За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 155
  • 579
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
момичета благодаря ви:)мисля да се пробвам в събота Praynig.И стискам палци за всички чакащи да видят двете чертички много скоро

# 61
  • БУРГАС
По принцип се пускат капките урина и се чака колкото трябва, тогава се отваря капачето.
Но според мен резултатът не зависи от дръпнатото или недръпнатото капаче.
По-скоро е направено с цел да има елемент на изненада Crazy

Подкрепям напълно! Никога не съм изчаквала да мине указаното време за да махна капачето и винаги отчетения резултат е бил верен! Пожелавам успех и стискам палци на Рапунцел!

Абе хора, къде изчезна Катето пак? Някой да има идея?

Меган, много се радвам да те видя пак в отбора! Хайде утре да се разкрасиш още повече и без депресии моля!

Вес, мерси за витаминчетата!
Ох, ако знаете как се наплюсках току-що, свят ще ви се завие! Две парчета пица и торта за десерт! Ужас! Помощ! Не мога да дишам!

# 62
Стела опитвам се да не изпадам в депресии ,ама при мен е неизбежно просто до октомври с моето съкровище ще сме така от далече и ми е много криво много  #2gunfire ама ще гледам да се стегна айде ще се оправям за работа до утре  Mr. Green и искам положителни тестчета
а Стела на теб не съм честитила забравила съм извинявай   bouquet пожелавам ти лека и безпроблемна бременност на финала най-сладкото бебче  Blush

# 63
  • София
Катьо къде изчезна? Много си ми съмнителна, какви ги вършиш а? Я да признаваш!  Naughty И да не се уливаш с цигарите ей! Crossing Arms Максимум 2-3 (другите да не ме бият много, ама по-добре за да не хистеряса).
Мушмороче, а с теб какво стана?
Румито?
Ама чакам бе хора и аз се вълнувам, амаха!  Crossing Arms

# 64
  • Бургас
Вес, адвокатката ми е извън града и я чакам да се върне, за да се срещнем. Иначе бившият трябваше да вземе детето тази събота, но естествено дори не си направи труда да се обади Whistling

# 65
Elpet, при мен няма нищо.Кръвен мисля да си пусна утре, днес няма да мога.Наболява ме коремчето отвреме-навреме, така че може и да ми дойде.Абе теста не е много положителен според мен newsm78Многооооо му е бледа 2-та черта.Времето ще покаже.Ако ми се потвърди съмнението ще разбере целия форум Joy

# 66
  • София
и на мен не ми беше много тъмна чертата руменце. ама щом си го решила кръвния, чакам го и него Simple Smile след колко време има резултат?

# 67
Дойде си ми наистина. Текна си здраво, както си му е реда, но няма нищо - нов месец - нов късмет, нали така. В неделя ходих на църква и някакси се обнадеждих.
А бе момичета, да ви питам нещо......... Миналият месец правих МБ и имах цяла флора  Embarassed
Та доктора ми назначи антибиотици, но ми каза първо да изчакам, да видя дали ще ми дойде и ако ми дойде тогава да ги почвам.
Та на мен Curam перорално и  Dalacin V вагинално, а на милото Dalacin C. Та ясно, сега почвам пероралните, но за вагиналните трябва да изчакам да ми свърши, нали? А и не ми е ясно, непременно заедно ли трябва да ги приемам или мога да направя така, както написах -т.е. сега пероралните, а после вагиналните?

# 68
  • София
Хм Хри, на мен точно тези не са ми предписвали но когато е било комбинация, винаги се поемат заедно и не трябва да си в цикъл. А на нас ни казаха и секса да забравим за този период.

# 69
Елпет и на мен доки ми каза - никакъв секс докато не свършим с антибиотика. Можело да се наложи и пак лечение. Моят антибиотик е различен, защото бебеправим, така ми каза поне той и може да се приема дори от бременни и кърмачки. На мен и без това от днес ми се уби желанието за секс. Винаги като ми дойде и така се чувствам - безполезна някакси и нищо не ми се прави.

# 70
  • София
Винаги като ми дойде и така се чувствам - безполезна някакси и нищо не ми се прави.
Недей мила го приема така. Все пак цикъла означава че можеш да имаш малко сладко бебче! Как ще си безполезна, това е невъзможно  Hug Сега слушай бърза рецепта за добро настроение- примъквате се бързо до близък магазин за сладки работи и дори да н еобичате си купувате малко шоколадче. Вярвате или не, скоро след като го хапнете ще се почуствате по-добре!  Hug  bouquet
Мушмороки, Катьо, почвам да се повтарям  smile3515

# 71
 Cry мерси Елпет за куража, знам че ще ми мине. Просто винаги ми е така първите два дни. Сега почвам хапчетата и дано помогнат да изчезне флората, че може и тя да убива сперматозоидчетата

# 72
каза че иска да ме види пак в четвъртък но засега не се вижда бременност.довечера ще разправям по подробно.но общо взето ще се лекуваме.

# 73
Когато при лечение се забранява секса, има се предвид да не се прави без презерватив, защото реално инфекцията се предава от единия на другия партньор и всичко се обезмисля.

# 74
  • София
Хм Стеф на някои глобули в листовката пише че и с презерватив не трябва. За пресен пример- Гино-Дактарин. Иначе съм съгласна с теб  Peace Но пък ние не ползваме презерватив поради което си е чиста забрана туй....  Blush Blush

Мушморокче, чакаме мила да знаеш, пиши  Hug. Съжалявам че не е видял бременност, но съм сигурна че не е задълго  Hug

Общи условия

Активация на акаунт