За благовец ще има новини за тестове с две черти (19.03-25.03.2007г.)

• 17 273
  • 579
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Стеф, същото си помислих и аз; аман от безхаберници вече Whistling Наистина започнах да се ужасявам #Cussing out Но и затова попитах момичето, да не е нещо друго и аз да си хвърлям отровата напразно Wink
Прити,  Hug, до половин час обещаха да ми ги изпратят Confused
eemilli, все пак е било лекарство за стимулиране на овулация; спермограма и цветна снимка правихте ли преди да ги пиеш newsm78

# 346
Каквото и да е друго (аз не знам да има друго за стимулация  newsm78 ) не се назначава без да има цветна снимка и спермограма...ужас.
Голди, втрисам се с теб за резултатите, този момент на очакването е може би най-гаден от всички Blush

# 347
Goldie: Аххх мила, вече нямам търпение да се похвалиш с отлични изследвания и бебо да стане още този път Hug Това чакане наистина е гадно, но после новината ще е хубава  newsm10

# 348
Голди между другото и аз съм от Бургас, но живея от няколко месеца в Стара Загора. Ако решите да правите срещичка в Бургас, пишете и на мен, ще си дойда, много ще ми е приятно да се запознаем.

# 349
  • София
Момичета,
знам че има конкретни теми за лекари, болници, медицина и т.н......, но смятам че няма да е зле когато става въпрос за лекари и мнение от/за тях да споменаваме и името на въпросното медицинско лице, по този начин може да се добие по-ясна предства кой къде е попаднал, да се изгради някакво мнение. Все пак затова сме и тук- да се подкрепяме и помагаме! Heart Eyes

# 350
  • Бургас
Стеф, ДесиHug
Хри, правихме декември, но бяхме само аз и още една мацка, която вече бременее Rolling Eyes Скоро май пак трябва да помислим за среща, че бургаската група е сериозна Wink
Madame_V , съгласна Peace - твърде много са "лекарите", които си умират да стимулират ову без задължителните спермограма и цветна снимка Close

# 351
Madame_V - подкрепям те напълно! Peace
Можем да направи и един черен списък с "лекари" от които сме се опарили - за да не губят и останалите време и средства!

# 352
  • София
Pretty,  съгласна съм за "черния" списък, някъде по форумите имаше такъв, но нека си направим и наш си тук Naughty
Но нека също така да не пренебрегваме и свестните лекари, защото и те са важни! Peace
Аз откакто живея в София, ходя при една и съща лекарка, а това е д-р Райчева, работи във Вита и МЦ Хестия и съм доволна от нея, поне за момента, въпреки че на последния преглед останах с впечатлението, че малко ме "попретупа", може би защото чакаха и други пациентки, но все пак нали всички сме с равни права и си плащаме отгоре на това! Crossing Arms
В "добрия" списък записвам Д-р Райчева Peace

# 353
  • София
Хм то хубава идея за списъка ама ако го оставите тук ще си остане в тази тема. може би е по добре да е отделно и да е само за доктори които се занимават в тази сфера, а не принципно всякакви гинеколози а? newsm78 Да не ни "изметат" ми е мисълта

# 354
 smile3516Ако си мислите,че ще ви чета ферманищата-жестоко се лъжете.
Аз току що се завръщам от селото ни на Петрохан.
Имали нови бременни? newsm47Аре ако има-да не четат,щот` ще ви се оплаквам как от три дни драйфам та се кинем.
Та от три дена драйфам та се кинем.Пишман.На всичкото отгоре вдигнах температура и без апчета не спада,та си ходя като 5 за 6.И някакви долни пъпки ми излезнаха по цялата лява половина на тялото. smile3511
Иначе съм добре. smile3514
Днес съм на чичо дофтур.Утре,като се прибера в Люлин ще докладвам.

# 355
  • София
ЕЕЕЕЕ появи се най-после, ако изчетеш ферманите ще видиш как те търсим под дърво и камък, я тя нашта в толаетната  Joy Joy
Нема страшно сега едва започва. Обаче леко с хаповете да знаеш
И много се радвам че се появи!  Hug

# 356
  • Бургас
Мацки, резултатите излязоха. Всичко е добре, само цитото ме тревожи и помолих момичетата в Проблемното да го коментират. Благодаря ви за подкрепата; със сигурност ще правим цветна снимка в началото на април Laughing

# 357
  • София
Мацки, резултатите излязоха. Всичко е добре, само цитото ме тревожи и помолих момичетата в Проблемното да го коментират. Благодаря ви за подкрепата; със сигурност ще правим цветна снимка в началото на април Laughing
Чудесна новина,  значи те очакваме за среща в началото на април  Hug  bouquet

# 358
  • София
smile3516Ако си мислите,че ще ви чета ферманищата-жестоко се лъжете.
Аз току що се завръщам от селото ни на Петрохан.
Имали нови бременни? newsm47Аре ако има-да не четат,щот` ще ви се оплаквам как от три дни драйфам та се кинем.
Та от три дена драйфам та се кинем.Пишман.На всичкото отгоре вдигнах температура и без апчета не спада,та си ходя като 5 за 6.И някакви долни пъпки ми излезнаха по цялата лява половина на тялото. smile3511
Иначе съм добре. smile3514
Днес съм на чичо дофтур.Утре,като се прибера в Люлин ще докладвам.

Кате,
съгласна съм цялата да пъпчосам, да драйфам нон- стоп и всички там купища екстри, само да има бебче в корема ми! Praynig Praynig
Нищо, мисли си за всичко това че скоро ще отмине и след някой и друг месец ще гушкаш едно пухкаво бебоче  bouquet Heart Eyes

# 359
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Честита ПЪРВА ПРОЛЕТ И ОТ МЕН,
 smile3525
Дано всички се заразите с пролетно настроение и позитивни мисли
и нека всички желаещи да се похвалят скоро с EFP
за да могат да изчезнат към отчетни
Късмет на момичетата,които днес са на доктор Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт