За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 182
  • 579
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Eй ме, бе Mr. Green Но гледам, че сте пили кафенце, така че се спотайвам Rolling Eyes
Честит рожден ден на Булечка  bouquet Много щастие, любов и късмет!
Лили, сподели си графиката, искам да я погледна и тогава да коментирам...
На всички успешен ден, току що шефът ми каза, че днес ще имаме празник на фирмата, защото има рожден ден  Party В този ред на мисли, надявам се да е спокойно днес в службата Wink

# 136
Готово Goldie,
имай предвид, че тази температура е телесна и е мерена през деня, забелязах че във втората фаза от цикъла ми се повишава и просто си проверявам дали я задържам.Както и да е днес все едно нищо не е било а предните дни от овуто до вчера си ме боляха гърдите и т.н. сега ми остана само дискомфорта от подуването.............уф незнам, ще видиме Rolling Eyesно ще съм благодарна за коментари

# 137
  • Бургас
Ох, Лили, ти си знаеш - рано е още; потърпи още една седмица, а ние ще стискаме палци Peace Дано се е получило Praynig

# 138
  • виртуално
Не знам какво става примен, днес сутринта пак  EFN, а лелката закъснява вече 10 дни. Явно ще се ходи на лекар, но започвам да се притеснявам, че проблема е някъде другаде

# 139
Добро утро и от мен момичета.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУЛЕЧКА
Стискам палци на чакащите две чертички и на гонещите яйцето  Grinning

Да ви кажа и аз не видях ябълки в църквата като ходих в неделя. И тук не е познат този ритуал с оставянето на ябълката, но аз си се помолих и запалих свещичка.

# 140
  • БУРГАС
Дубрюутро! Излюпих се и аз! Вече съм на работа, обаче сутрешното гадене сериозно ме е хванало и ако ме видите какъв образ съм - седя пред компа и не смея да мръдна. Sick
Миме, ми аз пък не искам още да ходя в отчетни. Чакам да видя доки утре кво ще каже и тогава ще му мисля. Ама тука си ми е хубавко - що да ходя там? То сигурно и там не е зле, ама тука съм си свикнала...
Булечка, ЧРД душко! Да си жива, да си здрава, да си весела, щастлива и обичана! Много положителни емоции на днешния празник!
Айде, успешен ден на всички и да се пазите, че урагани казаха ще има...

# 141
  • v. turnovo
Добро утро!Булечка,ЧРД!Много здраве , любов и в най-скоро време едно сладко коремче.
Момичета,при мен няма нищо интересно,така че успешен ден желая на всички  и е време някой да се похвали с добри новини

# 142
  • София
Еми, и аз се надявам лелката да ме подмине другата седмица,но.....нещо не съм много сигурна,че ще стане.Даже хич! Cry
Нищо,ще пробваме следващия път!

Приятен и успешен ден на всички!  bouquet

# 143
Стелче и на нас ни е хубаво с теб и много ще се радваме да сме си заедно  Hug защото много те обичкаме   Heart Eyes Ние и Катето не я пускаме, ама тя... Абе, да си призная честно много ми е хубаво като има бремелинки тук, защото се обнадеждавам, че скоро и аз ще съм толкова щастлива  Grinning 
Ах, чакам с нетърпение да дойде утре да се похвалиш с хубава точица  newsm44

# 144
Ей ме на и мен!   bouquet

БУЛЕЧКА,

Пожелавам ти много радост, усмивки и голяяямо и щастливо семейство!  Hug

Ние тези дни сме ловци  fertilization luvbed Та така... ще видим след 2 седмици дали сме хванали нещо!  Mr. Green

Ива,
мерси за кафенцето и шоколада... със стафиди..ммммм, екстра!  Hug

Катееее, къде си бе, душко? Айде ела драсни 2 реда, че вече се притеснихме!  Crossing Arms

еее, голямо спотайване стана. Няма ли някой да се похвали вече?  Heart Eyes

# 145
Здравейте,
Eто ме и мен, Grinning Grinning Grinning отпочинала и заредена с нови сили Hug HugДонесла съм ви по едно парче Гръцка баклава, да ви е сладко
Страхотна тема и само какво участие  Joy Joy Joy
Искам да честитя на рожденничката ни днес- Булечка!!!! Да си жива и здрава, мила и много, много успех, радост и мънички крачета и ръчички да целуваш в скоро време ЧЕСТИТО!!!!

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 11:10 от MarinaMarina

# 146
Здравейте дами!

ЧРД на Булечка - прекрасен празник и ценни подаръци  bouquet

Аз все така съм си болна и да не кажа, че даже се влошавам  Sad Мразя да съм болна. Вчера и днес даже не съм на уърк. Преди да сте си помислили даже "е що тогава не се разписа вчера" да се оплача и затова - гръмна ми захранването на компа, но вече съм с ново и съм на линия. Хихихи, то големата линия де - да дам отчет че омразната натрапница - роднина от женски пол - пак се довлече и следователно съкровището си остава само с подаръче за утре....
Вече даже неам сили да се натъжавам или ядосвам.
А знаете ли дали ФМ се поема от НЗОК?
Стискам палци на всички, които чакат видовия ден още. Стискам и на тези, които ловят ицето тези дни. Другите - красив ден!

# 147
  • София
А знаете ли дали ФМ се поема от НЗОК?
Ако ФМ е фетална морфология, залагам на "не". Но ето ти един линк за проверка
http://www.nhif.bg/bg/bremenni_izsl.phtml

# 148
  • Бургас
Да допълня сватята Mr. Green - ако ФМ е фоликуметрия, отговорът също е "не", за съжаление Tired

# 149
Рокси, да нормално е да ти се удължи цикъла, случва се при почти всички бебеправещи Simple Smile
ФМ по-вероятно да е фоликуметрия Grinning
Елпет, кой за каквото си мисли, а Laughing

Общи условия

Активация на акаунт