Ето идва пролетта - това сезонът е на МАЙСКИТЕ деца!

• 9 636
  • 300
  •   1
Отговори
  • София

АПРИЛСКО-МАЙСКИТЕ НИ СЛАДУРИ:

Жасмина  -  tanya_79 (Таня)

Бетина  -  Inochka (Инна)снимки

Стратос & Димитрис - Mikki

Калоян - Marry (Мария)

Анастасия - FY снимки

Ивайло - Rosi_Burgas (Росица)

Максим - Vif снимки

Асен- Александър - gwendoline снимки
Мариана - kallymally

Александра - nancy
Калина - змейковица снимки
Ирена - Marges (Маргарита)
Венцислав - zvezdolina (Зорница)

Кристиан - Stryper (Елена) снимки
момче  - klarisina
Даниел Уилям - Malerbill

Станислав - Adi02 (Ива)
Мартин - nadia_777

Мартин - 6u6i снимки

МАЙСКИТЕ НИ СЛАДУРИ:

Георги - pileto(Боби)
Йоана - Smily_5q (Петя) снимки
Кристиян - zori2005
Кристияна - tan4uka снимки

Иван - А н и снимки
Мартин - salina

Мирослав - policeiliana (Илиана)
Маринела - Mery_13
момче - darid
Георги - lony_13
Тихомир - titomirka

Ивайло - ndv снимки
Пламена - nadia_ch
момче - cacadu
Ивайла - desiiv
Иван - vessence снимки
Виктория - anetta78 (Анета)
Мая - Losita78 (Цани)
Хана- RRAIA

Димитър - bobsi_hrist (Боряна)

Анна - lale (Деси)
Адела - Екатерина снимки
Георги - ilein (Илиана)
Павел - jet
Гергана - mousy

Дженика - Jaki33
Нелия - kalia (Калина)
Никола - eunos (Елена)
Мария - Endjova (Нина)

Велизар - ol4eto (Оля) снимки
Красимира - LaDiDa снимки
Борис - mania4ka
Стефани Елизабет - DaniStef

Александър - velisa снимки
Eлица - alexta снимки   
Христина - pepsun снимки
Бояна - simbi

Константин - Rumya (Румяна)
Мария - meshko106 (Вергиния)
Радина  - cat11
Ралица - Una (Милена) снимки
Йоана - mimik
Петър - danica
Христо - silvia69
Соня - nandy (Надя)

Георги - despet (Деси)

Калоян - Daniele
Александър - bubinka
Дита - Ditta_von_Thies

Ева -  Анна снимки
Мариана - beba3
Виктория - bebita23

Росен - Paff (Павлина)
Виктория - veni_viki (Вени) снимки
Мануел - мама миши
Карина - lolytka

Жулиана - mimozata (Мария) снимки 
Румен - Bubble79 (Мария) снимки
Мартин - denz (Деница)
Симеон - BgViki (Вики)
Анна - klu снимки
Ивет - Tedi_Ivanova

Ивайло - Valja79 (Валентина)
Велизар - ikati
Антон - elf4e

Марк - ve4erniza (Зорница)
Никола - tania_ark (Таня)
Стела - N a d i a (Надя)
Даниел - bobidika

Момчил - Iggiberry (Иглика)
Димана - crazykitty
Румен - rush снимки

Стефан - mrancho (Рени)
Ана - GalyaG (Галя) снимки
Калоян - Topi
Михаела - mcheuz Почивай в мир, миличка!
Радослав - madlena (Мадлена)
Виктор  - emoli
Йордан - Tiqercheto (Диана) снимки
Никол - Yvonne снимки

Леонардо - crazybrat снимки

Велизар - мими
Траяна  - lusmar
Симона  - didi_r

Авигея - worshipper
Наталия - NatalyG
Мая - Мимикрия
Анна - maria_ra
Калоян- Gerssy
Веселина  - elica_22

Мая - iliana2 (Илиана)
Никол - Bubilina
Емануил - gal79
Момчил - mamazori снимки

Цветелина  - pipiiv (Петя)
Данислава - nadezhda96

Елла - ira_d (Ирина)
Ния - еden_haven (Рая) снимки
Трифон - denit (Деница)
Кристиян - anita_s (Анита) снимки
Валерия - malkaMaMa
Кристиана - ipppi (Илиана)

Миа - vaniliaice (Ваня) снимки 
Милена - adi101
Килиан Арне  - Катя снимки
момиче - monchi26
Александра  - Mucunka

Стоян - nMihailova (Недка) снимки

Дарина - Mimeto78

Божидара  - siska79 снимки
Саманта  - kery25
Магдалена  - qi4o_pi4o
Мария  - moyra

Антон - duhi_puhi
Лаура - Laura06
Мая - rien
Иван - imar
Анна - Elenka
Ванеса  - tzvety26
Деяна - е_vurbanova (Емилия)

Дара -  noneto (Нора)

МАЙСКО - ЮНСКИТЕ НИ СЛАДУРИ:

Ивайло - kabranska (Люба) снимки

Мариса - galiushana (Галя)

Ния - zizi_top

Радомир - paizy (Вера)

МАЙЧЕТАТА НИ СА 144! 76, 68 И 2 на мама Мики

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата -  kalia!  

