Пийвам си от чайчето на Катето и гледам прекрасните снимки, които сте дали.
Икати, за кръщенето не съм чувала че не трябва да присъстваш. По скоро трябва. Всяка църква си има списък с неща , които трябва да се занесат. Поне в нашата беше - хавлия, сапун, вино, олио. Ако кръстиците предложат по традиция е те да купят дрешките и да платят ритуала. Но не е задължително де! Хавлията в която ще поемат Велизар след кръщенето е добре да бъде бяла. Свеща му която ще ви дадът в църквата, след това се пали всеки ден по малко до 40я ден , а лицето му се мие със светена вода и се бърше с тази хавлия. След това хавлията се пере само с вода и водата се излива на цветя. Хавлията се пребира и след това ще му я дадеш да си я ползва на някакъв по специален повод - студент, женитба, казарма(ако още има тогава). Това е от мен . Нека и други мами да споделят опит.
НДВ радвам се че се разписа. Пиши от време на време по някой ред!
Сиска, фолк певец няма да е със сигурност. Спряхме се на Ева и Гого, понеже са от времето на нашите родители, а и аз също много им харесвам песните, танцувални са , а и се надявам че и на нашите приятели ще допаднат. Миналата година бяхме на банкет , на който те пяха и стана голям купон. Гого пуска и майтапи. Права си ,че е подходящо да се поканят, ако празненството е по грандиозно. Но аз колкото хора съм решила да каним, то направо ще си стане.

)
А на снимката изглеждаш страхотно- млада, чаровна и слаба-като сестричка на Вели.
...а моя мъж тръгна на работа сърдит, защото му казах, че нищо не прави в къщи. Аз пък няма да му сготвя днес

Днес сме на консултация, но часа съвпада със съня на Траяна и се чудя как ще стане, но...както дойде. 

да й имам червената забрадка!
, и как го "пие" няма да ви разказвам... Вечер аз си правя АМ и после така и си го изливам в мивката. Другите неща ги хапва, но това мляко не го признава и това си е...
, но гледам като Бени Хил в момента...
И открих, че 5 - ия зъб е прорязал венеца... Започна много начесто да ги вади, почивка нямааа за клетата мен...
, слугуване и т.н. Вярно, че остава спомен, но по - добре е наистина ако толкова държа да го празнуваме с деца, да поканя майките на една сладкарница, да ги черпя нещо, и тях и дечицата и толкова. Мое мнение. 
), приоритет ми е да го заведем и на море, от здравословна гл.т. И те нещата се събират. Предпочитам вместо да събирам рода, да му купя някакъв по - хубав и скъп подарък, нали това си е негов празник, а не на родителите.
), много хубаво ми става като чета, че сте харесали снимките на Румчо. Даже сутринта прочетох на татито какво е написала Ирка и на него му стана много приятно. И все си мисля, ама как го е измислила природата това за майчината любов и че майката смята нейното гардже за най-хубаво. В случая любовта наистина е сляпа, защото има много красиви дечица и малки, и големи, но за майката нейното е най-хубаво. Сигурно това е някакъв закон за оцеляване, за да може едно толкова беззащитно същество да получава грижите, от които се нуждае 

Ще трябва май да раздавам днес медали ГЕРОЙ.