Може ли стимулация на яйчниците без инвитро?

• 725
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Това ми е въпросът.

Провокиран, тъй като засега получавам отказ от лекарите, които съм обиколила.
Имам изчерпан яйчников резерв, ясно ми е, че стимулацията ще е лека.

Но никой лекар засега не желае да ми изпише лекарства за смъкване на високия FSH и за стимулиране на овулацията, за по-добра работа на яйчниците въобще - ако не е част от  ivf.

Кой в България е склонен да лекува така, вместо да изтъква ivf като единственото възможно? Ако познавате такива репродуктивни лекари, моля да кажете, за да ги потърся?

Здравейте, има ли някакво развитие? Аз също съм с нисък АМХ, на ултразвук се виждат фоликули, но мисля че нямам овулация Sad

# 16
Това ми е въпросът.

Но никой лекар засега не желае да ми изпише лекарства за смъкване на високия FSH и за стимулиране на овулацията, за по-добра работа на яйчниците въобще - ако не е част от  ivf.

Кой в България е склонен да лекува така, вместо да изтъква ivf като единственото възможно? Ако познавате такива репродуктивни лекари, моля да кажете, за да ги потърся?

Здравейте, има ли някакво развитие? Аз също съм с нисък АМХ, на ултразвук се виждат фоликули, но мисля че нямам овулация Sad
Започни да приемаш шатавари, сутрин и вечер.Друг вариант е някой да ти предпише гонатропин, слага се два пъти на 21 и 24 ден от цикъла.Така три месеца, но всее пак мисля, че е редно това да ти го предпише лекар.Отиди при Явор Владимиров, при него са всички иновации .

# 17
  • Пловдив
Потърсих нов лекар, д-р Чалова. Тя каза, че единият ми яйчник е почти умрял, тръгнал да атрофира и се е свила на сантиметър и половина и от него да не очаквам, а другият - задържа фоликули. Изписа ми рецепта за летрозол, но към момента не мога да го пия, защото с него задържаният фоликул щял още да нарасне, първо трябва да се проследи.
А какво изписват за разграждане на задържаните фоликули?

Това ми е въпросът.

Но никой лекар засега не желае да ми изпише лекарства за смъкване на високия FSH и за стимулиране на овулацията, за по-добра работа на яйчниците въобще - ако не е част от  ivf.

# 18
  • Sofia
Често задържаните фоликули се пукат, когато дойде М.

Общи условия

Активация на акаунт