Ето идва пролетта - това сезонът е на МАЙСКИТЕ деца!

• 9 803
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Честит Рожден ден FY!!!Нека има много здраве и любов в живота ти!

Честит празник и на къжа на Катя, много да я радва и обича!

Май само ние останахме все още без зъби Grinning но пък толкова е чаровен като се усмихне, като беззъба баба е Joy

И ние сме се размислили за РД-то от сега и нищо не ми идва наум.Знам само, че не желая да го правим в къщи....лудницата след такива купони е ужасни.

Викториан се бори с мен за клавиатурата.....

Приятен ден от нас  bouquet

# 151
  • София
Честито на рождениците  smile3525! Много вкуси неща направила Катето Laughing
Daniele, много странно това предписание за вигантола, то все едно не даваш, откога така ви е казал? Според ман на тези месеци трябва да може да стои седнал стабилно, консултирай се с някой по-свестен лекар от вашия. Аз от около 2 месеца не давам вигантол, щото реших, че достатъчно време прекарваме на слънце. Преди давах по 1 капка на ден( често забравях) и правихме 2 почивки от по 2 седмици.

# 152
Здравейте мами и вече пораснали бебоци,

от страшно дълго време не сме се разписвали във форума, но ще наваксаме, обещавам!!!

Сега искам да честитя втората световна титла на фигуристите ни - Албена и Максим, толкова заслужена, колкото и изстрадана! Честито на всички фенове!!!

http://topsport.ibox.bg/news/id_863652662
http://news.ibox.bg/news/id_1755284197

След поредната тежка нощ на зъбобол, добре ми се отрази свежото настроение тази сутрин!!!

Честито на всички празнуващи, пък като наваксам ще споделим повече!

# 153
  • Пловдив
Честит рожден ден на FY Много щастие, любов и послушно детенце  Heart Eyes

Стайпър, добре, че се е разминало само с материални щети  Praynig

да попитам останаха ли мами, които кърмят без да дават добавка? гледам, че се заговорихте за марки мляко, та затова. ние се кърмим все така.

Ванилка, ние не даваме добавка. Да не говорим, че от неделя откакто е болничка само на кърма караме (та роднините пак казват, че ще я уморя от глад  Twisted Evil, ама това е за една друга тема) Калина все още не се е оправила, напротив - въпреки антибиотика кашля много лошо и не може да спи дори горката, после сме при педката пак да я види, стискайте палци да не е станало по-сериозно  Praynig Praynig Praynig
Много ти е готино "момченцето"  Mr. Green, ама и косата й е пораснала на хубавицата  Heart Eyes
В тоя дух да попитам неоциклени има ли още... щото аз още чакам... не че се оплаквам де  Mr. Green
И на мен ми става мъчно понякога за коремчето, ама не вярвам скоро да се решим  Outta Joint
Имар, така съм се смяла с това "гепи майна"  Joy много яко! И вас ви чакаме да дойдете в Пловдив да не забравите да се обадите  Hug
Единицата мярка за пакост щеше да ме свали от фотьойла преди малко  Joy, ама тя наистина е доста дяволита тази сладка Елла  Heart Eyes
Пепсън, Хриси е много готина как се крие  Grinning, обаче каква голяма е станала... Аз още я помня като бебенце от лятото, пък тя голямо момиче вече.... но все същата кротанка ми се види  Mr. Green
Руми, Духи-Пухи май дават такова мляко соево , т.е. с него правят кашите , иначе и те са на кърма само
Любе, да си ти кажа и аз, че си имаш двама страхотни красавци, ама напоследък не ти оставят време за раздумки по скайпа  Mr. Green А между другото Ивчо вече си е сменил боята и все по-малко му е останало от теб  Mr. Green Whistling пък гледам и бузи е заформил, стига си викала, че е дребен - супер си е   bouquet

Болничките бързо да оздравяват  Praynig

# 154
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФИ И НА МЪЖА НА КАТЕТО!
  bouquet  bouquet  bouquet

ДА СА ВЕСЕЛИ РОДИТЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ МЕЧТАТЕЛИ, НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕщА!  Mr. Green

благодарим за комплиментите за моето момченце  Flutter, по повод зъбите и тя вчера малко се покриви към 6 вечерта, познах този вид киселеене, естествено напълно оправдано, на горния венец цели 3 зъба се белеят!

Е, да се връщам към кафето си, че го пия от 9.30, то не бе за правя кус кус, не бе чат...айде лек ден от нас! Heart Eyes

миленка, и аз още нямам М. не ми е притрябвало хич  Heart Eyes, мисля, че се дължи на нощното кърмене.

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 11:20 от vaniliaice

# 155
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, FY! Да си здрава, много весела и усмихната мама и съпруга   bouquet
 nbirthday на съпруга на Катето! Много семейно щастие ви желая и пълен дом с усмивки и веселби!

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 11:52 от tania_ark

# 156
Честит рожден ден на ФИ!

Честит рожден ден на мъжа на Катя!

Страхотни почерпки сте спретнали момичета. Аз днес по време на предиобедния сън на Ивко успях да изгледам още един филм. Голяма мания. Днес една комедийка си пуснах! Много свежа, но по не съм им фен. Друго нещо са си трилърчетата.

Страйпер, много неприятна тази случка с колата. Дано да я оправите бързо и да си ползвате скоро, че като знам , че без кола сте за никъде.

Днес в това дъждовно време, голяма активност. Браво на вас. И аз след малко изчезвам на фитнес, като го приспа....

# 157
Привет и от нас!
На рождениците - ЧЕСТИТО! smile3525 Много здраве и късмет, повече радости и по-малко грижи!  Wink
Ама аз докато ви запомня всички... Embarassed и кое 'гардже' на кого е, май доста време ще мине ( от както родих нещо съм оглупяла  Mr. Green).
Но нищо де, те всичките ни гарджета са мнооооого хубави  Heart Eyes
Да взема и аз в скоро време да изровя малко снимки, че да ви се покажем официално  Simple Smile
Виждам,че относно уменията, някои от вас са доста напред с материала - мойто диване показва нещо, колкото да отчетем 'за протокола', че го може и после...ако е на кеф, някой ден има повторение. Своенравно създанийце е, ама как да се сърдя, като майка му е същата Wink
Змейковица, много ти е хубава момата,бе, ще я крадем май  Twisted Evil
За 'оциклянето'...какво да ти кажа, при мен има някакво включване чат-пат, ама доки каза,че трябва да изследваме нивото на пролактин, щото аз още кърмя, та май затова...
Ивон, а ти откъде го измъкна тоя договор? Ех, да ми беше попаднал по-рано, колко главоболия щях да си спестя  Twisted Evil
Сиска, имаше ли нещо по-специално в града за празника? Голяма тръпка ми е Търново, да знаеш  Hug
И аз също се замислям за рождения ден. За сега мисля да поканя няколко майки ( дечицата им са колкото нашите) някъде. Ама като се сетя за другата част-с роднините и се изприщвам Sad С другата рода(свекитата)сме в..как да кажа, студени, какво ти-направо замразени отношения, та не знам. Надявам се поне таткото да не бойкотира празника  Praynig Ама това ще го мисля нататък.
Толкова от нас .
Лек ден на всички!

# 158
Ивон, за какви 180лв. говориш, бе жена аз съм харесала на Маги, а  сега ще купя и на един от племенниците ми за 73лв.(под племенник имам впредвид на първа братовчедка, нито брат ми ,нито девер ми имат деца) Та по тая линия за близо година се сдобих с 4 племенничета.
Честито зъбче на Тери. Hug
Ирка, според мен и моето педи няма смисъл да се тъпка така едно дете. То няма да стане по едро а само ще му разширят коремчето и ще натоварят органите който не са готови да поемат такъв вид товар(храна).Просто да дават по калорична храна.Вместо кисел-каша, ябълка-банан, макарони и тн.
Елла, мечтииии(Маги спи като зайче)
Ванилка, аз кърмя сутрин и вечер без да давам др.(педи казва че започна ли да додавам ще ми намалее кърмата)така сме вече 3 м-ца. През ноща не давам нищо.
Сиска, не е ли много облечена бебка. Маги спи по боди и ританки + летно чувалче и тънка пелена, или аз много съм я разголещила.Божа е много сладка как спи. Hug
Добре дошла Елица и бебе Джейн София Hug.
Ивон ха-ха, този договор ми хареса.
Stryper, ох добре че ти няма на теб нищо.
FY честит рожден ден. Желая ти много здраве и любов
 newsm51 newsm59  bigdance2
честит рожден ден на мъжа на Катя. Да е жив и здрав  и много да я слушка  bouquet
Ние махаме за здравей, чоа, за ела. Танцува само когато и аз го правя. Показва колко голяма ще стане. Като и кажа гушка и целува на ред. Носи си играчките в коша и др. Много се заиграва  с неща който се слагат едно в друго(ще трябва да и купувам някакви кубчета)
Хайде стига за сега, че днес е голям кисел(а и ноща) Вчера спа цяла нощ(това е за 4 път) и аз си викам почва хубавото , ама не.
честито на месечинките  bouquet
Хубав ден. Тук е такаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=110539

# 159
Здравейте и от мен-днес съм лаконична,ама явно  не ми е ден-от сутринта сме само на бели....освен зъбите дето не ни дават да спим,сутринта Иво си изгори ръката катерейки се на радиатора,батко му счупи стъклото на камината....и все такива веселби....имам чуството,че ако още няколко дни времето не позволява да излизаме-ще имам нужда от компетентна психиатрична помощ #Crazy...Иначе,Ви благодаря за милите думи относно моите момчета-и аз си ги харесвам,...а за сестричката работим/че е грехота да не ползваме тоя генетичен материал и за госпожица Embarassed/-ама май кърмата ме пази newsm78
Миленка-не пишем в Скайп-а,`щото време за чат почти не остава-ти поне си виждала Сами в акция/вкъщи,навън е друга песента/.....а сега детето се е доусъвършенствало...а и брат му си го бива/че ние сме почти проходили-с почти постояни опити да се самоубием/...а и вие нали не бяхте добре-но ще се радвам да пишеш......пък и да се видим вече....
Пепи,страхотна е Хрисито-и аз съм впечатлена от начина по който ги занимават децата във вашите ясли......А, това,че са ви малко зъбите-хич не ви пречи да изглеждате мооооооооого големи.
Стайпърче,дано да ти е това каръщината за тая година-важното е,че си се разминала само с материални щети..........

Добре дошла на eseymour и бебка Джейн! Hug

Честит рожден ден на мама FY  и на татито на Килиан-да са живи и здрави и много щастливи!И семействата им покрай тях!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 160
Здравейте
използвам докато Цветето спи
Честито на празнуващите - рожденници и месечковци!
Да са живи, здрави и много щастливи!

Благодаря на Олчето, че вече и ние си имаме снимка на първата страничка!  Hug
Като казах за снимки успях да сложа в подписа линк към албумчето. Но някой ако може да ми помогне да излиза някакъв надпис на мястото на линка (примерно СНИМКИТЕ НА ЦВЕТИ).

Добре дошла на новата мама!  bouquet

Отивам да чета за да се влюча адекватно.

# 161
  Привет! 

Честит Рожден Ден на FY и съпругът на Катя! Да са живи и здрави и много щастливи!
    Добре дошла на новата мама!
    Ох и нашите зъби вече от седмица ни тровят спокойствието. Изби ни един страничен горен резец и сега сме като щърб дядо. Останалите 3 се белеят, подути са, дано скоро да изникнат!
  Аз от снощи имам Т 38, ту спада, ту се качва и така. Дано скоро се оправим.
  Много ми харесаха клипчетата на Хрисито, какви млади детегледачки и как с внимание се отнасят към децата. Страхотно.
   Приятен ден!

# 162
Добре дошли на Елица и Джейн София! Дано да се чувствате добре сред нас и да пишете често.
Честит рожден дена на FY и съпруга на Катя. Пожелавам ви много дълъг живот, изпълнен с много щастие, успехи, късмет и още дечица.
Много ви благодаря за успокоителните думи. Бащата на Ники ще дойде до 10-на дена, за да види колата  и да решат какво да правят.  Засега смятат да я дадат за скрап и да ни докарат друга. Но ще видим.

И ние сме си в къщи.
Четох идеите ви за предстоящите рождени дни. Засега е сигурно, че в къщи ще има роднинско събиране. Но ми се иска да излезнем някъде с няколко приятелки и децата им (повечето са по-малки от Криси) и нямам никаква идея къде да отидем.
Знаете ли подходящо заведение в София? Не искам да е в детски клуб, защото бебетата няма какво да правят там. Ще си седят в количките. Някъде на открито с детски кът за Макси.

# 163
Честит Рожден Ден на FY и на съпруга на Катя!Да сте живи и здрави,вечно щастливи и късметливи!

Добре дошли на мама Eseymour и бебка Джейн!Дано ви бъде приятно в нашата компания.На нас вече ни е .

Ива разгледах го преди малко този предбрачен договор и много се смях Laughing hahaha JoyОткъде ги намираш и измисляш такива смехорийки и то все намясто,а?

Да ви кажа една тайна,живот и здраве в неделя сигурно ще пробиваме ушите на бебка,защото било Богородица и било много хубаво на този ден да се пробият.А пък аз откога чаках,да има някаква причина иначе татито много не даваше.По добре било да пораснела и сама да си поискала.Е да ама тогава ще я боли повече,а сега сигурно няма да разбере какво става.Ще пусне някоя друга сълза и ще има 2-обици.

Лека и безревлива!

Чао!

# 164
Руми, Духи-Пухи май дават такова мляко соево , т.е. с него правят кашите , иначе и те са на кърма само

Не е соево - Фризопеп е.. Купих една кутия като бяхме в болницата, че тогава много нерви и кърмата рязко ми беше намаляла, та за успокоение си гледах кутия и виках - няма пък да я отворя  Mr. Green И не я отворих.. до преди 10тина дни - започнах да слагам по 2-3 лъжички като му давам вечер кашата, не ми се рискува с млечни каши.. А таз кутия 23 лв. струва - то златно направо тва безбелтъчно АМ  ooooh!. А горчиииииии  Confused .. Ама с кашата горе-долу минава..
То нашето не се разбра дали е АБКМ или кво.. Обаче атопичния дерматит, за съжаление е налице.. та много винимавам.. Даже глутена не съм въввела още  Rolling Eyes ..
Но добавка мляко не съм давала никога - само суче - като малък доилен агрегат е  Crazy - Особенно покрай зъбоникненето - поне 5-6 пъти през деня и 74529759275479253479тина през нощта  Twisted Evil
За соевото АМ - като бяхме в болницата се опитаха 1-2 пъти да му пробутат, че му правеха гадините пробни кърмения, ама той никак ама никак не го одобри - Аз го изпивах да не става зян  Mr. Green .. Та цяла седмица нагъвах АМ  Crazy Даваха Фризосой.. малко блудкаво такова, с вкус на тебешир.. то май всички АМ са такива  Thinking

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 19:22 от duhi_puhi

Общи условия

Активация на акаунт