За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 187
  • 579
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Простете  Blush Blush Ама не можех да допусна таквози съкращение. И все пак, защо пък то да не се поема от касата, сигурни ли сте? Не става с направление? Егати смотаната държава  #2gunfire

# 151
  • София
Момичета, имам нужда от вашата помощ и мнение. Praynig
Днес ми е 37 ден от Ц, още не ми е дошло, надявам се хич и да не се вясва следващите 10-12 месеца Praynig Praynig Praynig
Но понеже напоследък продължителността на Ц е различна, а откакто започнахме да бебепавим и дължината му се промени (преди ми беше редовен на 29-30 дни), та затова моята молба към вас е да ми кажете вие как бихте сметнали продължителността му. Правя разни изчисления и бакалски сметки, за да мога да си хвана и О-вуто, ама нещо май не ме бива много-много в математиката... newsm78
Та да си дойда на питането- продължителността на последните 5 цикъла е както следва от най-ранния към последния: 37 дни, 32 дни, 35 дни, 32 дни, 40 дни е последният ми, а за последно ми дойде на 12/02/07.
Аз средно го изкарвам около35-36 дни (последните 3 Ц), но вие на мое място как бихте го изчислили?
Питам ви, защото не знам и при сегашната ситуация (37-ми ден от последния М), както не ми е дошло, дали да го смятам за някакво закъснение и да тая надежда или...? Praynig Praynig Praynig
Благодаря на всички! Heart Eyes

# 152
  • Габрово
Здравейте, момичета! Теста, който мислех да правя вчера го отложих за сряда и то снощи взе че се довлече гадната лелка.  smile3511Голям рев падна и все още съм адски разочарована. Само където сега и килца имам за сваляне понеже през последните две седмици от внушение, че съм бременна плюсках безразборно като за световно. При нас този месец стана точно година откакто бебеправим и е време май за по-сериозни изследвания, но не знам как да излъжа моичкия да си направи спермограма тъй като той е убеден, че нямаме проблем и трябвало време... да му имам спокойствието на него smile3512 Дано поне останалите, които чакат да не им дойде имат късмет и видят едни хубави EFP  newsm10

# 153
Madame_V, аз не разбирам много, но да те питам, ти само един тест ли си правила? Защото в графиката само един си отбелязала - отрицателен. Аз на твое мсто щях да отида да пусна малко кръвчица. И ако и той излезе отрицателен - тогава при доки.
Стискам палци това закъснение да е само от най-хубавото!  Hug Hug Hug

# 154
  • v. turnovo
И аз като гледам графиката,дори и уринарен да пуснеш-би трябвало да покаже.Доста време ти е минало от овуто досега.Късмет Peace

# 155
  • София
Madame_V, аз не разбирам много, но да те питам, ти само един тест ли си правила? Защото в графиката само един си отбелязала - отрицателен. Аз на твое мсто щях да отида да пусна малко кръвчица. И ако и той излезе отрицателен - тогава при доки.
Стискам палци това закъснение да е само от най-хубавото!  Hug Hug Hug

Морги, само един и като беше "-"....откъде сили за втори...? #Cussing out
Затова се чудя сега дали имам закъснение или поредното удължаване на Ц.....?
Решила съм, че ще изчакам ощще 2-3 дни и ще си направя още един тест! Praynig Praynig

# 156
  • София
И аз като гледам графиката,дори и уринарен да пуснеш-би трябвало да покаже.Доста време ти е минало от овуто досега.Късмет Peace

Никита, а според теб като гледаш шантавата ми графика- кога е било О-вуто....че с тези О-ву тестове нещо не можахме да се разберем #Cussing out

# 157
Здравейте!
 newsm59 Бубулечка моето пожелание е да получиш най-исканият подарък!
Гъбке и аз пък нещо се разболях  Cry тъпата хрема,ама с туй лудо време как няма да се разболеем,ти се стегни и недей се тормози !
Аз днеска отложих разкрасяването,защотото хем съм болничка,хем вънка има страшен вятър и не ми се излиза  Rolling Eyes
Да се похваля днеска съм в почивка  newsm44 макар и с малка хрема пак си се радвам,че цял ден ще се излежавам или ще съм пред компа   да ви следя ,че май имаме много нечакащи и съмнителни newsm53 Стискам палци на всички!
Мушмурок гледах снимките от свадбата найстина е като в някоя приказка  smile3501 ех кога и аз ще имам такава приказка newsm12 Чакам с нетърпение резултата от доктора в четвъртък дано да е станало  newsm10
valkata78  недей се ядосва другият месец е твоя   bouquet

# 158
Madame_V: Според мен овуто ти е било 16-ти ден, като съдя по ЦС и температурата ти... А да те питам, ти къде мериш БТ? Аз бих смятала, че средната дължина на цикъла е 35 дни.
valkata78: Не се ядосвай мила - нов цикъл, нов късмет, нова надежда   Hug

# 159
  • v. turnovo
И според мен овуто ти е било на 16-ден и затова твоите тестове не са го хванали,просто си започнала да мериш късно.Когато и да решиш да си направиш тест от сърце ти желая той да е положителен  bouquet

# 160
  • София
Madame_V: Според мен овуто ти е било 16-ти ден, като съдя по ЦС и температурата ти... А да те питам, ти къде мериш БТ? Аз бих смятала, че средната дължина на цикъла е 35 дни.
valkata78: Не се ядосвай мила - нов цикъл, нов късмет, нова надежда   Hug

Деси, меря я в д...то, ама смених термометъра по средата на Ц, въпреки че знам, че не е редно, ама стария мереше много "трупни" температури Whistling

# 161
nikkita: Чакай аз на теб да ти се скарам  smile3512  Какви са тези записки в графиката ти "Лелката пак ще дойде".  Я да го промениш с нещо положително от типа "Днес ще видя двете чертички". Че то "каквото повикало, такова се обадило" - нали знаеш! Като повикаш две чертички ще видиш две чертички  newsm44

# 162
  • v. turnovo
Надписът е променен BlushТози месец вече няма разминаване.Никакви лелки не са добре дошли Naughty

# 163
nikkita:   newsm62 newsm62 newsm62 smile3521 Супер  Joy Аз ги виждам  EFP  newsm10

Madame_V: Да, не е хубаво да сменяш термометъра, но станалото станало! Хмммм...  newsm78 Мисля, че остава само да се тестваш още веднъж и да видиш  EFP  newsm44

# 164
  • София
Супер, Никита! Само така! тя като види, че не е добре дошла и ще й стане криво и ще те подмине, гадината долна! Praynig Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт