Спамо-чат темичка- СРЕЩА- ГОРЕЩА - (19- 25 март)

• 23 892
  • 1 413
  •   1
Отговори
# 1 305
# 1 306
# 1 307
За имането - имам Simple Smile Кво се прайш на ударена ся... Но тази емотиконка има дълбок смисъл - ядях сандич и не ми се пишеше. А трябваше да напиша, че фотографите по всяка вероятност ще ни пуснат нарисувани човечета вместо снимки, а ние ще лапаме мухи тук (и сандвичи). Както се забелязва, надявам се, изял съм вече сандвича Simple Smile

# 1 308
А Борко де се губи?????
Никакъв го няма.....

Боркооооо, снимкитеееееее, айдеееееее, изчакахме сеееееее

# 1 309
...Но тази емотиконка има дълбок смисъл - ...

Стоянчо, днес тук няма никой, който е в състояние да вникне в дълбокия смисъм на тази емотиконка       33uu

# 1 310
Така.
Качих ги най сетне пущините!Въпреки старанието ми да изчистя червените очи, на места не се е получило, за което, моля да ме извините!Някои са и с лошо качество, но понеже са интересни инак съм ги пуснала.Сигурно ще има и хора, които няма да се харесат на някои снимки, пуснала съм ги защото пък други обекти на тях са излезли добре.Ако все пак има недоволни и някой съвсем не се хареса-да пише, ще ги махна! Peace
Пускам линк тук-паролата на лични!Ще я разпратя на когото се сетя, който съм пропуснала-да свирка!Ей гий на и тях- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117605

# 1 311
А Борко де се губи?????
Никакъв го няма.....

Боркооооо, снимкитеееееее, айдеееееее, изчакахме сеееееее

Оставете го човека... Twisted Evil

Или късно днес или утре ще ги имаме...сигурна съм. Wink
Сега ме трие от снимките и ме слага да седя на масата- кротка, хапваща си салатка Whistling

# 1 312
Силве, пу първа  Flutter

# 1 313
# 1 314
# 1 315
Мда, всички огладняха и сега сме на фаза емотиконки...

А в тази галерия:

# 1 316
Кво ви стана, бре!? Изпопадахте май Mr. Green
Да ви кажа още нещо-вчера с Борко се разбрахме да ги пуснем с една и съща парола!
Да го имате в предвид, като пусне и той неговите.

# 1 317
Майкоу, освинили сте се.
Разпознах обаче само две-три.
Миноу, нека им е зле на двамата
юнаци, дето си стиснала на топло...

# 1 318
Може ли да видя ВИП списъка?Дали съм поне в резервите...дали ще ми подаде някой паролата Mr. Green

# 1 319
 Crazy Crazy Леле, откъртих от 14-17 ч. ужаааааааааас  Mr. Green
Отивам да гледам пияни мутри , гледам компроматите са на лице Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт