...ама да не почвам пак с оплакванията....За лошите мами-аз също оня ден исках да го метна Иво през прозореца/за миг макар,ама още ме гризе съвестта/,но с неговите зъби...мрънкането на баткото и таткото на майната си....просто имах чуството ,че откачам...слава богу накрая нещо от това което дадох за зъбите задейства/или Иво се умори да пищи/,та като се понаспах поне малко и вече не бях толкоз лоша...но пък се усещам,че много почнах да навиквам Сами-очаквам от него да се държи като голям-а той все пак е само на 3...май имам нужда от психотерапия

За големите деца-на мен пък Иво ми се струва голям/като визия/,но това е когато е гушнат в мен...когато някой друг го вземе-ми баш си е бебе отдалече...../ а и ние сме си все така от "леката категория"-още нямаме 9кг...но то от дупене и катерене-толкоз.....дано само Елла да не ни е надраснала с много
...а за верностт-верни сме до гроб....чуждо не поглеждаме-но то толкоз по-интересни неща има,та с някакави си бебета ще се занимаваме/А,иначи и на мен Сиската и Румчо и Велизар и Дарито Ники и Криската/ох,сигурно пропускам някой/...ми изглеждат много големи на снимките.....пък може и така да е в действителност
...а Калинка-та и без забрадката е кипра голяма-вЕрвайте ми 
НДВ,радвам се,че се разписа.....как е адаша...а и ти пиши как си?
Сиска,и аз имам такива дни-но да ти кажа тръгне ли ми така,зарязвам всичко/то е ясно,че няма да ми я свърши някой друг,ама все ще ме изчака работата.....и излизам-по-добре така отколкото да подпаля или наводня къщата.../и раздавам за "Бог да прости"...незнам `що ама си мисля,че това помага/или поне не вреди/...а като стана въпрос за ходенето до София-ние тук си те чакаме-да не си забравила
За рожденния ден-аз съм си казвала мнението неведнъж-но за годинката на Иво още съм далече от плановете/пък и нека видя вашите отзиви-че ние нали сме накрая/...но няма да е голямо и пищно тържество със сигурност-ако е хубаво времето-най-вероятно ще е навън...в заведение с детски кът/но не детски център-преди 3-тата година не ми се струва удачно/...а роднините-скромно ще бъдат почерпени вкъщи.....че те нашите са едни образи
/неслучайно и понякога ги пропускаме,че създават повече напрежение и безредици отколкото се полага/..и за кръщенето още се чудим-че кумовете ни не бяха семейство-и сега и двамата си имат семейни проблеми.....и май ще търсим друг и кръстници за Ивчо...А,подарък за рожденника незнам какъв ще купуваме/и тоалет,но то ние сме по-лесни от момите/...обаче мама ще бъде почерпена с водене на концерта на Iron Maiden/че още си чакам подаръка,че съм родила такова хубаво детенце
/.........Честито на месечинките днес-Да са живи и здрави и много послушни!!!Ох, на прибежки и припълзявания успях толкоз да напиша/самонаграждавам се с табелка"герой"/ дано после остане пролука пак да се включа,че много теми останаха незасегнати....а не бива тъй
това, естествено, е в мое отсъствие. Майка ми усоява да го нахрани, а от мен - максимум 40 гр. приема, това честно казано, малко ме кара да се чувствам абсолютна некадърница... 

.......

Тъй че Анитка съжелявам ама вече ви водим с една точка. 
щях да ги 
,надявам се скоро да имат успех 
.
Честита месечинка на Сиси, Траяна, Симона и адаша Велизар. Да са здрави, весели и палави
Ани,
няма да казвам какви, че само точки трябва да слагам.
да отваря врати, вретички и чекмеджета и всичко що има вътре да бъде извадено и подредено. Кошмара настъпва когато трябва да му сменя памперса въобще не иска да го сложа по гръб
, но няма да се оплаквам.