Отговори
# 120
Така е мила реална реклама ако бяхме граждани на съседката
щяхме да си идем да си извадим по една карта към банката след тази реклама.

# 121
Здравейте, момичета!

Цитат
  ✨📸 Официалният акаунт на Burberry в социалните медии, който има 20 милиона последователи, публикува тази снимка на Мерт Рамазан Демир.
За първи път Burberry публикува турски изпълнител на страницата си.

Цитат
Мерт до красива малка фенка 🧿😍🤏🏻 

# 122
# 123
Стари, но невиждани.

# 124
Афра и Неслишах в Гърция

Сейран

Ето ги оригиналните снимки Снеж Heart

Wink

# 125
Очаквайте продължение...

# 126

Снеже амин! Чек да припадна по тоз ендам

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 18:38 от x BlackRose x the guardian team :)

# 127
# 128
# 129
# 130
Умирам с тия пантери и тигри направо се сещам за един шлагер ама той беше за хиена. ;д Май имаше песен и за тигъра? ;д
Садък напълни гащърларите.

Почваме:

Преди 12 ч.

Не съм закъснявал нали бате Дженгиз.
-Не точно навреме чакат ни всички са горе.
Добре дошъл Ферит! Дженгиз ни каза необходимото преди ти да дойдеш.
Ферит се съмнява ,че  има нещо свързано дори Айшен и Садък.
Полицията всъщност издирва Чичека и Халис е работил с полицията тоест знаят за нападението над Корханови.
Ферит каза ,че няма да се спре и ще дойде.Ферит е взел Абидин за да види истинското лице на майка си и ,че ще му е по лесно.Ферит иска поне Сейран да знае.Ферит е впечатлен от Халис трябвало още много фурни хляб да изяде.Той е сигурен ,че ще проговори и ще се спасят.
Суна и Аби се прибраха тя била изморена не искала да говори с Чичек.Абидин казва на Чичек ,че може да се се върнали ,но ако нещо направят ще ги попилее.Ферит се обади на Аби и го викна да се видят той прие той не каза на Чичек кой ги е търсил.В Карам определено има ревност спрямо Абидин.Абидин каза ,че трябва да се чидят с Ферит на Суна ,а тя му казва да не ходи и да я не оставя сама.Той каза да си почивала ,но и тя иска да дойде мисли ,че ще го забърка я някакви проблеми.Но той тръгна.Суна звъни на Ферит да търси обяснение.
Ферит иска да разкаже на Сейран какво се е случило и му казва да прави каквото иска без нея.
Какво правите защо се карате?
-Не се караме. И без това разговора ни свърши.Суна е опасена ,че Ферит ще говори за онази нощ с Абидин и продължава да звъни ,но Ферит не вдига.
Аби се чуди защо Ферит го повика той каза ,че имат работа.
-И каква? Аз ще влезна вътре ще се напия после ще дойдеш след 2 часа. Ти да не ме мислиш за твой шофьор. Не ще оправиш това което ти надроби.Не те рабирам какво говориш? Ела и се присъедини към мен толкова.Последно!И какво искаш да направя? Да ме пребиеш. След два часа ще помогнеш ли?
Сцената се повтаря от миналия епизод.;д

Суна се обади на Сейран да пита за Ферит дали е с нея а тя и каза ,че Абидин и Ферит с нещо ще се забъркат.
Сейран:Остави ги! Омръзна ми да мисля ,че нещо ще се случи с Ферит.Остави мен не ме интересува нека и теб не те интересува.

Ферит е нападнал Абидин с чаша. ;д Чак го плюе:Аллах да го накажел.

Чичек каза на Суна че Абидин и Ферит са задържани каза на Суна да остане във вилата.

Абидин се чуди какво се случва и как за десет минути ги пъхнаха в затвора.Той му каза ,че отиват при Садък да чуят от неговата уста как е умряла Айшен.
Пак се повтаря сцената с пантерата и тигъра ;д

Суна хукна да излиза ,но каза на Карам ,че ще ходи при тяхните ,но Чичек е забранила да ходи някъде въобще.Суна му прави манипулация чрез бебето и ,че ревнува Абидин.Каквото искаш прави сама ще отговаряш на Чичек.

Този иска да разбере защо са влезнали в пандиза.Единия разбра , че е Ферит Корхан.Почнаха да се хилят като в лудница.Ифакат чете новини за затвора Орхан се опитвал да разбере какво става.Суна дойде и Сейран и каза ,че са ги рестували и вкарали в затвора.Есме успокоява Суна.

Ферит и Аби се опитват да притиснат Садък в ъгъла. / РЕКЛАМА/

# 131
Благодаря, Диди! Heart

# 132
Ферит просто иска Садък да проговори и е дошъл без страх на краката му и няма да си тръгне докато не говори с него.Ферит иска да знае защо е станало всичко.Садък казва ,че е казал всичко.
Ф:Според теб някой който е дошъл тук за два часа.
Този който е главатаря в затвора за малко да ги натупа с тайфата си иска да знае какво общо има и иска да знае какъв е проблема.Садък каза ,че няма нищо.
Ферит казва на Аби ,че не е убил Айшен и е сигурен ,че Чичека е убила Айшен.Ти дължиш това на онова момиче ьа да научиш истината и ако майка ти е убила Айшен кака Шефика трябва да знае това.С мен ли си или не?
Орхан , Гюлгюн и Кязъм чакат. Ферит не искал адвокат както и не иска да вижда никой от семейството. Орхан се чуди ,че има нещо и иска да говори с Дженгиз двамата с Кяззъм отиват да разберат.
Абидин се видя обаче с Чичек. Садък е в нашата килия. Абидин е приел заедно с Ферит в играта е.Чичек е спокойна ,че поне ще пази синът и ,но Аби и казва ,че кой ще опази Ферит и буквално и каза какво е намислил Ферит без да се представя за част от планът.Ферит продължава да разбере истината ,но Садък не иска да каже истината. Нищо няма да успее.Казаха ,че не искаш адвокат? Ти да не си полудял бе? Да знаеш онова твоето бебенце от вилата ме нерви много.Абидин се прави на човек който ще подкрепя Садък и се опитва да го привлече на негова страна. Заради Суна ти прие нещо което не си направил жив да си.Казах истината Абидин аз убих Айшен.Така е.Щом казваш нека е така Садък Ага. Викнаха Садък за свиждане Абидин каза ,че това е майка му искала и него да види.
Гюлгюн дойде да каже за Ферит ,че не иска адвокат.
Сейран:Ясно както винаги Ферит не успя да победи великата Господарка и сега се самонаказва.
Садък казва на Чичек ,че Ферит го притиска ,но той няма да проговори Чичек казва ,че го познава и знае ,че няма да го направи.Орхан и Кязъм искат да знаят всичко от Дженгиз какво се случва. Не трябва да казвате нищо Орхан.Ферит работи заедно с прокурора за да съсипе Господарката.Дженгиз каза ,че и Халис знае.А какъв е планът? Ще накара Садък да проговори.

Ферит казва на Аби ,да продължи да действа по същия начин. Аби му казва ,че този го е нарочил да внимава.
Чичека дойде да си вземе Суна да се приберат във вилата. Аз няма да дойда без Абидин да си е дошъл. Чичек и напомни за споразумението им. Всички се чудят за какво става дума ,но Суна накрая се съгласи с Чичек.Тя казва че е добре да си се прибере удома ако Абидин се върне да я види там. Сейран казва че не разбира никой всеки да прави каквото иска.Орхан и Кязъм видяха Чичека как излиза със Суна.Кязъм се ядосва заради това ,че Суна ходи в онази къща дори и мъжа като го няма.Орхан казва ,че това е голяма възможност за тях докато Ферит иска да помогне от вътре те могат от вън.Демек Кязъм отива във вилата да разбере информация .Орхан моли да не махат новината щом не може ,но ако може поне самата новина да я пуснат към задните страници.До няколко дни ще ги пуснат.Сейран се чуди да не се забърка в нещо за да не може да излезне навън.Гюлгюн се притеснява и защо всички са толкова спокойни и на никой не му пука. Сейран казва на инвеститорите ,че ако него го няма нея я има да колкото и да е товар Ферит той е марка.Моля ви опитайте се да разберете! Сейран каза ,че не искат втора част от скиците и не искат Ферит.Ще се опитам да поговоря нямам друг избор.Кязъм и Есме поискаха да отидат заедно с нея да ги остави ,че имали работа. Орхан нищо не е казал още.

Ферит чака Садък докато спи. ;д Събуди се красавецо!
Главатаря кара Ферит да чисти и да готви иска яйца да му направи.Човека се казва Яшар.Абидин каза смекчи положението.Карат го да прави яйца.Кранчето развалено:Да ти се невиди! ;д

Кязъм казва на ЕАсме да не идва ,че той ше се погрижи ,но тя казва ,че ще дойде с него не ставало.Сейран се чуди къде отиват.Виж след като чу за вилата се ядоса.Но Кязъм каза ,че отиват да помогнат на Суна и ,че е бременна.Ония са луди семейно да не сте откачили? Сейран казва ,че е на ясно ,че няма да направи нищо на Суна ,но на тях може тя предлага тя да отиде ,но Кязъм каза ,че всеки трябва да си гледа работата.

Чичек видя ,че Суна иска да яде без тях и каза ,че ще яде каквото тя и казва,Тук не прилича на лигощините в домът на майка ти.Суна казва,че трябва да отиде на лекар тя каза ,че се е погрижила.Да не забравяла защо е във вилата и ,че е за внучето и.

Адвоката не може да се добере нито до прокурора нито до досието.Карам казва ,че Ферит е замесен и просто иска да се добере до Садък и истината.Карам казва ,че Абидин прекалява вече.Чичек:Виж последно ти го казвам той ти брат и като дойде ще се държиш с него нормално.

Орхан е притеснен ,че кариерата на Ферит е застрашена.Орхан се чуди няма ли как да забързат процедурата. Дженгиз казва ,че има начин май.

Ферит направил менемен ама нещо не е с успех ,че го подиграват а той се ядосва.Надзирателя взе Ферит и му даде нещо.Вътре пише какво ще правиш ти знаеш от прокурора е. Запиши с това признанията на Садък. Малее тоя го хвана за телефона и се сбиха в тоалетната.
-От сега нататък няма да се държиш лошо с никой! Разбра ли?
Еййй Феро 2 Heart Свърши с него няма никой спокойни сме.Хайде свърши с него Феро! Още си пълен безполезник.
-Имам други неща да направя.
2:И какво ще правиш светът ли ще спасиш?

Инвеститорите не желаят да работят с ферит заради случилото се тя се опитва да ги разубеди.Ние не дойдохме тук да говорим за г-н ферит а за вас.Няма дори да става дума ,че е имало Ферит Корхан ние искаме да работим само с вас Сейран Шанлъ. Сейран казва ,че трябва да говори със семейството си. Сейран иска свиждане с Ферит от Орхан. Орхан казва ,че невъзможно ако може да ги забаламоса ще излезне скоро Ферит.
Добре ще помисля какво мога да направя. / РЕКЛАМА/

# 133
Много ти благодаря за превода Диди! Flowers Hibiscus

# 134
Есме и Кязъм дойдоха във вилата искаха да си видят дъщерята.Чичек казва да ги отпрати защото ще пострадат.Суна казва ,че много лоши неща са направили и няма как ,но те са решени да останат.И колко хубаво ще е нали Господарке в месеца на Рамадан да ядем всички на една маса.Кязъм казва ,че Ферит иу Абидин ще се върнат.Абидин се тревожи за Ферит в какво пак се е забъркал.Ферит казва,че ще играят панаир.Ферит направо е направил Яшар - Тутанкамон ;д. Да минава бързо братко Яшар. Орхан казва ,че подкрепя каквото казват тези хора ,а Ифакат казва  на Сейран ,че Ферит никога нямало да се откаже от нея.Сейран казва ,че не иска да работи ,но това е положебнието и тя е обещала и имат нужда от тези пари.Ифакат казва да се оправят става въпрос за синът му.Орхан казва ,че ще се опита да направи всичко да го измъкне навън.Сейран казва че трябва да намери друг изход защото и ферит ще мисли ,че Сейран го прави да изпъкне пред него.Есме готви в кухнята Суна иу казва ,че много и е липсвало да готви така за нея и се опитва да разбере защо е при Чичека още.Чичека се ядоса като ги видя в кухнята.Есме казва ,че това ,че вижда Чичек на близко я успокоява защото когато иска може да я хване за гърлото.Кязъм се опитва да предизвика Карам за да разбере информация Кязъм ивади нож.
Ти луд ли си?Карам го стисна и си нарани ръката.
Комар ме охапа Чичек.
Суна иска да седят да от семейството им. Тя каза да ги отпрати.
Ферит направиха блъф ,чрез който да накарат Садък да проговори,че Чичек е свършила с него ,че знае ,ме го е изпортила на Ферит.
Гюлгюн е много обидена на Сейран относно това което правят с Ферит. Сейран казва да продължава да се държи така относно синът си тя се опитва да помогне.Гюлгщн е въмутена ,че и Орхан също подкрепя
Сейран прие предложението тези искат скица за начало.
-Такава скица ще направя ,че ще приемат да работят дори Ферит да го няма.
Обади се на някой мисля ,че е на Халис търси помощ.

Есме и Кязъм не искаха да вечерят с Чичек.Сейран се обади и тя идвала във вилата.
Абидин иска да знае как е станало всичко от Садък.Ще ме убият Абидин.Говори за да те опазя иначе ще станеш плячка и за Ферит и за Господарката.Тогава покажи ,че ще останеш верен хайде Садък за да те спася.Ще броя до 3 за да разкажеш.И без това ще те убият.
Господарката го поиска не зная защо е станало аз уредих болногледача и той уби Айшен.
Тоест Ферит е прав.Няма да ме дадеш на Ферит нали? Ти сам ще признаеш на прокурора.Не става тогава ще изменя на Господарката. Вече го направи това беше.Вие ме подмамихте! абидин!
Защо бе Чичек? Какво ти направи Айшен. Яшар нападаше Ферит и Абидин го спаси.Да за нищо се казва.Онзи те убиваше.Той още неможе да върви по пътя бе какво убиване.
Аби му каза ,че е прав ,но тя му е майка ,но дали е щял да го приеме ако майка му го беше направила.
Надзирателя дойде за телефона те му казаха ,че всичко е точно и е проговорил.

Сейран търси Суна ,но охраната не я пуска Суна обаче я вкара вътре казвайки ,че Чичек знае и че спи.Сейран е дошла за някакъв тефтер в офиса изглеждал доста стар и щял да и помогне и вдъхнови с рисуването.

Какво става притеснен ли си? Нищо няма.Пак майка ти изгори всички ни научи за вината на майка си оше ли бе?
не говори за неща които не знаеш ферит! Ти какво знаеш? Всички които обичаше бяха до теб ти няма как да ме разбереш.Човек пораства рано когато е без майка и после една част от него ставас дете.Много жалко  наистина Абидин! Всички бяхме винаги до теб.Късно е Ферит да поспим ще е уморителен ден утре.И за теб ще е такъв.

Думите от фрагмана за легендата за замъка.
Замъка години наред пазил народа си ,но не и собственика си.
Сейран сподели със семейство Корхан ,че се е чула с Халис и той е помогнал чрез тефтера
 всички я подкрепиха и харесаха скицата.

Ферит и Абидин излизат на свобода скоро ще се върнем във вилата си успеели са да накарат Садък да пропее. Освен него и Кязъм никой не е знаел ,но каза ,че това е организация на Халис.Накратко Орхан е подкрепил Сейран за да спечели време и да може така или иначе да работят с Корхан и Феро.

Абидин не го мисли аз съм ви благодарен много майка ти е виновна и ще си понесе заслуженото.
Ти направи най-правилното Аби.Ти искаше ли да видиш това до детето на Суна ти си вече баща почти.
Прав си ,но все пак.Чичек разбра ,че Садък е проговорил и то ,че Абидин го е накарал тя не иска да повярва на случилото се.
Адвоката им каза ,че може да излизат.Суна и Чичек се карат тя ще бяга защото Садък е пропял.
Ти уби Айшен нали? Сложи ми синджир да не остана свободна. Чичек казва ,че трябва да тръгват на Карам.Кязъм и взе чантата , а после  хвана Суна за заложница.Да не си посмял да нвредиш,Ти нали искаш това? Дай дъщеря ми иначе ще ги изхвърля. Полетя документанцията през прозореца.
Ф:Полицията дойде! Предай се господарке! Този скочи беее...
Ч:Не го оставяй той ти брат.А:Нито той ми е брат нито ти си ми майка вече.

Айдее върнаха се във вилата.
Най-накрая се събрахме.Абе не сме точно разделени били ама дядо жив да е не е казал нищо.Ще си платиш за всичко ,но ще видиш нека остане за мен.
Абидин:Добре дошли!
Хатуч:И ти добре дошъл отново в семейството ни.
Ифакат се моли повече да не остават без вила и морски въздух.
Хатуч:Вървете ще се подготвяме за ифтара хайдеее!

Дженгиз е благодарен ,че са го поканили Хатуч казва ,че дори дума да не става той е толкова ценен за Халис и толкова е помогнал.Абидин искаше да каже нещо ,но Ферит  каза ,че няма да говорят за обидите.
Хатуч каза молитвата вместо Халис.
Опааа Карам:Няма да имате спокоен сън Корханови не се радвайте.
Трябваше да видиш пръстена като замък който Сейран нарисува.
Ф:Сейран никога не би ме похабила!
Опаа смс:Направихте много добро решение ,че продължавате с нас и подписахте нашето споразумение.

РЕКЛАМИ!

Общи условия

Активация на акаунт