За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 265
  • 579
  •   1
Отговори
# 360
  • v. turnovo
ЕЕЕ,блудната се завърна!Ми ти как искаш-бременна пък без екстри,ми то да не е концерт по желание NaughtyШъ търпиш Twisted EvilБъзикам се-дано по-скоро спраттези драйфуси Simple Smile
Голди,радвам се за резултатите ти Hug

# 361
Мацки, резултатите излязоха. Всичко е добре, само цитото ме тревожи и помолих момичетата в Проблемното да го коментират. Благодаря ви за подкрепата; със сигурност ще правим цветна снимка в началото на април Laughing

Чудесна новина, миличка! Hug

# 362
Ееее, Кате, ето те най-после! Изчакахме си чакалото с момичетата  Joy, а теб те няма и това си е!!! Липсваше ни това твоето нацупено човече  smile3516  хихихихи Joy

Goldie: Супеееер! Много се радвам мила, че всичко е наред! И цитонамаската е добре, да знаеш!  Hug

# 363
Голди поздравления за резултатите! Сега ще видиш, че като се успокоиш и ще видиш щъркелче с торбичка  Grinning

# 364
Голди, радвам се за добрите резултати!Браво!
Кате, така е мила, ама ще мине бързо тази "гадна фаза".Хапвай си по-честичко и по малко.Яж солети, бисквити и пий сокчета.За Т можеш да пиеш Парацетамол, но наистина внимавай, както Елпет ти каза с тези хапове.

Аз незнам дали ще мога да дойда на срещата, защото малкия си е в нас тази седмица.Незнам дали ще ходи при баба си, трябва да й звънна и ако мога ще ви се обадя в последния момент да кажа Mr. GreenТя е утре, нали?Абе какво питам, сега отивам в съседната тема да чета...

Аааа и ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ!Дано заедно с пролетта разцъфтим и ние от щастието тъй желано!!!

# 365
Днес ще питам доки какво да пия за тъпата температура.Добре,че съм отпуск,че да не ходя такъв парцал на работа.Обаче едва се докарах до София.Тя и бричката ми прави някакви проблеми.
Айде,аз отивам да  smile3507 smile3524...,че нали ме знаете.
Утре ще се навъртам до следобяд и ще ви видя какви ги вършите.

# 366
тая лекарка ми пусна само хормони по здравната каса. Те си бяха в норма. Не сме прави цветна снимка и спермограма.

# 367
Рошко,пращам аз щъркели,нали сега съм в сезон,де Mr. Green
Пуснах един и на Мушморок,дано е получила колета и да се похвали... Praynig Praynig Praynig
Само се чудя на мен кой ще пусне един Rolling Eyes newsm78Да зема да си заделя Mr. Green Sunglasses
За сега при нас проблеми няма и бебе няма,незнам що - днес отивам на доктор и да ми мери яйцата и да ме стимулира,пък белким скоро стана мама за втори път!
Налегнала ме е една философия напоследък Crossing Arms
Ха,честита ви пролет на всички Hug щъркелите потеглят Hugза всеки ще има Hug

# 368
  • София
Момичета,днес си направих тест и резултата е -
Много ми е мъчно! Cry Cry Cry

# 369
Бубе, съжалявам Cry Недей да тъжиш...

Голди, тук ще ти кажа моя коментар за цитото: ПАП 2 е добре, идеално даже, предполага наличие на някаква раничка, която изисква лечение, ако няма раничка значи има някакво друго възпаление - странно че при теб микробиологията е добре Rolling Eyes
ПАП 2 по принцип значи, че има някакви атипични клетки, но не са лоши.
Не зная какви останалите букви след ПАП 2, за пръв път виждам, но ако е просто ПАП 2 е много добре Simple Smile

# 370
  • Бургас
Момичета, много благодаря Hug
Стеф, нямам раничка и другите резултати са ОК, та затова се шашнах. Иначе, мисля ПРМ? е последна редовна менструация с въпросче, защото всички записки на док. си ги нося с мен и явно не са знаели кога ми е била М.

# 371
Голди браво за резултатите.
Катьоооо и ние докато те чакаме да се появиш пъпчасахме ама не мрънкаме.драйфай драйфай ей ся ти е момента.ми ти си бременна мари кво искаш търпи и така. Hugдобре че се появи че щях да пращам ФБР и ИНТЕРПОЛ да те диря

# 372
Ама верно бе жена (Кате) появявай се - притеснихме се за теб - писа, писа и изчезна . . . може ли такова нещо?! Naughty
Колкото до неразположенията ти - не се оплаквай - тука всички даваме мило и драго да имаме твойте проблеми  Hug

# 373
Аууу,пак събудихте нещастната бременна с вашите крясъци. smile3507
Ми то там в горите тилилейски няма нет,бре.
Абе,ми ся като ида на доки,той сам ли ще се сети да видим точката или да му кажа. newsm12

На ви тирамису с кафе да не ми се карате повече,че ми се депресира ембриона и драйфам после. smile3533

# 374
  • София
Кате, ами той сам трябва да се сети newsm78 нали все пак знае на какъв преглед отиваш или не знаме...? newsm78
Той пък ако нищо не ти каже- ти го подсети!

Общи условия

Активация на акаунт