За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 175
  • 579
  •   1
Отговори
# 90
Не искам да си сменям пола с мъж,те не знаят какво изтърват Joy Mr. Green Sunglasses Laughing

Ама имаше ли такава вероятност? Аз пак съм изпуснала клюките  Joy.

На новите момичета welcome

На Румито fingerscrossed

За останалите  Hug и после ще ви изчета, че трябва да поработя малко  Rolling Eyes.

# 91
Не искам да си сменям пола с мъж,те не знаят какво изтърват Joy Mr. Green Sunglasses Laughing

Ама имаше ли такава вероятност? Аз пак съм изпуснала клюките  Joy.

Неее,да предопредя,да не ми предлагат Joy Sunglasses Laughing

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 21:13 от Рожбо

# 92
  • v. turnovo
Ей,момичета,един следобед ме няма и тука романи сте изписали.Хайде стискам палци на нечакащите и на тези,които са видяли едва забележими втори чертички.А на тези , които ги е посетила лелката мога да кажа,че другия месец отбора отново се заформя голям,така че споко.Хайде,лека вечер на всички Simple Smile

# 93
  • БУРГАС
Къде сте всички бе? Аз вече си имам нет в къщи и сега изчезнахте, нали? Друг път не мога да ви насмогна да изчета какво сте писали а сега.... тишина. Ако правите бебета - може.
А Катя ако е отишла в отчетни без мен - ще ти направя ушите като ка кучо, да знайш! Ей сега ще те издебна и ако те хвана там, мисли му!

# 94
Здравейте,момичета!Честита нова темичка-имам предчувствие за това заглавие...хммммм... newsm78 Mr. Green
mu6morok,как бе злато ще се подлагаш на зверски диети.... Naughty.....недей така,чак до такива кг.,че да ти се побъркат хормоните според мен не си стигнала.Просто направи едно разтоварване за известно време-повече плодове,салатки,избягвай сладичкото и хляба и всичко ще си е на местото.А пък и аз така си те харесвам - какво ти е! Hug Heart Eyes

# 95
  • София
Здравейте, момиченца!!! Grinning
Честита нова темичка-много поощряващо ми звучи! Laughing
Аз нямах много време да ви чета днес и попрегледах горе-долу какво сте писали. Пак цял ферман като за начало на седмицата... Mr. Green, ама лошо няма всяко начало трябва да започва добре.
И кви са тия диети тука. Мушморок-ти си страхотна мадама, какво толкова си се вглъбила в това отслабване. Аз кво да кажа като мойто пиле все ме врънка, че иска да съм по-пухкава, та то не бе тъпчене, не бе чудо, обаче със зверски усилия по 10 пъти ядене на ден успях да кача 5 кила и сега е малко по-доволен. Аз да ти кажа от драстични диети смисъл няма, защото вместо да си подобриш хормоните (не казвам, че ти са лоши), съвсем ще ги разцентроваш. Naughty, затова по-полекичка с глада. И един друг съвет хапвай си повечко пъти на ден по малко, така калориите се усвояват по-добре и пий мнооооого вода-аз пия по 3 литра на ден-това помага за прочистване от токсините. И ако ме питаш не се вглъбявай в това отслабване, просто промени начина си на хранене, ходи пеш, усмихвай се и си свиркай-ще успееш да свалиш някое килце, но бавничко, иначе може да си навредиш сериозно. Драстичното лишение от храна е предпоставка за много болести, особено през пролетта когато организма е изтощен, а и след него месечният ти цикъл съвсем може да се побърка или още по-лошо да се изгуби...Послушай ме не се подлагай на изтезания-няма да сгрешиш!!! Hug
Уф май много се разфилософствах...  ooooh!
Иначе ние с мойто мъжле днес цял следобед местим мебели, че ще почваме ремонт на кухнята и ако има бебче тоя месец, направо му съчуствам с тия тежести дето си тренирах мускулите, обаче като се замисля тоя път май не сме се много старали, та е малко вероятно...на всичкото отгоре съм настинала зверски и само кихам и подсмърчам, че и гърлото ме боли...
Айде стига толкова и вече е време някой да ни зарадва, че много време мина без хубави вести... Heart Eyes

# 96
  • София
Браво на вас - 5 сраници за един ден.
Тихичко честито на бледите чертички.
Добре дошли на новите дами.

Деси
заедно сме и ще успеем ще видиш

mu6morok ще ти пиша на лични, че ме интересува малко повече инфо за пролактина.

# 97
къде сте всички бре калпазанкиииииииии
ей дойдохси и забегнахте.
искам да кажа на всички ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ за подкрепата и комплиментите.ще огранича само приема на храната и ще огранича сладкото и тестеното и вечер по 10-на минутки ще се заигравам на степера.
айде бре моми,някой няма ли да крещи тука че е видял 2 черти.искаше ми се да съм аз ама е на не съм айде някой да ме замести Mr. Green

# 98
Мушморок, я кажи сега къде правихте сватбата - попитах аз на втора страница още, ама кой да прочете Whistling
Много ми хареса обстановката Blush

# 99
Здравей, mu6morok!
Тук сме, ама си подремваме... Ох, какви 2 черти - какви 5 лева? Аз имам гости. Аман вече. Тоя път не се ядосах дори. Може би, защото не се изкушавах да правя тестове. Гледах си графиката и въобще не очаквах чудо. Но знам, че ще стане!

# 100
  • Mtl/Sf
Мушмороче,често ли имаш такива цикли?Извинявай,ако си писала по-рано,но при тия теми по 30 стр.трудно може да се проследи всичко.Какви изследвания си правила?
За диетата,може би ще ти е най-лесно да пробваш разделно хранене,както беше писала Рожбето.И ако можеш да спреш белия хляб,баници,кифли,вафли и други подобни въглехидратни бомби,ще ти е от полза. newsm10
Една моя позната имаше пролактин 3 пъти над нормата и точно след 3 месечно лечение с Достинекс (май) беше ОК.
П.П. Сватбата ти наистина е на невероятно романтично и красиво място  bouquet

# 101
  • София
Къде ги гледате тези снимки от сватбата на мушморока. Аз май нещо съм пропуснала.

# 102
  • Mtl/Sf
Ами аз ги гледах в една тема,която беше направо сватбарска-рокли,букети,целувки...
Мушморока може да пусне линк да се развеселим малко Grinning

# 103
 dididi не се коси душко.ние ще сме другия път нали знаеш.ако всички наведнъж успеем няма да има всяка една от нас своята минутка слава,а така една по една и се обръща специално внимание Mr. Greenей как го измислих Party
Стеф ама ти незнаеш ли че съм голяма бяла птица  Laughingзначи сватбата е в Пловдив в комплекс Джия бийч.и съм много доволна.ще прозвучи малко тъпо(не искам някой да си помисли че съм надута патка)но ако искаш хубава сватба там е мястото,но излиза мъничко по скъпо.но нали веднъж се женим(уж де) Winkнещо ако ти трябва кординати,съвет пиши
Мента,благодаря за поздравленията.изследвания правих края на декември-всички хормони.всичко беше наред освен пролактина.44,78 при норми 1.39-24,2.а за цикъла -преди ми беше по кратък но миналия месец беше 39 дни а този вече 46 ден и нищо

# 104
  • София
мушморок дай линк за снимките. Сигурна съм, че и на другите ще им е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт