Ето идва пролетта - това сезонът е на МАЙСКИТЕ деца!

• 9 803
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
   Привет и от нас!
   Ние сме добре, поне така си мисля. Малкия много рядко кашля. Аз и петък нощ вдигах 38 Т, но за щастие съботата бяхме добре. ходихме до южния парк и срещнахме Имар. Яд ме, че не можах да се нарадвам на Иван. А той от далеч се закача, голям слядур. Неделята пак бяхме там.

Praynigза Велезарчо и Радина, дано скоро се оправят!

Честито на днешните месечинки! Да са здрави и засмяни!

Приятен ден!

# 226
Поздрав от нас

# 227
Страхотни са ви мадамите! И Калина и Миа и Мариса!

Честити 10 месеца и на Миа!

Кат, дано изследванията да са доби.  Praynig Пиши!

Мимозке, като оздравее Жули и като се съберете , пак ще дойдем до Варна. Те първа времето става само за разходки! И да видя на живо новата ви количка, нямам търпение!

# 228

Започвам първо с почерпката за нашите 11 месеца! Честито на всички празнуващи мишоци и техните майки, защото е и наш празник! newsm59

Включвам се за малко, за да ви благодаря за пожеланията и да се разведря малко... newsm51 Имах тежък уикенд, но ... няма да помрачавам сега точно празника на детенце...
Днес ходихме на консултация след тримесечна пауза - вече сме 77 см, 9300 тежим и сме с шест зъба налични и 2 прозиращи под венците... Simple Smile Ядем почти всичко, което съм сготвила - спагети пасирани, крем супа от гъби и картофи, дроб сърма, бобче, сосчето на яхнийката надробено с хляб и въобще... Кърмим се надлежно вечер, сутрин и през нощта...
Исках да ви питам - при ваште бебчовци как е фонтанелката? При нас е все още с размерите на монета от 2 ст. .. Rolling Eyes

Поздрав от нас:

# 229
  • София
 Изследванията показват, че всичко ни е в норми. Успокоих се засега. Доктора каза, че явно е само вирусче и до 2-3 дни трябва да се оправим. Благодарим на всички, които стискаха палци Hug
Гвенолин, нашата фонтанела е по-голяма, може би около 5 ст.

# 230
Здравейте, мами и бебоци  Hug
Аз от петък нямах достъп до компа, че братлето си беше дошло и чак днес ви изчетох.
Ние сме на принципа един ден спим, два не. Избива ни и др. кучешки и е  #2gunfire , но като гледам има и по-зле от нас. Пробихме ушите и съм много горда от това как се дължа Маги. Плака близо 1 мин. и заброви. http://snimka.bg/album.php?album_id=109973 Вчера говорихме близо 1 час с Жоре и се разплака като видя Маги колко голяма изглежда. Казва, че има чувството, че е пропуснал години, а не месеци. Cry Каза, че като ни види и после ни сънува. Вече не съм сигурна, че взехме провилното решение ката замина. Мами, вчера една много добра приятелка ми каза, че било хубаво да заведа Маги на ортопед, че много забавя  изправянето и ходенето(нейното бебе е на 1,2 г.) На мен ми стана много криво(знам, че поне при нея не е имало и капка злоба или нещо негативно). Никога не съм се и сещала да се притеснявам, зощото виждам, че го прави от мързел и супер грезня. Винаги има кой да я изправи и тн., нали сме 100 човека. А и педи каза, че много и личало, че е кърмена, била супер подвижна и пластична. Дали да се притеснявам, не съм спала цяла нощ.
Много са сладки всички бебоци по снимките, нищо не сме пропуснали
На всички болни бебоци изпрощам   Hug и положителна енергия от цялото фемили  Praynig и да оздравяват.
Честити обици на Криси(искам снимка в цялата и прелест) Hug
Честито прохождане на Неличка Hug
Честито на всички месечинки. Да са много здрави и игриви  bouquet
Руми, ходихте ли, засадихте ли цветя?
Кат, радвам се, че не е нещо сериозно.
Гвендолин, нашата е нещо м-у 5 и 2 ст. Laughing
Това е за сега, че Маги иска да яде и тя е по старото време.
Чао и хубав ден.

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 17:51 от gi4o_pi4o

# 231
  • София
Гичо, не мисля че трябва да се притесняваш, че не се изправя, но за твое успокоение може да се консултираш с педиатър. Нали седи седнала?

# 232
Честити 11 месеца на Съни!

Честити обички и на Маги! Сладуранка е тя!

Днес пропуснахме следобедния сън. Трябваше да заспи в 16ч, но нещо не успя и в 17ч го извадих от креватчето и го сложих пак да си играе. Отначало беше много щастлив, но сега милия едва гледа. След малко ще го накърмя и го слагам да спи, да видим утре рано рано като ме събуди какво ще правим.

# 233
Сиске специално за теб  Hug

тук десена отблизо

тук още няколко снимки
http://images14.snimka.bg/002469332-big.jpg
http://images14.snimka.bg/002469397-big.jpg
http://images14.snimka.bg/002469402-big.jpg

на една от снимките е сгъната

Това е другата  Peace

Анита ето ти линк за момчешкия десен ,за който говорих

http://www.mothercare.com/gp/product/B000IESVM2/sr=1-10/qid=1174 … 3031&mcb=core

тази пък е моята http://www.mothercare.com/gp/product/B000IES0RI/sr=1-15/qid=1174 … 3031&mcb=core

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 19:57 от mimozata

# 234
Олееее, Мимоз , количката е страхотна! Къде ги намираш тези сладурски модели!?

# 235
  • София

Руми, ходихте ли, засадихте ли цветя?
Отидохме, ама закъсняхме  Embarassed и бяха засадили всички цветя... важното е, че подкрепихме кампанията все пак!
А на вас честито за обичките, много е сладка Маги с тях, че и с прическа  Heart Eyes

Майчетата на болните дечица, стискам ви палци да се оправят мъничетата!

Галюшана, твоята девойка готова манекенка, сладурана!

А, и да ви споделя нещо, което открих днес. Нали обсъждахме елдата напоследък, аз се разтърсих и направих няколко проверки тук http://www.nutritiondata.com/ и какво се оказа - в 100 гр. елда има 8% повече желязо в сравнение с 100 гр. жълтък! А като прибавим и факта, че жълтък  не се дава повече от 1/4 през ден, а елда може по 200 гр. да се дава, излиза, че елдата е доста по-надежден източник на желязо.

# 236
  • Varna
  Честито на днешните месечинки! Да са здрави и засмяни!
 Болничките много бързо да оздравяват.
 За елдата щях да ви пиша отдавна, но както ми казва моя син старост нерадос- забравих.
Ние отдавна я употребяваме. В Пикадили я има.  аз я сварявам и после добавям малко млечице. Със сирене също може, но аз съм свикнала така от малка и нещо със сирене не я възприемам.

# 237
Мимозке, много е сладка количката. Ще чакам снимки с Жули в нея Simple Smile

Аз искам само да публикувам един линк, за да не го забравя после. Гледах едни много сладурски украси за първия рожде ден в интернет. И преди малко попаднах на тема, в която се дават линкове към фирми, които продават подобни неща в България.
Може и на някой друг да му е интересно.
Дано освен стандартния Happy Birthday да има украси и за 1-ви рожден ден.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=160042.0

# 238
Пак стана 1.30...ще бързам да пиша и не се сърдете,ако нещо забравя!
Първо:много ви благодарим за пожеланията за нашия 10-и месец!Нека всичките ни месечнивета порастнат все така заслепени от красотата на живота ухилени дечица!
Мариса е страхотна!И тоалета й също!Пу-пу,много хубаво детенце.Прилича на мама,за което благородно завиждам.
Особено сме трогнати от поздрава на Калинка!Ех,щастливец е Тони с такова гадже!
Ама ни пострадало зетчето...дано по-бързо да се оправи горкичкото!Явно ел-овете са му дошли в повече LaughingКакто и на Елла днес.За капак точно,ама точно отиваше да спи и със страхотен замах помля масата-резултатът беше прекрасно ярко червено петно от кетчуп върху килима/и то не малко/.Кажете ми,мами,как да го изчистя?
Даниеле,аз не съм давала вагинтол изобщо.И не че нямам,ами...де да знам и аз защо.Тук не препоръчват специално.
Абе,Гичо,пиле,как може така да се притесниш!Че и цяла нощ да не спи горката!Нищо й няма на Маги-всяко детенце се развива различно и май голяма роля в развитието му играе снаряжението покрай теб-а именно баби и от сорта.Има бебета,които прохождат на 7 месеца и такива на година и половина.Много мъчно ми стана за вас и особено за татито ви.Колко ли му е трудно далече!Той в Германия ли беше?А кога се връща?Маги много ми хареса с тея опашки Joy
Честити ви и на Криси обечки!
Миа е страхотна също!Наистина има прекрасни очи!
Мимозке,много прекрасна количката...аз съм ги виждала тук,ама какво съм се захванала за тоя Макларън?Уж по-добре върви,вече не съм толкова сигурна.
Ние вчера имахме грандиозен скандал вкъщи по повод рождения ден,но се сдобрихме подобаващо и неколкократно EmbarassedТо при нас скандалите са ежедневие,направо ще реша,че не ме обича вече,ако не се изпокараме/щото после като се сдобрим//което обикновено е скоропостижно// е един мил.../.Аз много се вълнувам за тоя първо р ден.И да питам мамите от Пловдив-някъде може ли да се наеме помещение?Че гостите ни са 20 с 10-15 дечица.Ами кво да направя,толкова излизат.И изобщо,дайте идеи за празнуване,че съвсем не съм наясно.Какъв бюджет сте определили?Сега ще погледна и линковете за украси.А торти от къде?
И последно:вие какво ползвате против целулит?

# 239
Добро утро!

Кафенце и чай

За мен тройно  Tired, тази нощ и Георги се навря при нас да спи. Сигурно е имал кошмари.

Мариса направо супер модел  Heart Eyes Ей затова искам момиченце, да си я кипря с минижупи, да вързвам косата, да плета плитки. Ама сега на трети опит се надявам да го докараме.

Гвен, Съни е сладур голям и ти е одрал кожата  Hug.

Мимоз, колчката е страхотна, но няма ли бързо да се счупи по БГ пътищата?

Честити обечки на Маги! Много е хубава  Heart Eyes.

Килиан вчера нещо вдигна Ел-овете и бутна една голяма ваза, след което аз попивах водата половин час. След около два часа пак тази ваза Килиан я счупи  #Cussing out. Добре, че не се наряза, ама сега нямам голяма ваза и не мога да си украся великденското дърво.

Ирка, аз ползвам ето това против целулит

Лек и слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт