Кей-поп не е просто музика - 4

• 14 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Хаха, доколкото си познавам късмета ще се развали точно за СК и ще трябва да вадим дъждобраните. Joy

Освен, няколкото нови неща по-горе, днес си харесах това:

Пропуснах да сложа линк към албума на Ateez, ако на някой му се слуша целия. Има приятни попадения сред соловите песни.

https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_nYGbryQ4Lby59Agj3qZ8f0 … =vSmqWXKzBxAKIFTe

# 662
JoyStuck Out Tongue Winking EyeSunglasses Дългосрочната прогноза е за още подобно време

Ще извадиш късмет, евентуално с много приятно време за концерта. Но тук времето се мени за часове, така че, това е само прогноза Smiley

# 663
Хоби вече е в Берлин,както и Алиса Сантос, ще има взривоопасно изпълнение на Killing it girl, отново 👀👀👀

П.П.Пробвах новото на BP и Ateez,  не е мойто,ама хич 🙂

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 19:47 от araselia

# 664
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На ATEEZ песента ми хареса, на БлекПинк не, но пък клипът им е убийствен.

Чакаме Хоби да видим как ще наелектризира публиката в Берлин.

# 665
Като цяло музиката в момента ми изглежда в криза, в ТОП20 на МТV една Габриела има, която да запомниш, всичко друго е някакъв шум, никакво такова 🤔
Много си харесах тази песничка от KPop Demon Hunters 🙂

# 666
Ние с дъщерята няма да ходим на концерта на Стрей кидс. Отменихме резервацията за хотел и продадохме билетите в Тикет мастър. Само със самолетните билети горим, но те бяха най-евтиното от трите.
Отказахме се поради лично причини. Сега имаме други важни задачи...
Слушахме новите песни на Туайс и Ейтийз харесаха ни, иначе сме всеки ден на Габриела и песните от анимацията. Много и мемета излязоха с това че Туайс са направили защита на света от демоните и подобни...

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 12:09 от Лъчестлъч

# 667
Лъчи, съжалявам,че са се провалили плановете ви ,стават такива неща понякога. Успех 🍀 във важните задачи 🍀

Загледах се кой изпълнява Free , Андрю Чой също е от Бусан , нещо има във въздуха там 😉

# 668
  • Русе
🍀

Загледах се кой изпълнява Free , Андрю Чой също е от Бусан , нещо има във въздуха там 😉
Има и клип с изпълнение на Ан Хьо-Соп, артиста. Чак се чудя защо той не е в музикалния бранш? Изключително кадифен висок баритонов тембър, както Ви, но по-различен, по-лиричен. Сигурно затова...
Дани, на мен пък вчерашните предложения на БП и ATEEZ много ми допаднаха, днешните ще ги слушам по-късно.
Седя и се чудя сама на себе си - колкото по-остарявам, по-хард ставам и стила "мяу-мяу" никак, ама никак не ми го понася ухото...?! Rolling Eyes

# 669
Леле, Лъчи. Heart Дано всичко е наред при вас и ви пожелавам скоро пак да имате възможност да отидете.

Аз пък само вися и гледам клипове от Амстердам и затова не мога да споделя нищо ново.

Дани, мерси. И аз гледах прогнозата. Ще се появи лек дъждец, ама може и да ни подмине Stuck Out Tongue Winking Eye

# 670
Много обичам Background на Джин, а лайв е разкошно 💜

https://x.com/i/status/1943993744120066431

Джей Хоуп на Лолапалуза, пийва си биричка и вайби 🙂

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 21:11 от araselia

# 671
И аз с няколко интересни клипчета
Джин вълна
One OK Rock В Париж заедно с Линкин парк
Да помяукаме със СК
Опа
𝟐𝟎𝟐𝟐 𝐒𝐁𝐒 … 119827;𝐒)
Усмивка Purple Heart
Bts 💜 Army 😂💜
Размяна
Кой каза мяу

Кавър на BTS - Spring day от новичките B:MY BOYZ

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 09:43 от Danifin1

# 672
# 673

Не съм им голям почитател, но Boombayah ми е в любими Wink
И за приятен старт на седмицата

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 09:29 от Danifin1

# 674
  • София
Лъчи, съжалявам много за промяната в плановете. Дано всичко е ок при вас. Прегръдки.

Общи условия

Активация на акаунт