Ето идва пролетта - това сезонът е на МАЙСКИТЕ деца!

• 9 636
  • 300
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Отдавна не съм се отчитала, но все не остава време  Embarassed
Както Люба ви е осведомила Калина пак е болна  Cry - този път гнойна ангина... При което отново изписаха антибиотик и на опита ми да не го дам, а да пробваме с хомеопатия таткото ме направи за 2 стотинки  Rolling Eyes Накрая пак го дадох... щото ме изкараха най-безотговорната майка, как сме щели в болница да идем и т.н....
Иначе Калина упорито се опитва да ходи и изследва всичко наоколо... вчера дори слезе сама от дивана с дупето надолу и застана права долу  Mr. Green
Всички бебчовци толкова много са пораснали и са толкова прекрасни  Heart Eyes Нямам търпение да се видим през юни! Гласувайте, мами в темата за срещата, да не се провали всичко!
Таня, намерихте ли рокля за рождения ден? Ние купихме вече миналата седмица една прекрасна синя рокля  Mr. Green Сега сме на вълна РД на Калинка и избираме мястото
Пепсън, чакаме ви с нетърпение - да се обадите като сте тук  Hug А за гаджето - не сме го откраднали... просто ми е любовчийка момата  Blush Верни сме си на Дон Тони на Духи-Пухи  Heart Eyes
Иркааааа, айде идвайте си и вие, бе душа... знаеш ли как съм се затъжила  Heart Eyes За свалянето на снимките - сваляй каквото ти хареса в подписа ми цял албум има  Wink Тези дни ще ти пиша на лични какво съм си харесала  Embarassed
Ето и една снимка от нас

Бабъл, отново трябва да пуснеш молба до работодателя за майчинство - и декларация, че няма да настаняваш Румен в детско заведение

# 46
Хей вижте какво видях преди малко през прозореца. Снимката не е с най-доброто качество, но дъгата беше страхотна.

Бъбълче, страшна прическа има Румката  Wink

# 47
  • София
aУУУУУУУУ, колко е сладка Калина!  Flutter Flutter Flutter  Страхотна забрадчица, змейски, отдека я измъкнахте  Mr. Green ?

# 48
  • Пловдив
Мерси, Ванилка  Blush  Heart Eyes Като селскостопанска труженичка е  hahaha Подарък ни е от една почти 4 годишна кака  Wink
Еха, страхотна дъга,FY  Laughing ама доста мрачно е времето при вас

# 49
Много са хубави и Ралица ,и Румен , и Калина  Heart Eyes  Уна -пиши по-често,Ралица е порастнала и още повече прилича на теб. Grinning
Ира-сваля всичко ,което ти хареса  Hug
Ние имаме вече 6 зъба Simple Smile
Фотошопските рамки са много хубави,аз ще си избера...

# 50
Гледам вече сте се размислили за рожденните дни на децата. Аз заведението съм го избрала и мислим да поканим доста хора. Искаше ни се да поканим и Ева и Гого да пеят, но сега се чудим дали си заслужава да се дадът толкова пари за хонорара им.  Но за дрехи хич не съм мислила. Явно вече трябва да се поориентирам малко!
Искаше ми се сега да поканим някоя известна група , за да стане шоу, гостите ни ще са родата и приятели, а за следващите рожденни дни , живот и здраве, да са с клоуни и само с деца.

# 51
  • Русе
   Добър вечер, майчета!
   Като чета как вашите дечица пият АМ и ми става едно мъчно... Дарито от около 2 месеца вече не иска да пие мляко от шише. Вечер й давам млечна каша, до скоро се тревожех, че е много калорична, но след последната консултация нали се оказа, че никак не е натдала и вече не знам с какво да я храня ooooh!
   Ани, казах на мъжа ми сега, че на РД на Ивко може да пеят Ева и Гого, а той ми вика-"Ти да не искаш да поканим Джо Кокър и Лили Иванова?" Sad(нали те пяха на най-скъпата сватба в България). Хич не е по изненадите и засуканите неща, ще видим ние какъв рожден ден ще направим...
   Мами, имам към вас следния въпрос-задължително ли е ползването на столче в колата при пътуване в града? Ние още не сме купили и се тревожа като се возим с Дари да не ни спрат и глобят.
   И да питам още-ще купувате ли летни колички? Нашата е Чиполино-Пуки, тежи 9.5 кг и не е толкова тежка, не знам има ли смисъл да вземаме още една?
   Хайде и аз да покажа снимка на момата, да не ни забравите:
   http://images14.snimka.bg/002414134-big.jpg

# 52
     Ани, казах на мъжа ми сега, че на РД на Ивко може да пеят Ева и Гого, а той ми вика-"Ти да не искаш да поканим Джо Кокър и Лили Иванова?" Sad(нали те пяха на най-скъпата сватба в България). Хич не е по изненадите и засуканите неща, ще видим ние какъв рожден ден ще направим...

Joy Joy Joy
Разсмя ме! Те Ева и Гого няма да ни вземат чак толкова като Лилито! А това за певците не сме го казвали на никого. Само го имаме като идея и дори да го направим, смятаме да го пазим в пълна тайна от гостите. Но с вас мога да го споделя. И не случайно го споделих, че ако някой даде по интересна идея да си я присвоим и ние.  Wink

Миме, столчето за кола вече е задължително , но почти никой не го спазва. И не съм чувала да има подобни акции. А количка лятна засега е мисля да купуваме. Тази си ми е доста удобна. Комбинирана е.

# 53
Ето ни и нас Grinning
да не си мислите че сме ви забравили? Simple Smile

Олче,  newsm20 за темичката.Както винаги нашата е най-хубава Grinning Направо твоето творчество е велико.Темичките ни винаги са прекрасноофермени и аранжирани smile3501 smile3501 smile3501

Ние тези дни се позагубихме,че наливремето беше страхотно и бяхме по цялден на разходки и вечер като се приберем към осем изкупвам и оправям ники и докато я приспивам в повечето случай и аз съм се приспала hahahaТа затова и не сме писали.Вчера навършихме 10 месеца и аз на патерици да ви почерпя  Embarassed
 party023  cook newsm38 cheers

Днеска бяхме отново на разходка и освен прането за мен Cry да ви покажя как се забавлявахме:

А тука сме с Криска на люлките:

И немога да се въдържа и да не ви пусна Криска,каква сладурана е:

Та като стана върос за снимки Сиска ама ти много готина мацка си била...Голяма си хубавица...  bouquetА само ни заблуждаваш тук Grinning Браво,браво...страхотна си Grinning

Аз се чудех защо нашети гарджета са най-хубави newsm78 ама то като гледам майките ...крушата не пада по-далече от дървото.Страхотни сте момичета (не само по красота ,но и по душа) и малките ви скъровища са най-хубавите  bouquet

Хайде утре повече,че сме и на консултация...та да видим какво ще ни излъже педито hahaha

Лека на всички Hug

# 54
Здравейте момичета Simple Smile
Толкова съм уморена,че едва гледам но по друго време не успявам да се добера до писане...
И нас ни е хванало едно зъбоникнене и ако не избие(ят) скоро ще се побърквам Twisted EvilСнощи само е плакал цяла нощ на сън и ставахме 1234948476пъти,а накрая дадох панадол,и почти поспахме.
Ани и ние тази вечер обмисляхме бъдещият рожден ден,но такива грандиозни празненства и организации няма да правим(добре,че ни е малка родата Laughing)
Ира,момчето ми порасна изведнъж....когато му отрязах бебешките къдрици Joy
Имар,много са ви хубави сините очички-направо се влюбих(то кои каквото си няма)
Честито на всички с бъдещите екскурзии-завиждам,ама ще чакам снимки Wink
Имаше още ,ама не помня....
Лека ви и спяща нощ!

# 55
само да се включа относно столчетата за кола. Зари от самото начало се вози в стол, даже му купихме вече по голям (от 9 до 25 кг. кофти е като заспи защото няма легнало положение). Ние задължително се возим с колани станало ни е навик и в момента го създаваме и на детето. Щом сме в колата всички трябва да сме вързани ( не ме интересуват глобите правя го за собствена безопасност) дори като Жоро кара, а аз съм на задната седалка пак съм с колан. Гледала съм по Дискавъри краш тестове ( newsm78 май така се казваха) и ми настръхнаха косите.
Ани, вие май бяхте правили кръщане на Ивко? Спусни малко инфо, моля. Какво се прави, купува на кръщане и дали майката присъства в църквата, че нещо ме объркаха.
Ето и малко снимчици от неделната ни семейна разходка.

http://images14.snimka.bg/002449272.jpg
http://images14.snimka.bg/002449273.jpg
http://images14.snimka.bg/002449290.jpg
http://images14.snimka.bg/002449293.jpg
http://images14.snimka.bg/002449294.jpg
http://images14.snimka.bg/002449300.jpg

чао, лека и спяща

# 56
Ехоооо.Здравей те сладурани и сладуранковци.Ето че най-накрая и аз намерих време да влеза в форумчето ни.Мнооого отдавна не съм ви посещавала и изобщо не съм в час с темите които разисквате.Но видях една прекрасно оформена темичка с най-красивите бебоци.Леееелеее колко красота сабрана на едно място.Колко са пораснали всички,направо виждам други дечица.Много ми е мъчно че не мога да влизам често тук ама моя хубусник не ме остава на мира а когато спи,гледам да си свърша някоя работа или да легна.Все си викам и ви обещавам че от утре ще съм по-активна и после нещата тръгват пак постарому.Извинете ме моля ви и не ми се сърдете.Сега нищо не мога да кажа на никой понеже не съм чела предишните темички и ми е много кофти.Дори си мислих че сте ме забравили и изобщо да спра да пиша но после си викам че нали сме като едно голямо семейство,както аз не съм ви забравила така и вие не би трябвало.Много ми липсвате,обичкам ви и знайте че имате прекрасни слънчица.Толкова са сладки...

# 57
Ндв,ама как ще те забравим!!!Много се радвам,че се отчете!Как си?По-добре ли ти е крака?И рядко да пишеш,пак влизай да те знаем,че си добре!И някоя снимчица викам да пуснеш?
Благодаря,мами,за разрешението-с най,ама най-голямо удоволствие ще си сваля по няколко снимки/то се видя,че с по една не мога да се задоволя/.Имар,никога не бях виждала товя снимка и сега ми стана още по-симпатична.Изглеждаш една такава миличка...А Иван колко е красив-кое му беше гаджето,да му завидим благородно?С тея къдрици...
Ей,Олче,тенк ю специално!Ти вярно си се вталила,много добре изглеждаш,пу-пу!Аз днес си купих една много прекрасна рокля,която едва ми покрива прелесните задни части и ми стои ужасно.Всеки ден ще я меря докато не отслабна.
И за Румчо не мога да не кажа някоя дума,защото е като рекламно бебе!С тая щръкнала косица и палав поглед...мммм....и лигавника ви оценихме по достойнство!
Икати,ние правихме кръщене на Елла лятото/всъщност бях на 3 кръщенета/.Нищо особено-да,може да стоиш в църквата,нали кръстника трябва после да ти подаде детенцето облечени в нови дрешки.Дрешката,с която е кръщаван,трябва да изпереш на ръка и да хвърлиш водата върху цветя.В църквата ще ти казат какво трябва да се носи-май беше 2 кърпи,едно олио,бонбони и сапун newsm78 Велизар е страхотен с този ''мотоциклет''-като голямо детенце е вече,мъж бе!
Уна,ама хич не се притеснявай-я виж колко е хубава Раличка,изобщо не е дебела,да си яде колкото иска.
Ай,тази изцапана бузанка Ники колко е сладичкаааааа!Искаш да й нащипеш бузкитеееееее И на Криска Party
Миленка,как се радвам,че се отчете!Петър всеки ден ми се кара,че не съм купила билети още.Ама със сигурност ще е за на Елла р ден.Ние вече подготвихме тоалетите/2 рокли,че нали и тук ще празнуваме/.Нямам търпение да ви видя!Калинка е страхотна!Направо не знам как ни е толкова верен Ивчо Кабрански,тя е превъзходна!
Елла нали все пъха неща в устата и аз съответно я гоня да вадя боклуци,вече се е научила,че ако имитира задавяне/т.е. кашляне/ й се обръща внимание.Днес ме побърка-само това прави и се хили.Не знам какво смешно намира...
Аз съм една лоша,лоша майка...днес я плеснах по крачето...а тя не беше виновна.Аз бях изнервена и тя крещеше...и после ударих себе си,ама яко,още ме боли Crazy.Отвратителна съм.И хем ме гризе,хем не се депресирам толкова.Защото знам колко много я обичам!По цял ден си играя с нея,засмивам я,гушкам я,ох,не мога да й се нарадвам!Толкова е пухкава и сладка,и мъничка,и дяволита,и ухилена,и прекрасна....чакай да плюя,пу-пу-пу-пу
Лусмар,аз благодарих ли ти за подробната информация за Горчиво?Че какъвто съм бльон newsm78 Наистина вашите снимки бяха май по-малко,ама ние нали си имаме по-интересни,няма да го правим на въпрос Wink
Айде стига писах глупости,че очите ми са страшно възпалени и уж нямаше да седя на компа днес...

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 01:53 от ira_d

# 58
Добро утро!

Айде на кафенцето

и чайче

Аз снощи бях да разпусна малко с една приятелка и ходих на културно мероприятие - класически концерт. После хапнахме и пийнахме винце. Много добре ми дойде, ама сега ми се спи  Tired, защото късничко се прибрах...

Много са сладки Криси и Ники! Ивон, аз пера всеки ден. Големият ми син се преоблича по два пъти на ден. Я се намокрил, или окалял, вечер задължително в банята. Сега и малкия като почне в пясъчника да си играе не ми мърда прането по два пъти на ден, ано да са живи и здрави децата, по-добре така да се забавляват, отколкото все да ти мрънкат на главата, че им е скучно  Tired.

НДВ, преди няколко дни се сетих, че ти от доста отдавна не си писала. РАдвам се, че си добре и пиши по-честичко. Също Вечерница и Ладида не са се отчитали от доста отдавна.

Икати, много е пораснал Велизар, вече не е бебе, ами малко детенце. Да го нацелуваш от нас  Hug.

Калинка и тя страшна мацка с кърпата  Heart Eyes.

Айде, че ме търсят, после ще си допиша.

# 59
  • Велико Търново
Добро утро!Ако,знаете какъв километричен пост затрих,сега ми иде да си забия сама два шамара Mr. Green!Сервирам ви кафето и чая   food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee!

Честита месечинка на Сиси,Велизар,Симона и нашата най-добра приятелка Траяна!Желая на всички да са много здрави и най-безгрижното детство!

Ани,аз през 2000 година бях на първи РД и родителите не знам от какъв зор бяха поканили фолк дивата Камелия стана купон,но това е подходящо ако,правите някое грандиозно празненство.

NDV,не сме те забравили!Дано Ивето да те оставя по-често да се разписваш.

Всички деца,които видях на снимките са приказни.Олче,мила изглеждаш перфектно/ох,толкова си ми слабичка-исакм и аз Blush,ама папкамм/

Само да кажа,че ходенето ми в София се отлага,защото Чемширов болен легнал SadНа 03.05 имам РД и се надявам тогава да дойда.

Желая на всички хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт