За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 227
  • 579
  •   1
Отговори
# 375
Катенце, аз бих му казала на докито, че отивам да ми потвърди бременност и да  видим точица, а защо не да чуем и сърчице  Hug
И много  благодаря на тирамисуто - любииииимата ми торта ммммммм  Grinning

# 376
  • София
Кате кога е прегледа? Ако не ме лъже паметта на бременна, от 6 седмица натам може и сърце да се чуе, ама ако не ме лъже паметта. Т.е. точка требе да се види ако е с вагинален ехограф, с другия малко ме съмнява newsm78

# 377
  • На тиха улица
bubeto ,

И АПРИЛ Е ХУБАВ МЕСЕЦ ЗА БЕБЕНЦЕ Peace
НЕ УНИВАЙ И НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ  bouquet

# 378
Кате, радам се че си добре, бях се притеснила че те няма толкова време Blush
Обясни на доки в коя седмица си и че отиваш за да чуете сърчицето.

Аз преди малко си взех резултатите от микробиологията (вчера бях на преглед) и имам само дрождоподобни гъби Blush
исписаха ми Ломексин - някой пробвал ли го е? Доста му е сложна схемата, док не ми написа на листче и сега не знам как да процедирам Rolling Eyes
Пуснах си самоволно кръвчица за хламидии - утре следобед ще са готови резултатите, как се притеснявам ако знаете...този страх от толкова време не мога да го надвия, днес се престраших да пусне изследването...каквото сабя покаже.

Искам нещо да ви питам: само аз ли съм такава проста, или по принцип е нормално това: днеска отивам и гледам навалица пред кабинета, ужас ви казвам, а аз нямам час - отивам само да си взема изследването. Толкова неша си бях наумила да питам док, половината си ги забравих, че и пак забравих да си платя едно направление от вчера (даде ми направление за гастроентеролог) и всичко това, само защото прередих с много молби една жена, бързах да излезна,като влезнах пък се оказа че вътре в стаичката за ехографа има две жени и стана един калабалък...глътнах си граматиката Embarassed Та искам да знам, аз ли съм зле че реагирам така или и при вас го има това, когато стане такава суматоха?

# 379
Стеф - стискам палци за резултатите! Praynig Praynig Praynig
Относно въпроса ти: при повече и особено непознати хора - стоя и мълча като пукъл, въобще не ми идва на ум и една думичка . . . осъзнах го като проблем и се опитвам да го променя, но ми е трудно . . .

# 380
Мацки Simple Smile здраеейте и от мен Simple Smile и Честита пролет Simple Smile

Пожелавам ви да сте мнооооого влюбени във вашите половинки, да се обичате много и да си спретнете по едно бебче много скоро Wink

И аз съм от отбора на тези, които четат редовно, но не са много по писането, така че съм в течение на всички новинки да знаете Simple Smile От сърце честитя на новите бъдещи мамчета и стискам палци на останалите, които са в"работната" фаза Simple Smile И аз съм от тази групичка - тези дни чакаме ову-то, така че пожелайте ни  Flowers Four Leaf Clover Simple Smile

Хубав ден на всички   bouquet

# 381
Stef: Спокойно миила, не си само ти  Blush ! И аз много се притеснявам като има повече хора и винаги забравям какво да питам, въпреки, че съм си преговорила въпросите няколко пъти! Дори ми се е случвало след това да й се обаждам по телефона да я питам хихихиих  Joy Забраванка  hahaha
Друг е проблемът, че винаги като ходя на доки си записвам час, а пред кабинета чакат много жени, които са без час. И на мен ми е неудобно да си поискам правото да вляза с предимство, защото все пак имам час  Embarassed Все се заканвам този път да не чакам и все си чакам по час и отгоре...
А за резултатите не се притеснявай - всичко е ОКСИ ДОКСИ  newsm10

# 382
Poctor: Пожелавам ви да уловите яйцето  fertilization след две седмици да видиш  EFP , да бременееш спокойно  preggo и да си галиш коремчето с уамивка и накрая да родиш едно здраво и красиво бебче   newsm32

# 383
  • Бургас
Стеф, силно стискам палци Peace
poctor, успех през ловния сезон Hug

# 384
Мислех, че нещо аз съм смахната Embarassed
Ама май си е нормално донякъде де...
Благодаря ви за палците, дано свършат работа Praynig

# 385
Мушмурок какво стана с тоя лекар да не е в софия и ти да си тръгнала пеш newsm78 хайде чакаме Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
 а за срамежливоста аз май съм единствената коята не съм дори понякога пререждам хората Embarassed а да си изпусна часа ооо не само веднъж ми се случи и бях бясна и то заради разни бабички тръгнали на гинеколог  #2gunfire от тогава казаха си НЕ  Joy Joy Joy

# 386
дори понякога пререждам хората

Ах тииии... Mr. Green
Мен мисълта ми беше, че когато се навъдят ного хора и ме обхваща една паника и си забравям мислите, а за часовете - винаги си запазвам час, но когато отивам да си взимам изследвания и резултати, никога не ми дават час и някак си трябва да се вмъквам между чакащите, което ме кара да се чувствам неудобно Blush А тука, особено възрастните хора, са доста агресивни когато стане дума за "може ли да мина преди вас, че съм само за едно изследване", спсобни са да те утрепят Crazy
Между другото, днеска имаше една много много възрастна дама пред кабинета - беше първа и като види някой да се задава към кабинета, викаше само : "Сега е мой ред, сега съм аз" Laughing

# 387
а не на мене тия не ми минават ами като е нейн ред да е влязла дойде ли моя час нъц да пусна някой
а това за забравянето и такъв филм няма вися в кабинета докато всичко си изпея и разбера понякога си записвам и питам по ред Mr. Green абе не съм притеснителна определено Twisted Evil

# 388
Можеш да ни оперираш от срам всичките тука Mr. Green
Мушморока днеска на преглед ли е?

# 389
добри диен Mr. Green
ко прайте бе зайцииии.аз докато хапна и е ма на да ви разправям-гледа ме на коремен ехограф и каза че имало нещо ама след една седмица да ида пак,че сега не се виждало добре нощо.можело да бъде и околоплодно сакче,но можело и идващ цикъл да пъде Thinking newsm78абе смотана работа.то при мен винаги е така

Общи условия

Активация на акаунт