Спамо-чат темичка- СРЕЩА- ГОРЕЩА - (19- 25 март)

• 23 879
  • 1 413
  •   1
Отговори
# 1 230

newsm65 newsm65

Последна редакция: нд, 25 мар 2007, 14:30 от mylenka

# 1 231
Добрютрооооооооооооо-аз пак ша лягам да спя след малко
Тая сутрин ме вдигнаха в 7 по старо, 8 по ново....но ги изгоних след 15 мин. с бащаткото в хола....а аз се ОПИТАХ  #Cussing out да поспя, ама не би.
Уморихме го малко на Витоша и ся е тръшнат да спи при баба си/
Абе дека е Мина????Липсва ми от хоризонта? newsm78
П.С. И аз ще искам на народни танциииии Party Party

# 1 232
Стрелче, много си ми кръшно беееее Simple Smile Heart Eyes

Embarassed Embarassed Embarassed

Някой, който е на ТИ с това тъпо фото.бг, моля да ми обясни защо не мога да си вляза в профила - празно поле ми излиза и да си редактирам...нещо си... Sad

# 1 233
Стрелче, много си ми кръшно беееее Simple Smile Heart Eyes

Embarassed Embarassed Embarassed

Някой, който е на ТИ с това тъпо фото.бг, моля да ми обясни защо не мога да си вляза в профила - празно поле ми излиза и да си редактирам...нещо си... Sad
Маме, прати ми на ЛС клипа=така не мога да го чета.  bouquet

# 1 234
# 1 235
....Добре, че почти ме няма Mr. Green

Whistling Щот` биеше глава у масата на третата водка  Whistling
Или четвъртата май беше Crazy

# 1 236
# 1 237
Доня Коприва, не чЕти, ами се Отчети Mr. Green

# 1 238
доня КОПРИВА как се е маскирала самооооооо....... Whistling
Мани- мани  Laughing Laughing Laughing
Легнала по корем в копривака  Mr. Green

# 1 239
  • София
Доня Коприва най-нагло ме излъга как не си пада по чалгата! Лиляноооооо, искам и мен на гюбеци да ме учиш, че тая страст, която съзрях на клипчетата иде да покаже едни тъмно-дивашки страсти, спотаени в тееееб!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 240
Доня Коприва най-нагло ме излъга как не си пада по чалгата! Лиляноооооо, искам и мен на гюбеци да ме учиш, че тая страст, която съзрях на клипчетата иде да покаже едни тъмно-дивашки страсти, спотаени в тееееб!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Въртейки кръшна снага, през цялото време ми казваше, че не слуша такава музика Mr. Green

# 1 241
Още ли клипчета има #Crazy
ай стига толкова Blush

п.п. Цомбеее яде ми се торта. Rolling Eyes
Пратих мъжа до Неделя..мммм...

# 1 242
Въртейки кръшна снага, през цялото време ми казваше, че не слуша такава музика Mr. Green

Скрита лимонка, мда  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 243
Аве Бомбе, дайте и на мене клипчето на Стрелчо на лични, нещо не мога да го отворя от линка Rolling Eyes
Офф-Еми, оная люлка кога да ти я давам?

# 1 244

Видя ли си танца от моите клипчета  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт