Ето идва пролетта - това сезонът е на МАЙСКИТЕ деца!

• 9 636
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
  • Varna
  Мимоз, чакам Жилито ...  Hug
 На ексурзиантите весоло изкарване

Пипив-дано вече сте добре и проблемите да ви подминават вече.
 Олче, Прекрасно оформление.
 Честито на месечинките Hug Hug Hug.
Отивам да гледам снимки и клипчетата.

# 16
Айде да се разпиша щом липсвам на Олчето...ама и аз по-същите причини мила не съм от най-редовните напоследък...но деца лигави/пищящи,цвърчащи,неможещи да ходят в желаната от мен посока...с изключителен афинитет към белите/,татко-деликатен и изпълнен с желание да помага/ама поради служебна заетост почти редовно отсъстващ/,баби-с редки прояви на съчуствие/макар,че вчера немога да си изкривя душата- след доста неделикатно навикване от моя страна-едната взе Сами ,а другата ми помогна да си изкарам цветята на терасата, да пресадя някои от тях,да поизчистя и разместя,че нали ги бяхме обезопасили...абе работа да искаш/....и като пекне поне малко слънчице и гледаме да сме навън-така поне поразиите не ги оправям аз Mr. Green.....А,за новата тема-естествено само суперлативи мога да споделя-особенно за дупещите се мечета...и да кажа,че ревящото бебе е едно към едно с Ивайло-то като се пъне да реве.....само дето ние сме по-старателни/и от напъване да пищим имаме чак червени точки  на бузите Mr. Green...../
Кате-Килиан е като санитарен инспектор-гледам шкафовете и отвътре ти се проверяват.....
Сиске-разхубавили сте се идвете с Божа-ама я преведи какво е това за мацването и мацките,че нещо не включвам......
И малката Сиси/ на мама FY/ е страхотно променена и пораснала...
Бетинка е красавица страхотна....Хрисито я чакаме да я видим и наживо/а Пепсън да не се притеснява-ама то сега времената са такива....масово се залита по-чуждо...пък и тя Калина една закачлива Wink/,Алекс с мотора и той страхотен мъжага/Пепи-взимайте го,че  ще го грабне някоя друга,а си струва момечето/....Гвен и Асен-Александър са просто като клонинги.......,Макси е страхотен с пианото/ама аз се притесних,вече трябва ли да даваме даровете на снахата newsm78/-а мама му и таткото изглеждат като ученици/дано не се засегнат-ама много младолики като за родители/,...ох,дано не пропускам някой...ама записки нямам тоя път...а и синковците почнаха да мрънкотят пак..
Сега и към по-неприятната част-но за съжеление и без това неможе........
Дано Калоян и Даниеле да се оправят бързо...И Пипив и Цвети да са добре и да имат само хубави поводи да се разписват/че определено ни липсват/..а дано скоро и Юносчето да се появи...... Praynig Praynig Praynig...и други болнички да няяма/че май и Калинка нещо се е поразболяла/
Мимозката да се наспи...и ако не се възползва от предложението на Иночка,да взема аз да го направя/че и ние се зъбим...снощи пак имаше писъци.....и като ревне той-ревва и пбаткото и става цирк пълен...а на мен ми идва да ги надвикам и двамата #Crazy...-иначе давам каквото сесетя-хомеопатични,свещички слагам,гел мажа,червен конец със синьо мънисто на кошарата съм вързала...само още вуду маги и не съм пробвала...ама зор голям бе....../
Ирка-това с книгата е несериозна причина да не пишеш/но виждам май си я попрочела Mr. Green/.....за прическата-чакаме.......и дано си направиш най-хубавия подарък за празника...макар,че и жеста с картичката е страхотно мил...
Сега и аз да покажа една по-прясна снимка,че скоро не сме се показвали/ама няма кой да качи снимките,а довечера/ако са рекли дечковците-че то от тях зависи/ ще покажа и клипче.....та,ей ни на:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=97100&photo=614
Извинявам се ако имам грешки и написаното е несвързано /малко като шизофреник си следя мисълта,май Embarassed/,ама това го пиша от два часа -през което време ставах,приспивах,прах,простирах,храних,пак приспивах,изчишквах,изаквах/Сами като ме види на компа и веднага му идват тия нужди/,и още около 2847453543неща...но такъв е живота Crossing Arms

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 19:37 от Анонимен

# 17
Здравейте Hug
Нямах време да чета (от Маги), но като я приспя ще пробвам да изчета всичко.
Олче, всичко е много красиво. Най-много ми хареса момиченцето, което гледа през прозореца.
Мерси, че си правиш труда, заради нас. newsm51
честито на всички настоящи и минали празнуващи smile3525  love001

# 18
Ах,ах,ах,Олче!Този нов компютър...по-красива тема от тази сме нямали!Много ти благодаря за старанието!  bouquet
Ама ти не знаеш ли,че има две фрази в речника на мъжете и те са неизменна част от отглеждането на децата: ''много си го/я разглезила'' и ''какво правиш по цял ден''.Минават ми през едното ухо и ми излизат през другото.Аз не смея да се обадя по темата за зъбите,че да ме подхване и мене вашта.Но досега не съм разбрала кога никнат с изключение на по-мръкнащи 2-3 следобеда.Много ми стана жал за човечето Вели!Как ли милото го е сърбяло!
Пипиив,аз също скоро се чудех къде сте изчезнали.Много съжалявам,че сте имали такъв тежък месец и дааа,жал не жал,карането не можеш го пропусна.Как можа да не ни кажеш!Поне морална подкрепа може да сме,пък и нали знаеш теорията за добрите енергии.Ама ние кога ще се класираме да видим снимки на Цвети?
Като казаха снимки...Александра на Муцунка и Хриси са невероятни с тея сини очичики!Еххх,майстори са ви мъжете!Велиса,ти да не си сменила Алекс за някое друго бебе?Кога порастна толкова това детенце Shocked.Не мога да отрека обаче една любима снимка-полубеззъбата на Сиси,душата ми остана в нея!Гвен,аз също мисля,че Съни прилича на теб,само дето оцветката му е друга...
Мами,искам да ви питам нещо или по-скоро да искам разрешение.Искам да си сваля по една снимчица на всяко бебе в албумче и да ги показвам на Елла един ден...
Ани,няма кво да да се правим на скромни,видях снимките,паля мотора и идваме,да знаеш!
Виф,честито ви зъбчееееее!Със здраве да се белее!
Галюшана,ние някоя снимка по-отблизо може ли да изпросим?
Миа няма какво да я коментирам,тя ми е едно от любимите бебета!
Кате,изобщо явно не трябва са събираме Елла и Килиян тогава-комбинацията ще е взривоопасна!И тя слиза сама от леглото,но аз я научих-по-добре така,отколкото да пада,че вече дупка ще направим в земята.Нашето легло й е любимо място за игра.
Имам предложение за тема и аз най-накрая: Майчо си има заветна мечта-всичко по Земята да опита със уста.
Оле,отивам-Music idol

# 19
  • София
ирка, смело сваляй снимки (поне на Миа )  Mr. Green

и мерси за комлиментите, ние също с голям кеф четем за вас и гледаме снимкис Елла и теб  Heart Eyes

# 20
Здравейте мами!

Ние днес цял ден бяхме по улиците страхотно време! Но утре какъв е тоя вятър дето!? Незнам!

Сиска , благодаря ти за чая, но си го пийнах следобяд, че чак тогава се пребрах да видя че си ми сервирала. Сутринта още в 9.30 се изстреляхме от нас, че ходихме да ни слагат Манту! А Ивко днес реши че трябва да се събуди в 8.35ч, поне аз се наспах. Следобяд ходихме с още една шуменска мама от форума да носим дрешки на децата от един дом в едно близко село. Много се зарадваха.

Мимозке, Жули определено се е научила много неща да казва, хич не са малко.

Иночка, в Гранда май само по една проходилка слагат , но преди беше друга. Тази е нова.

Иркааа, Идвайте на гости. Чакаме ви. Но минете и през Пловдив да вземете Кабранска. Мебели няма да ви карам още да подбираме. Ще си изкараме със старите, поне докато ни порасне детето.  А за снимка, аз ще се радвам да влезем в Еллиното албумче! Дърпай смело!

Кате, Киллиян наистина голям пакостник станал! А за Майорка, как ми се ходи на мееееен. Това ми е мечтата. За сватбеното пътешетвие исках Дидо да ме заведе на Майорка, но той реши че средствата няма да ни стигнат за там да се почувстваме като на сватбено пътешествие и ми обеща да ме заведе друг път, та си го чакам. Да пуснеш снимки да погледам и да се полюбувам поне! А за рожденния ден на мъжа ти , не беше ли вчера, ако не бъркам. Едни снимчици на масата беше обещала!  Wink

Честито първо зъбче на Макси.
Честити 10 месеца на Вики!

Дано с Калоян на Даниеле всичко да е наред и Цвети и Никола да са добре вече и да не тревожат мама и тати!

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 22:21 от А н и

# 21
 Честито зъбче на Макси, да ги изкара всичките безпроблемно tooth Йони си потанцува на неговата музика newsm68
Гаджето Килян какъв е пакостник, ама му завидяхме за уменията Laughing
  Олче, новия комп прави чудеса, ама не е само от него май, справяш се чудесно и повдигаш на всички ни настроението. Мерси!
  Пипив, радвам се, че сте добре, дано и за напред не ви се налага посещаването на болници Praynig
 Моля се и за Калоян на Даниеле Praynig

# 22
Ох, много съм заспала! Забравих да поздравя Олчето за новата темичка! Олче наистина е много свежа! И мен ме изненадаха тези дати с надупени човечета!  Mr. Green

# 23
  • Пловдив
Добър вечер и от мен, зверчето спи и аз използвам намалението  Laughing
Браво Олче за хубавата тема   bouquet
velisa, дадено сватосваме се, харесва ни младежа, пък и щом и той моторизиран значи ще събирам отсега пари за бензин......
Майчета, имам въпрос към даващите АМ.......по колко мл. приготвяте вечер (моята ламя колкото приготвя толкова изяжда и после пъшка 30 мин)?
Освен това как постигна пълно разтваряне на млякото? (срамота че съм химик и немога да се оправя)
лека и безревлива

# 24
Привет от мен!
Благодаря за подкрепата на нашата Мис Клюкарник! Короновахме я със златен медал.
Мая все така не спи. отивам да си взема душ и лягам. Лека!
Олче, много старание си положила! Благодарим!
п.с. Мая пие 250 мл минимум.Понякога правя 300 мл. Млякото ми е Алете и се разтваря от само себе си само с няколко движения във студена вода.

# 25
 pepsun, Правя на Вики по 170 грама вечер, но ние сме дебелички и сме на диета.По принцип трябва да се дава по около 200мл, не повече за да не се разширява стомахчето.
Разтварям го във вода с температура около 50-60 градуса с енергични движения и после охлаждам до нужната за пиене температура.Ние сме на Аптамил.

# 26
Мами, къде четох, къде не, но всички снимки изгледах. Даже и стари(че нали албумчета сте давали). Гледам някой от бебчета новородени, а сега са си направо деца пу-пу.
Нас днес ни мериха, една позната педка в Берк.7500, което ще рече, че почти за един месец и 20 дни сме качили само 300гр.(тя каза, че е добре за кърмено бебе), аз утре ще се чуя с моето педи. Иначе сме 72,5 см., а бяхме 67см. Какво да правя с тази кърма, заспирала съм я от 2 месеца и все отлагам, сърце не ми дава. Знаете, как спокойно заспиват в ръцете ви като се нацокат и като я погледна и се разколебовам. А вече си мисля, че не и стига. Качила е малко, а и започна все по-рано да търси сутрин храна. По едно време я кърмих в 7ч., а сега м-у 4.30 и 5.30ч.(като да чукна на дърва откакто и мажа венците с Калгел(то тук само такава имаше)спи спокойно пу-пу). Та си мисля, че явно трябва нещо др. да и давам за вечеря. Тя има две кърмения в 20.30 и в сутрин. Пък сутрешното да си го има(до като може).
Искам да кажа, че за Пепив постоянно имах инфо от майка и , но защо не ви информирах newsm78 Embarassed сори.
Виждам, че Калоян на Даниеле е болен Praynig Praynig Praynig и за всички др. в нужда.
Този път много ви занимах с нас, но вие дано ни простите.
Ето това правят дядо и внучеhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=110547
Лека и неревлива. И Сиска да сервира и нещо вечерно, че за мен по нощите от нейното кафенче недостига

# 27
  • Велико Търново
Спешъл за Гичо  beer beer3 Wine Glass!Току що си изпратих моята приятелка,с която изпихме 2.5 Леденика,а Чемшира легнал болен и спи 100 си сън.
Спокойна нощ на всички!

# 28
ООО, гичо-пичо .Бебе -7 кила...Мечтии, ах, мечти! Ела да видиш как се вдигат 11 кг. Нямам гръб вечеее! #Cussing out  Laughing Laughing

# 29
Мацки,малко спамче,но с благотворителна цел!Гласувайте тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174560.0 В помощ на сираците е!

Общи условия

Активация на акаунт