За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 173
  • 579
  •   1
Отговори
# 75
Предполагам че ако се лекува възпаление на лигавицата и някаква сухота, въобще възпаления изискващи да няма дразнение, може би тогава сексът трябва да се изключи от менюто Crazy

Аз искам да питам момичетата, които са си правили микробиология: всеки различно казва, аз така и не разбрах къде е истината, но това заплаща ли се или се поема от касата? И колко струва ако се плаща?

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 16:51 от .:.Stef.:.

# 76
Стеф не съм сигурна дали може да се поеме от здравната каса МБта, но аз платих 16 лв за изследването.

# 77
  • София
Момичета, при мен още нищо няма, но съм се надула като балонче, усещам някакво напрежение в гърдите и нещо като тежест в корема....
Какво ли ще излезе? Thinking
Но решила съм- тази седмица кротко ще си изчакам и ако не ме навести гадната гостенка, ще си направя тест в края на седмицата. bowuu
Какво ще кажете? Laughing

# 78
айде сега по-подробно.ходих при д-р Пелев и съм много възхитена.прегледа ме на ехограф,разгледа ми изследванията и каза че иска в четвъртък сутринта да направя тест а следобед да ида при него за да ме види пак.и ако няма бременност следващата седмица да си направя ЯРМ.а след ЯРМ ще се реши дали ще стимулираме оволацията или ще лекуваме аденом(ако се окаже че има).но като за начало ми каза да започвам да отслабвам.защото и това е от значение.но като цяло съм възхитена много директен човек и не ми взе един лев въпреки че бях в частния му кабинет.каза че не сме направили нищо и няма за какво да ми взима пари.
а сега за първия работен ден-ПЪЛЕН АЙЛЯК ЦЯЛ ДЕН Mr. Greenутре ще ми дойде б=рото и комп=търа и тогава ще се залавям по-сериозно за работата.
момичета помагайте с диета.незнам кака да е за да има бърз и качествен резултат.
ЗАБРАНЯВАМ ВЕЧЕ ПОЧЕРПКИ В МОЕ ПРИСЪСТВИЕ. Naughty Mr. Green

# 79
  • София
Виж в красива мама, там е фул просто с диети  Peace
А сега поясни на ЛС за аденом ЯРМ и т.н. и защо по дяволите ше отслабваш като те видях наживо? #Crazy

# 80
Абе, Мушморок, какво отслабване?! Честно казано - това ми звучи доста глупаво. Нали се видяхме?! Още повече - диетата е стрес. Не ти трябва такъв по време на бебеправене. Нищо против дофтора, ама според мен малко е прекалил... от значение за какво е ?!
Но ако решиш, в Красива мама има много варианти. Имаш подкрепата ни!  Hug

Извинете ме за невежеството, ама какво е ЯРМ?

# 81
  • БУРГАС
Виж в красива мама, там е фул просто с диети  Peace
А сега поясни на ЛС за аденом ЯРМ и т.н. и защо по дяволите ше отслабваш като те видях наживо? #Crazy

Аз пък видях снимки, а в събота ще я видя наживо. И аз не мисля, че се нуждаеш от диети. Все пак - хапвай по малко, на често и пий МНОГО вода. Може и някой друг фитнес да спретнеш, ама само ако искаш.
И аз искам повече разяснения за ЯРМ и т.н.

# 82
имам висок пролактин и затова ще ми правят ядрено магнитен резонанс за да се види дали няма аденом който да причинява това повишаване на пролактина.за отслабването-Ели,ще го приема като комплимент,но за последната година и половина съм 13 кг отгоре.и доктора каза че това също причинява хормонален дисбаланс и че трябва да сваля малко поне.то и аз искам ама путо му ГОЛЯМА УСТА само яде #Cussing out Embarassed

# 83
Аз да кажа за диетите: бързо, лесно и здравословно няма, има правилно хранене и спортуване (или поне добра физическа активност).
Да не вземеш да правиш екстремни диети, че ще ти отиде на кино и овулация, и хормони, и всичко Crazy
Радвам се, че си доволна от Пелев, дано той да е твоят лекар Hug
Аденомът предполагам че е на щитовидната жлеза, но може и въобще да го няма...стискам палци всичко да е както трябва Simple Smile

# 84
  • София
Туй добре, ама за диетата съм съгласна с Морги че е стрес и едва ли е добре да е нещо екстремно да знаеш. Освен това колкото и странно да звучи, знам за няколко случая в които мамите са били супер слабички и не са успели да задържат плода заради това и се налага да понапълнеят за да го задържат. Разбира се случаи разни... но не стресирай телцето.
А кога ще е това ЯРМ? След като мине прегледа другата седмица ли?

# 85
да надявам се следващата седмица да имам зелена светлина за ЯРМ-то.а за диетата доктора по принцип каза да спра сладкото и тестеното само но аз мисля че известно време ще се наложи малко по сериозен режим,но далече съм от идеята да правя драстични диети които да доведат до йойо ефект.

# 86
Във връзка с килограмите да ти кажа, че бях 47 и не забременях, качих на 55 и пак не задържах, така че, хич не ми се вярва да е от килцата.

# 87
  • София
Охххх, това с отслабването ми е мноооого познато #Cussing out
и на мен при последния преглед доки ми каза, че трябва да махна някое килце, защото и аз през последните 2 години си понатрупах някое в повече, но като такава ми е работата и няма движение....цял ден на стола, пред компа,......откъде движение? Thinking
килограмите имат връзка с редовността на цикъла, както и с овулацията и хормоните, така че има резон в това, което док е казал на Мушморочето Naughty
Важното е да намериш вариант, при който да не стават нещата драстично- пълно гладуване или подобни глупости! Всичко с мярка!
Успех от мен!

# 88
Цитат
килограмите имат връзка с редовността на цикъла, както и с овулацията и хормоните
абсолютно същото каза доктора.дано успея.

# 89
И аз да се включа с мнение относно килата...
Мушморок,не смятам,че килата отгоре са проблем,но за твое успокоение пробвай разделното хранене,с него не се лишаваш от нищо,но все пак се храниш природосъобразно и не товариш организма!Разделното хранене не отхвърля и сладкото дори Peace Flutter
Абе,дано не ти дойдат гостите и да ни се похвалиш тея дни,все пак изпарителните чертички не са за изпускане Hug
Елпет,смени си аватара с някоя бременлинска снимчица Crazy Mr. Green Laughing
Оле,много се кефя на бременни жени,някак си ми "звучат" едни такива непорочни,чисти.Това да носиш живот вътре в тялото си е нещо невероятно!Не искам да си сменям пола с мъж,те не знаят какво изтърват Joy Mr. Green Sunglasses Laughing
Лелее...ама в такъв период съм сега,поне в сънищата си сума си пъти родих и забременях,де да беше така лесно и в живота Hug
Верно,Катито къде е?

Общи условия

Активация на акаунт