Кей-поп не е просто музика - 4

• 12 749
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Профи 💜

Разкошен кавър 🥰

# 721
Точно и аз го изгледах. Младежът пее по-добре отколкото очаквах, но не бях влизала в детайли в дискографията на Астро.

Ахони, супер, много ви се радвам.

Дани, не съм ги слушала FTIsland до сега. Попадна ми онази песен във фийда и е яка. Да ги преслушам, казваш?

https://youtu.be/L_Ll_NzHMFw?si=DNjtxkuV0ksRLi28

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 18:44 от Jillian

# 722
Джили, те са от  старите рок корейски групи. Ако решиш може да им хвърлиш един поглед, както и на дискографията на Астро и те са от 2рата генерация к-поп, но след смъртта на Мунбин нещата се промениха и  Ча започна самостоятелна кариера като модел, актьор и певец.

# 723
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Смъртта на Мунбин бе ужасен удар, но върху групата в последните години влияят и други фактори. Роки реши да напусне, MJ беше в казармата, а самият Ча влиза там утре. Тази година бяха поне малко активни - два сингъла, единият посветен на Мунбин. Групата обяви и среща с фенове и концертно събитие, наречено „Stargraphy“. Санха миналата година пусна албум, който много харесах и пусках тук. А сега го гледам в току-що започнала излъчването си младежка драма. Заснетото с Ча, ще го гледаме, докато си отслужва службата. Грам няма да му намалее популярността, докато е там. И без това е единственият к-поп айдъл, дишащ във врата на момичетата от БлекПинк и момчетата от BTS по последователи в инстаграм. Изключая АйЮ, която също е доста високо с бройката им, останалите имена в к-попа са с доста по-малко.

# 724
Мерси, да. Ще ги преслушам тези дни.

Бях пробвала Астро преди време, но ми се сториха прекалено лирични тогава за моя вкус. Иначе видях и аз, че Ча отива в казармата. Даже май днес точно мернах пост със съвсем остригана глава. Но него предимно като актьор съм го гледала, музикално - почти никак.

Нещо, което ми се видя приятно:
https://youtu.be/KEQJF6xcolo?si=c91a4wU7WBEsGxbI

# 725
Нещо старичко за разгрявка в началото на седмицата. Hug

Телевизиите са се заредили и чакат влизането на Ча Юн-у в казармата, въпреки че агенцията му не обяви мястото. Тук на живо поточно - https://www.youtube.com/watch?v=UjAqxQ2yOSo

# 726
Цитат
🚨 Kim Ji-hoon is making his Hollywood debut! 🎥✨
Catch the talented Korean star in Butterfly, a high-stakes spy thriller coming to Amazon Prime Video on August 13, 2025.
He plays Gun, a cold and mysterious assassin chasing a former spy (played by Daniel Dae Kim) — and things get dangerously intense. 🔥💣 With a global cast including Kim Tae-hee, Park Hae-soo, and more, this series is packed with action, drama, and serious emotional twists.
🎶 Bonus: BTS’s J-Hope sets the tone with his haunting track "What If..." featured in the trailer — giving you chills even before episode one. 👀][/b]
/quote]

# 727
Колекция от история на K-POP ✨ От 2-ро до 4-то поколение🚀 Изпълнения на идоли, в предаването Knowing Brothers на JTBC
Над час е затова го слагам само като линк.
https://www.youtube.com/watch?v=u8CNUqjHLwI
Тайм-лайнът му -
Скрит текст:
00:00 Super Junior
06:51 Kara
10:05 Girls' Generation
12:34 SHINee
15:08 2PM
18:41 Highlight
21:58 Infinite
24:58 Apink
29:32 EXO
33:06 BTS
35:54 Red Velvet
37:24 Oh My Girl
39:05 Seventeen
42:55 Twice
45:49 Blackpink
49:35 Stray Kids
51:50 ITZY
57:24 STAYC
59:22 ESPA
1:04:16 Ive
1:10:32 LE SSERAFIM
1:13:35 Baby Monster
1:14:57 ILLIT

# 728
JoyJoyStuck Out Tongue Winking EyeSunglasses Западът откри К-попа ,най-после, и  вече започнаха да ни заливат със шоута Laughing

Само дето на мен все повече започват да НЕ ми харесват новите парчета, толкова са не запомнящи се и еднотипни Sad Доказателството.... нито едно не харесах..............

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 12:06 от Danifin1

# 729
Приятно ,по вечерно време ,след работно

# 730
Харесаха ми на мен и трите, които пусна Дани.
И тази на Тен от Ари също.

Имаме си вече видео и за Ghost girl:

Отивам да видя какво ново ще излезе от моя фийд.

Малко танци:

И не знам тези двете защо ми дойдоха толкова добре след края на работния ден.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 23:56 от Jillian

# 731
Днес ми е ден за японски рок. Тази сутрин моят фиид ме подсети за тези рокери, бях ги позабравила

И от днес масово започнаха да ме обстрелват с напомнящи се съобщения от всякъде за концерта на Джин LaughingJoySunglasses Няма да забравя, как мога да не отида и да го изпусна LaughingSweat SmilePurple Heart

# 732
Супер е този японски рок.Heart Eyes

Да, и аз така като ме спамеха за Стрей кидс, все едно има шанс да забравя да се кача на самолета. Joy

# 733
Може случайно да сте се улисали ... да сте забравили коя дата е ... кой ден от седмицата е ..., че имате билети за концерт ... за самолет ... Joy Joy.

Въпреки, че Тен ми е любимец, и тази песен много му я харесах още като излезе, този път я пусна Ари, а не аз. Hands V
Харесах още клипчето на Йонджун, песничката на AHOF и рока на PARADOX. Трите от поста на Дани са ми много ... разхвърляни в музикално отношение. Т.е. точно каквито еднотипни песни се пускат в последно време - твърде различни и нехармонични отделни части, все едно не са от една песен, много скандиране вместо рапиране, липса на мелодичност, "кукичките" им твърде кратки и недоразвити ... няма с какво да впечатлят и да бъдат запомнени.

И от моя фийд един съвсем различен ритъм -

И рок -

# 734
И голям % е благодарение на песните

Общи условия

Активация на акаунт