За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 194
  • 579
  •   1
Отговори
# 165
  • v. turnovo
Аз пък първия път ,когато почнах да меря БТ бях толкова въудошевена ,че на втория ден без да искам счупих термометъра Grinning.Ама не се отказах,купих нов и нямаше разлика от стария."Важното е двуфазност да има" bowuu

# 166
  • E-CLM & CH-VD
Хелоу и от мен!!  smile3502 Тук от вчера не е спряло да вали сняг, толкова е красиво, вали на големи бели парцали. Жалко само за цветята, които се бяха излъгали да цъфнат - сега сигурно ще измръзнат  smile3518

Рокси, да, хареса ни в Лондон, и имахме късмета да сварим хубаво време  smile3532 - първия ден ни валя само 2 пъти, което за Лондон си е супер хубаво време. Иначе е нормално да ти се промени цикъла, като по-добрия вариант е да се скъси, но нищо...

Пепинка, мен виенското колело ме разочарова. Очаквах нещо по-така.  smile3516 А то се движеше със скоростта на костенурка. Иначе, браво за бързите им реакции, направо ме изумиха!! Преди да слезем, от кабинката пред нас слязоха другите хора. Единия като слезе, хвърли раницата си на замята и избяга.  newsm09 Охраната (заподозря бомба) веднага спря колелото и отдалечи хората. Но го направи така, че тези, които не бяха наблизо, не видяха нищо, и така се избегна паниката. А ние в кабинката се изцъклихме, гледаш надута раница на 5 метра от теб, току що хвърлена от собственика й , и се чудиш какво ще ти се случи в следващия момент newsm78. Е, след 2 минути собственика й се върна, и си я взе; защо я беше оставил, не рабрахме, защото бяхме в кабинката.

Марина, развали ми диетата!!!  smile3515 Ама на такава вкуснотия може ли да се устои???!!!

Гъбке, вчера явно не ти е бил ден. Но следващия месец ще е твой!!!  EFP

Валката, кофти е това с настройването.   food002 И особено с хапването.  newsm11 Изпитала съм го и на мой гръб...

Мадам_В, по принцип при нередовен цикъл за база се взима най-дългия цикъл, а не се търси средна стойност. И след това се брои закъснение. Т.е. ако най-дългия цикъл ти е бил 40 дни, закъснение се брои от 41 ден. Това е лошото на нередовните цикли. А ти ходила ли си на лекар да се види защо ти е нередовен?  doctor

Меган, взимай мерки - чай, витамини и утре да си изгонила досадната хрема!  #Sniper какво стана със скъпия - кога ще те иска от вашите, или баща ти още не те дава?  Mr. Green

# 167
  • София

Мадам_В, по принцип при нередовен цикъл за база се взима най-дългия цикъл, а не се търси средна стойност. И след това се брои закъснение. Т.е. ако най-дългия цикъл ти е бил 40 дни, закъснение се брои от 41 ден. Това е лошото на нередовните цикли. А ти ходила ли си на лекар да се види защо ти е нередовен?  doctor

Вес, на мен пък доки ми каза, че взимам последните 3 Ц за определяне на средната продължителност. А защо е нередовен.... Thinking newsm78 само той си знае! Sad
Не съм правила никакви изследвания, но ако не стане скоро бебо baby_neutral май ще трябва да предприема нещичко.... newsm78

# 168
Честит рожден ден на Булечка!!![/color]

На мен ми дойде.След кратко закъснение цъфна гадинката.Аз така съм се вманиачила на темата за второ, че вчера се усетих как ми е тъжно, затворила съм се в себе си и живота си минава покрай мен, без да усетя.Вече никакви сълзи, тъжни погледи, броене на дните, тестове и т.н.Ще се радвам на сина ни, ще си гушкам мъжлето, ще си правя любов за кеф, а не за бебе и не ми пука вече!Когато стане-стане!Писна ми да съм тъжна, искам да съм си като преди-весела и щура.Всички ме питат какво ми е.Стига вече!
Не можах да прочета всичко, само ви пожелавам късмет на всички и ще ви навестявам понякога.
Целувки за всички вас-вие сте страхотни  bouquet

# 169
Танче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да си жива, здрава, много щастлива и обичана!!!   bouquet
Как сте, момичета?
Аз чак сега успях да поприключа с работата и да ви навестя! Hug

# 170
Вес моето съкровище ще ме иска от нашите октомври месец,така сме се разбрали за сега!Е друг е въпроса,че той иска по-рано ,но пък мен ме чакат изпити ,а не искам да мисля за годеж и за свадбата,бебето е малко на заден план ,но го искам,аз си ви казах на вас ,че кое дойде по-рано то ще спечели,ама май за сега е студентският живот  Sad ама имам още време  Hug като гледах снимките на Мушмурока така ми се прииска да вдигаме и ние вече свадба,че просто не знам  Rolling Eyes То моето мило ми предложи ,ама аз му казах малко повече да се постарае за романтична опстановка и т.н  Blush Пък и сега с него малко имаме проблеми и гледаме да ги решим ,че и двамата се поизнервихме,аз с нова работа той недоволен от своята и отгоре на всичко сме на 350км разстояние трудно е да се виждаме като имаме по 1 ден почивка в седмицата,абе какво да ви кажа за тва и нямаме резултат от опитите за бебе  Crossing Arms но гледам да мисля в положителна насоко не е лестно ,но и не е и неосъществимо и тук е момента да благодаря на всички вас ,че като ви споделям ми давате съвети и т.н   bouquet
Сонче (thumbalina) много те обичкам!  bouquet

