В съседния форум Проблемно забременяване има много писано по въпроса, ако искаш можеш да си пуснеш отделна темичка и момичетата там ще ти дадат съвети и мнения. Много са печени, можеш да йм се довериш Hug

Поне три цикъла трябва да направиш, т.е. три графики, със стриктно мерене.

# 114
Juturna много сербез тоя твоя мъж.я го преспи и пусни една вде  Mr. Green

# 115
  • Mtl/Sf
Всъщност първият аборт беше по желание в ранните ми студентски години.След втория (спонтанен) сигурно прекарах една година по гинекологични кабинети,като получих 150 уверения,че съм ОК и нямам никакъв проблем да забременея.
Ще меря още един месец температура,че първата ми графика е непълна и пак започвам ходенето по лекари.Ох,как го мразя само!
Благодаря ви,момичета  bouquet

# 116
Е, това е нещо друго Simple Smile
Мисля, че Денис ти беше дала съвет в темата за разчитане на графики...или се бъркам newsm78
Та тя може да те насочи къде да търсите проблема, ако има такъв Simple Smile

# 117
  • Mtl/Sf
Права си,Стеф.Денис ме посъветва да се консултирам с лекар,но нали все пак трябва да занеса някакво доказателство за съмненията ми.Не върви някак да отида с 1и1/2 графики.Та за това ми беше чудно колко е подходящия брой.Три ме устройва GrinningТри за щастие baby_neutral

# 118
  • E-CLM & CH-VD
Брей, доста хора по това време тук  newsm78

Juturna, хватката е следната -  newsm47 (това си ти към мъжа ти) после  smile3507 (той), после пак ти  fight , пак ти  smile3509 и и накрая ние гледаме снимчицииииии  smile3508

Мушморок, ако искаш снимки - ето малко от преди 2 седмици - бяхме с милото в  Лондон

При мен още е 11, но в България вече е 12 часа, и е време да честитим рождения ден на......

Честит рожден ден на Bulechka_TS!!!!

Всичко най- най- най-!! И сбъдване на всичките мечти!

bouquet

# 119
еййййй една сериозна жена.благодаря ти Вес ама ми дава грешка
We're sorry...
...due to a high volume of page requests, this Webshots page is not available right now.

If you are looking for a photo, it is possible that the photo has moved or no longer exists.

If you are in the process of creating an album, please be assured that your data has been sent to our site. You may try refreshing the browser window or reloading the page in a few moments. 
(ТОВА ПИШЕ)

Общи условия

Активация на акаунт