Както Люба ви е осведомила Калина пак е болна
- този път гнойна ангина... При което отново изписаха антибиотик и на опита ми да не го дам, а да пробваме с хомеопатия таткото ме направи за 2 стотинки Иначе Калина упорито се опитва да ходи и изследва всичко наоколо... вчера дори слезе сама от дивана с дупето надолу и застана права долу
Всички бебчовци толкова много са пораснали и са толкова прекрасни
Нямам търпение да се видим през юни! Гласувайте, мами в темата за срещата, да не се провали всичко!Таня, намерихте ли рокля за рождения ден? Ние купихме вече миналата седмица една прекрасна синя рокля
Пепсън, чакаме ви с нетърпение - да се обадите като сте тук
А за гаджето - не сме го откраднали... просто ми е любовчийка момата
Верни сме си на Дон Тони на Духи-Пухи 
Иркааааа, айде идвайте си и вие, бе душа... знаеш ли как съм се затъжила
За свалянето на снимките - сваляй каквото ти хареса в подписа ми цял албум има
Тези дни ще ти пиша на лични какво съм си харесала Ето и една снимка от нас

Бабъл, отново трябва да пуснеш молба до работодателя за майчинство - и декларация, че няма да настаняваш Румен в детско заведение

Подарък ни е от една почти 4 годишна кака

(нали те пяха на най-скъпата сватба в България). Хич не е по изненадите и засуканите неща, ще видим ние какъв рожден ден ще направим...
за темичката.Както винаги нашата е най-хубава

А само ни заблуждаваш тук
ама то като гледам майките ...крушата не пада по-далече от дървото.Страхотни сте момичета (не само по красота ,но и по душа) и малките ви скъровища са най-хубавите 
.Отвратителна съм.И хем ме гризе,хем не се депресирам толкова.Защото знам колко много я обичам!По цял ден си играя с нея,засмивам я,гушкам я,ох,не мога да й се нарадвам!Толкова е пухкава и сладка,и мъничка,и дяволита,и ухилена,и прекрасна....чакай да плюя,пу-пу-пу-пу
, защото късничко се прибрах...
morning
!