Спамо-чат темичка- СРЕЩА- ГОРЕЩА - (19- 25 март)

• 23 876
  • 1 413
  •   1
Отговори
# 375
Е сега стана мелето  Crossing Arms
повече няма да ви пускам мъжове толкоз ли немож си ги делнем,та чак бой
 Whistling

# 376
Как!!! Виж, че се разбрахме  Mr. Green

Мине, виж линка, дето го е пуснала бомбониера  http://www.seemoresideeffects.ca/

# 377
....

mylenka, честито за конкурсът за красота, добре че гласувах! Красивото не остава незабелязано Mr. Green, жалко само че си подгласничка, ама ние си знаем, че си най-добрата Wink

...

Гигова, благодаря    Hug
Красотата не остава незабелязана  Flutter Flutter Flutter

Незнам каква е днешната тема, ама виждам, че доста песни сте изпяли  Laughing

Аз се обучих за днес, главата ми се напълни с информация, чудя се къде ще я попия на тоз рус мозък  newsm78 Crazy

Нещо ново?  Whistling

# 378
  • София
момичета, защо не ми се отварят кличпетата където пускате с линкове   newsm78
аз ли съм неоправно незнам  Thinking

# 379
аи и аз на тоз с патенцата 6е се хвърля 4е хлебаря много му са нака4улиха  Mr. Green

# 380
Защо бе мила,отваря се,да не би да ти зарежда повечко време ? newsm78

# 381

Thinking Мисля, че трябва да си направиш регистрация в сайта, де да знам  newsm78

# 382
  • София

[/quote]

Thinking Мисля, че трябва да си направиш регистрация в сайта, де да знам  newsm78
[/quote]

сега ще пробам, ако стане ще те черпя  Grinning

# 383
Не, не е до регистрацията. Трябва да се сложи една програма, която се дърпа от нета - Флаш Плеър (Flash Player)... Става бързо. Не ми се занимава сега да търся директен ник (скапах се днес и съм с крака на масата и по една цигара в дясната ръка и в устата). Който има проблем с филмчетата - копирайте текста с латиница и потърсете в гугъл (google.com). В гугъл точка цом ще откриете множество линкове. Отворете този, под когото пише, че е на официалния сайт. И това е. Приятно гледане!

# 384
Да бе верно ooooh!,ей добре че има един мъж тук да ни помогне с техническите работи

# 385

Още повече те захаресвах  Flutter Flutter Flutter

# 386

Ай стига се мазни, де  Twisted Evil #2gunfire

# 387
Тъй като онази циганка спря да ме хвали, щото ме иска за нея си, да кажа, че готвя добре, пера с пералня, мета и мия подове (и прозорци), сам си шия копчетата (но не и чорапите, тях директно ги изхвърлям) и още куп други работи... Много шътъм, ей, само да не ме мързеше толкова...

# 388

Shocked Ти па, к`во искаш ?   newsm78
Я отивай да си събираш бобчетата, че докато ги направиш 92-
голем зор ще видиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аааааааааа маа хаааааааа  Crossing Arms

# 389
Тъй като онази циганка спря да ме хвали, щото ме иска за нея си, да кажа, че готвя добре, пера с пералня, мета и мия подове (и прозорци), сам си шия копчетата (но не и чорапите, тях директно ги изхвърлям) и още куп други работи... Много шътъм, ей, само да не ме мързеше толкова...
Оооооооооо ма ти си бил златен бе чеде  newsm47
Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт