Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 13

• 8 424
  • 82
  •   1
Отговори
# 75
Аз два пъти имах буболечки разни из кутиите и се ядосах много. Извадих всичко от шкафовете, вкарах го в хладилника и така съм от две години вече. Всичко държа в хладилника и изобщо не оставям нищо навън или в шкаф, защото много ме изнервя после чистенето на всичко, миене на всички шкафове и т.н.

Много ми е красиво с красиви кутии и етикети, но явно при мен не се получава. 😄

# 76
  • София
Добре де, като се замрази ориз или боб, примерно, после не се ли овлажнява, като се размрази, как си съхранявате.
Иначе аз имам проблем с ориза. Хваща ми мушички за седмица буквално. Затова вече взимам булгур.

# 77
Момичета,за първи път чувам за замразяването преди слагане в буркани.
Основен проблем при мен е брашното и тк ползвам мн видове,а всички знаем колко са скъпи  и ядковите и алтернативните е ужасно да се хвърлят

# 78
  • Майничка
Не, сухите варива не се овлажняват, ако са в добре запечатана опаковка.

# 79
Аз ориза го държа в хладилника, също както и боб, леща, спагети и чиа. В шкафовете и при мен се появяват мушички и други гадинки.

# 80
  • Майничка
Боб и леща държа в пластмасови бутилки от вода на откритата тераса (на завет и по-засенчено), ориз и макаронени - в шкаф, пак там, но първо всички минават през фризер.

# 81
  • София
Те са заразени още при пакетирането. Аз само веднъж съм имала проблем с един червен пипер.
Сменяй марката, която ползваш.

# 82
  • София
Другия ми въпрос е към дамите с Икейски кухни.
Има един вид вътрешни чекмеджета.Има ли някоя от вас такова и за какво го ползва?
Мислех,че ще наредя там прибори,но ми се стори малко и така си стои.Сигурно има някакви отделения точно за него,но би ми било полезно,ако някоя дама сподели

🌺🌺🌺Благодаря
Аз съм с Икейска кухня.Имам две плитки вътрешни чекмеджета. В едното стоят лъжици,вилици,ножове и подобни.В другото по-големи кухненски принадлежности(черпаци,бъркалки и др.)
Ако нещо конкретно те интересува питай.

Общи условия

Активация на акаунт