# 171
Здравейте, момичета!
Тези дни нямам с какво да се похваля и затова не съм писала, но ви хвърлям по едно око, да знаете.  Hug Чакам си овуто след няколко дни и се готвя зя новата работа, ама нещо не са ми се обаждали, та мисля днес да им звънна да видя как са нещата.
Ч.Р.Д. на Булечка! Бъди най-щастливата, най-обичаната и най- усмихнатата жена на света и в най-скоро време майка!   bouquet  bouquet  bouquet
Ако има нови мами - честито!
Ако има новодошли във форумчето - добре дошли!
Толкова от мен засега. В следващите месеци няма да се напрягам много много за следене на овуто и кекс по график. Мисля да си почина преди лапарото, което планирам за юни месец и се надявам да успея да се отърся от напрежението. Пък знае ли човек - може и да не се наложи лапаро.  Praynig
Хубав ден на всички!   bouquet

# 172
Rumito: Scarlet:   Hug Напълно ви подкрепям! И аз съм на същото мнение - никакво следене на ову, никакво кексене по график - ще се радваме на всеки хубав ден от живота ни, ще се радваме на любовта си, ще  luvbed когато си искаме и НЯМА да го мисля!!! Каквото стане, стане!!! Животът е прекрасен и не трябва да минава в тревоги и напрежение  Heart Eyes  Hug И двамата много силно желаем да си имаме бебче и то със сигурност ще стане...
Scarlet: Ще видиш, че няма да се наложи, защото до юни месец вече ще си  preggo newsm10 newsm44

Но това няма да ми пречи да съм с вас всеки ден  Hug    bouquet

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 14:26 от DesiT

# 173
  • v. turnovo
Аз пък този месец съм решила да пробвам овутестове.Но се чудя дали да меря БТ или да си дам почивка.Може би ще пробвам и с двете, а ако не стане нищо спирам с всякакви мерения и следения

# 174
И аз съм решила този месец никакъв секс по график и следене на овуто, но така ме гложди от вътре да направя едно тестче за ову днес . . .
Scarlet - миличка, стискам палци да не се наложи никаква намеса и съвсем скоро да ни зарадваш с твоите две чертички Praynig Praynig Praynig

# 175
Извинявам се за недоразумението  Embarassed ФМ съм срещала по разните форуми и статии като фоликулометрия и мислех, че си е прието като съкращение. Точно него имах предвид и яко се спекох от това, че не се поема... Въобще освен няколкото хормона, нещо друго поема ли смотаната каса? Сори, че питам тук - като чета нещо друго, намирам на хиляди места инфо, а като ми трябва нещо конкретно, както и да го потърся не излиза.

# 176
  • Бургас
Гъбке, какво да ти кажа, понякога ме е яд, че плащам толкова данъци и осигуровки за тоя дето духа Whistling, щото касата не поема почти нищо. Миналия цикъл съм дала 60 лв. за фоликуметрия и близо 50лв. за хормони; този цикъл по прегледи, изследвания и престой в София, за 2 седмици заминаха 1000лв. Надявам се поне усилията ни да се увенчаят с успех Praynig

# 177
Мила Goldie Усилията ви ще се увенчаят с успех, наистина  Hug  И стискам палци през декември да гушкаш своето  малко сладко бебче - дай Боже всички тук да усетим щастието да станем мамита и то още тази година Hug Hug Hug

# 178
  • София
Момичета, ами тя цялата ни държава е такава- неуредица!!!!
И аз съм така, като се сетя само каква сума от заплатата ми отива като данък за милата ни държавица и  #Cussing out ме хваща!
А като ти потрябва едно просто и обикновено направление или да ти поеме ЗК нещо- не може, няма клин. пътеки...трето...пето.... #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
или най ги обичам като кажат- свършиха ми направленията, за този месец  ми бяха отпуснали примерно 6 бройки! #Cussing out  Имам само за спешни случаи!Е мен какво ме интересува колко бройки са ти отпуснали, като аз съм от най-редовните данъкоплатци и никой няма право да ми казва кога и защо ще се разболявам и нямат право да ми отказват направление! #2gunfire
И нима това да искаш да си имаш детенце не  е спешно? Sad #2gunfire
Нямам думи!

# 179
ей я не се тормозете излишно,правете любофффффф  Blush с мъжлетата и се гответе за бебета пък парита идват и заминават,здраве да има!

Общи условия

Активация на акаунт