Предложения за следващи теми:

1. Прави МАЙ-ската дружина пакости за четирима (Daniele)
2. На крачетата стои си вече МАЙското ни буболече (didi_r)
3. Първа Пролет е дошла, първа тя е и за МАЙските деца. (А н и)
4. Великденски яйца ще боядиса мама за МАЙСКИТЕ деца! (kalia) 

Предишните ни теми в "Родени 2006":1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33

МОЛЯ, за добавяне/актуализиране на снимчици на бебоците да ми пишете САМО НА ЛС!

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 13:11 от ol4eto

# 1
  • Велико Търново
Олче,невероятна сиииииииииииииииииии! newsm51Новото РС и ти правите чудеса!Благодаря ти,за прекрасно оформената тема и само с хубави новини да я  запълним!

# 2
Олче страшна е темичката,браво на теб.Да я пълним само с усмивки и приятни моменти.
  bouquet   bouquet   bouquet

# 3
  • София
Олче,невероятна сиииииииииииииииииии! newsm51Новото РС и ти правите чудеса!Благодаря ти,за прекрасно оформената тема и само с хубави новини да я  запълним!

Embarassed Embarassed Embarassed
Само дето снимчиците на бебоците не се отварят, но явно има проблем със снимка.бг и затова.Надявам се скоро да им грейнат муцунките, защото по - красиво нещо от тях на първа страничка няма. Heart Eyes

# 4
  • София
eeх, изпреварили сте ме  Wink, Олче, ведро, ведроооооооо ми става настроението като съзерцавам тези красоти най-отпред!   bouquet
тази част от деня, с чаша кафе  влюбимата зелена чаша (или по -скоро кофичка  Mr. Green ) + временце за нашата темичка, ми е една от любимите. определено съм сутрешна птица аз.

ето пресен материал от нас  Heart Eyes :

тук се инатим: http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1050147.jpg

тук сме доволни след папане: http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1050150.jpg

тук сме с любимата ни леля и моя сестра, която вчера беше рожденичка : http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1050152.jpg

а тук сме познатите муцунки:
http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/P1050160.jpg

на всички: ХУБАВ ДЕН ПЪЛЕН С РАЗХОДКИ И УСМИВКИ!  Heart Eyes

# 5
Здравейте,
Олче, темичката ни е най-красивата.
Аз не се включвам, защото имахме доста проблеми, но за да не ви разстройвам не пиша, а и един месец бяхме в болница. Изкарахме много тежка пневмония два пъти. Сега ще ми се скарате, но такава съм гледам да не притеснявам другите и да не ги занимавам с моите проблеми. Сега сме по-добре и се надявам да не ми се потретва всичко. Praynig
Надявам се вече да няма боледуващи деца и да има много усмивки в новата темичка. newsm03  love001
Разгледах снимките от последната среща. Много са пораснали всички бебоци и са много сладки.
Приятен и успешен ден на всички. Hug Hug Hug

# 6
Добро утро!

Честито на днешните месечковци! Да са много здрави и послушни!

Стискам палци на Данеле и малкия сладур да оздравява бързо  Praynig!

Пипив, бях се зачудила защо не се отчиташ, а вие сте имали не много хубави преживявания  Sad. Дано да не се разболявате повече, че е страшен кошмар (от опит с баткото знам).

Олче, страхотна темичка както винаги! Благодаря   bouquet!

Аз съм вече на тръстиката, изкарах на децата едни дървени летвички да си ги нареждат и сега строят ли строят...а аз с кафенце пред компа, да видим колко време ще ми отпуснат  Crazy

Всички майски бебоци са много сладки. Гвен, твоя Съни май прилича на теб.
Миа, както винаги красива с хубав тоалет  Heart Eyes.

Да ви кажа как моя Килиан ме изненада в петък. Слезнал си сам от спалнята, застанал пред вратата и се мъчи да я отвори, за да дойде при нас и се ядосваше, че не може. Как е слезнал самичък хич не знам, а аз правя разни барикади и ограждения  ooooh!.

В събота бяхме в зоологическата градина, видяхме разни животинки и Килиан вече знае как прави кончето и как прави патето, но не може да каже папа, ами казва тататата. Пляска с ръчички и маха за чао. Показва котето като го питаш къде е, също и на картинка.

Ирка, шест деца гледам. И чистя всеки ден с прахосмукачката по 1439058439058 пъти.

Вчера си смених пръстта на всички цветя, стана голяма мацаница. После мих терасата. Мих прозорци, прах пердета, гладих, чистих  Tired, пролетно почистване съм започнала, ама дали ще го свърша, не се знае...

Ето и последните новости от пакостите на Килиан

http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1050027.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1050026.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1050030.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1050029.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1050031.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1050045.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/P1050048.jpg

Лек и слънчев ден ви желая!

# 7
Олче,това е една от най-красивите и нежни украси   bouquet
Катя,Килиан е страшен и е най-напред с уменията! Peace
Сиска,наистина си се мацнала,браво много добре изглеждаш,а по повод Чемширов  Grinning-ами те повечето мъже не знаят как и кога да правят комплименти.Освен в началото май  Laughing
Надя-честита ви екскурзия!Непременно да направиш много снимки,да ни ги покажеш и да разкажеш подробно.
Пипив-дано вече сте добре,а другите проблеми имат ли развитие?По-добре ли сте,помогнаха ли френските лекари?
Ние доникъде не сме със спането  Tired и баща и сега е в кампания и няма сили да я вземе една вечер да спи при него ,че аз да се наспя.. ooooh! Зъба почти проби,но това спане наникъде не е.Снощи за първи път искаше да я гушкам и така заспа,но ме изтормози доста преди това и спа 3 часа.После пак се събуди.Оффффффффффффф
Ще мина вече на по-драстични средства.

# 8
Забравих да честитя на Надето екскурзията! Желая ви весело изкарване и много щастие1

И да е похваля, че и ние ще ходим на почивка на Майорка през есента. Вече си резервирахме апартамент точно на брега на морето, нямам търпение, така ми се ходи на мореееее.

# 9
  • Варна
Еееееееееееех, че красоти   bouquet Олче, поредно браво!!!!

Ама тука едни екскурзии се заформили.....  Crazy така се замечтах......

Мами, всички снимки са страхотни - и на дечицата и на мамите до тях  Heart Eyes

Да ви се похвалим, най-после, на 10 мес и 20 дни - Макси си има зъбенце  Mr. Green В събота вечерта го видяхме с татито, докато се лигавехме на мивката в банята, че Макси все си мажеше слюнките по бузите, а то имало причина  Laughing

Ето тук имаме няколко нови снимки на озъбилия се разбойник http://www.snimka.bg/album.php?album_id=106586&photo=37

Ето и едно клипче от нашия музикант  Mr. Green със специания подарък от Никита и мама Ивон на които благодарим   bouquet Поздравяваме ги с http://www.youtube.com/watch?v=-sNNGZ-enXI

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 11:36 от Vif

# 10
ВИФ-много ти е сладък музиканта  Heart Eyes и изцяло на теб прилича.Пожелавам ти и едно момиченце-бяло и синеоко/да прилича на таткото/  Wink

# 11
Да се разпиша и аз - събота и неделя бяхме до Троян ей така да се разходим с още две двойки без децата и да ви кажа супер си е да се наспиш да правиш каквото си искаш и когато си искаш да не мислиш кога ще яде зящо мрънка пак и т.н., но колкото и да е хубаво акъла ти е все там какво ли прави. Абе с една дума няма угодия. Но така ми се зарадва като ме видя че ми стопли сърцето. Та от днес пак старата песен.
Ей само ние ли нямаме зъби - взех да се притеснявам вече. Ходихме и до Априлци да разгледаме и ми хареса селцето тихо спокойно има и конна база но не сме яздили само разгледахме и обратно. Исках да видя хотела за срещата но не го намерихме (не съм и настоявала да го търсим много много).
Е това е от нас.

Олче, страхотна темичка - брАВО!!!  bouquet

# 12
Олче, темичката е страхотна. Особено тези мечета, които се дупят.  Simple Smile А на таткото не се сърди. Такива са татковците, не могат да ни разберат и да влязат в положение, но е важно че ги има и са до нас.
Виф, честито ви зъбче. Макси е голям сладур, а как само свири, като истински музикант.
Кате, браво на Килиан. Възхитена съм от уменията му. Друго си е като си има майка като теб. Занимаваш се много с деца, имаш подход и знаеш как да се справиш.
А за екскурзиите - и ние ще ходим, надявам се средата на юни до Априлци  Rolling Eyes. Което ми напомня, че май още не съм гласувала. Дори сега навивам таткото, че имат почивна станция в Шипково (което е наблизо) да си вземем карта за 1 седмица и да останем след срещичка малко да отдъхнем.

# 13
Честито на днешните месечинки.

Как се изплаших вчера, когато рпочетох, че се молите за Daniele и Калоян. Направо изтръпнах докато разбера какво е станало.
Дано вече Калоян да е по-добре. Стига с тези вируси!

Наде, пожелавам ви да си изкарате много хубаво на почивката и да се върнете отпочинали, щастливи и обичащи се повече от преди.

Макси е все още болен, но пък вчера цял ден си игра навън на потока и сега подсмърча... Беше се пооправил и му позволих да излезне да играе.

Олче, темата е много хубава. Така се смях с тези мечета за датите Simple Smile

# 14
Май само аз не съм разбрала къде и кога е срещата и ще помоля да ме осветли някой по въпроса Embarassed

Олче, темата е прекрасна  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт