Частни училища -информативно - дискусионна тема- 67

• 39 863
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ама то без положени изпити просто няма как да стане. Разбира се, че от резервите канят.
А, няма как да стане. Както си решат, така ще стане. Не са длъжни да си запълват свободните места с изпит. Но е нормално първо на явилите се да се обадят.

# 706
  • София
Ама то без положени изпити просто няма как да стане. Разбира се, че от резервите канят.

Що, какво пречи да ти направят изпит август, ако няма желаещи резерви, а има свободни места. Не ми се струва, чак пък да са се избили за там.

# 707
  • София
Естествено, че могат да приемат по всякакъв начин ако има места и са си решили. Просто наистина е логично първо да се пресеят резервите

# 708
КО ни е удобно като локация и съм чувала добри неща. Знаете ли по колко деца са в клас и кога започва кандидатстването за ПУК? На сайта пише от март на предходната учебна година и ако е така, то може би сме пропуснали.

# 709
  • София
В клас са по 18-20 деца. Класовете са по една паралелка. Нямат възможност да повече. По БЕЛ,  Мат и АЕ се делят на две групи. Да, приема беше март месец, но нищо не ви пречи да се чуете с тях.

# 710
КО ни е удобно като локация и съм чувала добри неща. Знаете ли по колко деца са в клас и кога започва кандидатстването за ПУК? На сайта пише от март на предходната учебна година и ако е така, то може би сме пропуснали.
На наши познати детето ще кандидатства за ПУК и казаха, че изпитът е ноември месец. Дали наистина е така не знам, обадете се. Или по-скоро пишете във формата за контакт, те ще ви звъннат. Аз поне не успях да се свържа по друг начин с тях, когато търсех информация за прием в първи клас.

# 711
Забелязала съм, че и Питагор правят така - обявяват нов изпит /няколко месеца по-късно/ вместо да канят резервите. Така обират добрите ученици, които по една или друга причина са останали без прием другаде. Така си запълват бройките с по-високи балове. Това са мои лични впечатления през последните 2 години. Очаквам юли/август да обявят допълнителен изпит за прием за 5-ти/7-ми клас.

# 712
Събират просто пари за изпита.

# 713
Азбуки предишни години са канили първо резервите, за първи клас. Миналата и тази година мисля, че изобщо не се е стигнало до резерви. Още на първо класиране са се запълнили първите класове.

# 714
  • София
Минавам да обсъдим таксите на частните гимназии в Пловдив!
Сариев - 3690 евро
Сендов - 4000 лева
Бърк - 1200 лева
На ГОДИНА!

# 715
В сравнение със София - абсолютно без пари.

# 716
  • София
Резултат от НВО МАТ 2024: 738   Частно основно училище “Бъдеще”..... 738мо място от училищата, страх ме е да погледна реалният резултат.

# 717
Минавам да обсъдим таксите на частните гимназии в Пловдив!
Сариев - 3690 евро
Сендов - 4000 лева
Бърк - 1200 лева
На ГОДИНА!
Та това е евтино! При нас няма такива такси отдавна.

# 718
Това "бъдеще" не е споменато в списъка...
В София частни гимназии:
"Златарски" - 8980 евро
Увекинд - 7500 евро без храна
АК - 10040 евро
ИА - 8150 евро

# 719
  • София
То и нито едно основно училище няма в списъка, за да му гледаме НВО-то.
Иначе - таксите според търсенето. Сендов е имало всичко на всичко един зрелостник миналата година. Бърк пък е със среден успех на ДЗИ БЕЛ - 3,78.

Общи условия

Активация на акаунт