Отговори
# 210
Привет , петъчно !

# 211

Нови снимки от 97 еп.

# 212
Е, дочакахме я новината за финала!... Въпреки, че никога не съм харесвала сериала, смятам, че си е голямо "постижение" до такава степен да си убиеш ентусиазма на феновете, както направиха тук.
И все пак, каквото било, било, пътят е открит за нови хоризонти.. Simple Smile

Innocent

# 213
Иде рекламата на Хедъна

# 214
Момичета, благодаря ви за всичко споделено. Flowers Hibiscus Аз си обичам сериала и с нетърпение очаквам новия епизод! Blush Пожелавам приятно гледане на всички, които тази вечер ще гледат онлайн Hands Clap

Гьозде пусна едно страхотно видео зад кадър от престоящия 97-ми епизод - Берил и Афра са много сладки, Дирен също е страхотен и както винаги много забавен. Sparkling Heart

https://x.com/i/status/1897992679801098327

# 215
Ферит отидоха с Ифакат при инвеститорите и Сейран и Орхан хукнаха след като Сейран му каза всичко.
Есме и Кязъм са бясни на Аби все още ,но Хатуч казва ,че Суна плаща за тяхния гняв ,а те се чудят как е простила а тя казва ,че след като Халис е тръгнал той е изгубил пътят си.Есме казва ,че дори свещ вече няма да е за Абидин.Суна се натъжава много от този факт.Орхан казва ,че е било добре да се допита преди всичко , но тя казва ,че не са имали време.И така ,но като чуе Ферит...

Оййй това съм го изпуснала.
https://x.com/khadejaaAli20/status/1898073382475731244

Суна казва ,че с времето ще се оправят нещата а Аби и казва ,че времето няма да им помогне нито той ще забрави случилото се никой няма да ми прости просто ми  позволят да седна на онази маса по заповед на Халис ага. Тогава ще направим това което щяхме - Ще заминем.Сигурна ли си? Ще се откъснеш ли от семейството си след всичко?

Той е научил!
Браво пак си направила необходимото.Ифакат също я поздравява даже я сравни с Абидин по продажност.
Ферит е много обиден ,че всички са знаели и най-вече на Орхан.
Слушай ме Ферит после говори. Защо да се спре баща ми при положение ,че Ферит няма репутация дори и леля ми е зад мен а ти ме раняваш всеки път в гърба. Сейран иска да знае от Ифакат какво са му казали горе.Ифакат казва ,че това е нещо което ще го говорят с Ферит.
Ферит казва,че той не е видял грам бащинство от Орхан и му доставя удоволствие да го гледа на дъното и е искал да стане за резил пред хората.Говори нормално с мен.Какво трябваше да направя? Той казва ,че дядо му е оставил делът му на него а той е влезнал в затвора. Пак се разбра ,че си на същото място дори акциите да са в Сейран може ,но не е и в Ферит.Жалко за теб! Ти наистина ли мислиш ,че така мисля?Не го мислих! Но вече го мисля ,но ти наистина нямаш акъл не можеш да ръководиш никаква компания.Колко хубаво си оправдаваш постъпките.Вместо да ни благодариш ти ни виниш в измяна.Но тази фирма не може да я спаси друг освен Ферит Корхан.Никога не ти е понасяло да бъда успешен. Ти не можеш да ме понасяш дори! Ще ти счупя главата! Давай! Давай само това не си направил! Животно! Благодаря ти! Благодаря!

Гюлгюн получи голяма поръчка иска от Кязъм да отиде на пазар.Чуди се какво и има на Есме а тя каза за Абидин ,че не е добре да живее с Абидин под един покрив.Но Кязъм казва ,че това го търпят заради дъщеря им.Гюлгюн казва да гледа да работи заради дъщерите и да са добре.Есме е намерила готвач и човек който Кязъм няма да му откаже - Сади. Сади е мъж? Той няма да иска мъж той няма да откаже да знаеш.Ше видиш ще работим сега.

Разбирам те Орхан ,но и Ферит е ядосан също.Да не би да исках да стане така вътрешния ми глас ми каза ,че трябваше да подкрепя Сейран.Сейран не е такава с Ферит можем да се справим колкото и да малък и неопитен.

Сейран влезна нещастна в ресторанта.Направих нещо много лошо с което огорчих Ферит.Давай какво стана отново.Видях се с спонсорите те не искат Ферит и искат да работят с мен говорих с чичо Орхан забавих ги ,но после подписах.Ти остави Ферит извън проекта? Не мога да повярвам той влезна в затвора заради семейството.Чичо Орхан също знаеше и Ферит се ядоса.Ферит щеше да умре заради онази случка с камъните.Защо аз съм виновна в очите на всички? Никой не ме разбира.Кога съм искала да бъда пред Ферит? Есме казва на Гюлгюн ,че е ясно ,че Сейран е била принудена.

Сейран иска помощ от Дженгиз.

Суна сигурна ли си? Ще си нещастна затова го казвам.Не искам такъв живот нито страс затова дете което още не се е родило.Ще се опитам да бъда последно до семейство си а после ще намерим място на света за себе си.Суна забеляза ,че някаква кола ги следи мисли ,че може да е Карам.Абидин и казва ,че Карам отдавна е избягал и я успокои ,но колата зави.

Дженгиз намери Ферит.Ферит не иска да говори със Сейран даже никой да вижда.Разкажи да видим.Баща ми и жената която обичам ме предадоха какво да стане друго? такава грешка е недопустима никой не е опрял пистолет в главата на Сейран.Това е баща ми иска да фа;лирам и ме гледа в очите.Бащите са хора  и той ще има мъка към Халис ага.Да знаеш освен дядо ми бащинство не сьм видял един ден ден не съм се обърнал към баща си като имам проблеми.Остави!

Есме казва ,че много ги натоварват и няма да искат обяснение защо действат така.
Орхан иска да говори с Гюлгюн.

РЕКЛАМА

# 216
# 217
Гюлгюн иска да знае как е наранил отново Ферит. Гюлгюн казва ,че това което са направили не е честно спрямо Ферит.Ние просто се чудехме да намерим път.Синът ни няма стойност колкото семейната компания ли?  Суна казва на Есме ,че Абидин още повече е тъжен.Суна:Ще ти олекне ли ако Абидин умре? Не говори така! Как мога да забравя това което направи той? Просто го разбери аз съм ти дъщеря а той е съпруга ми. Орхан толкова иска да промени миналото и да му бъде баща отново. Какво да ти кажа Орхан? Надявам се той да ти прости. Надявам се един ден да простиш на Абидин майко! Знаеш ли коя е най-голямата грешка на баща ми ,че мислеше ,че ще го обичам ако е като дядо ми ,но на мен просто ми се искаше той да е до мен. Ни никога не е ставало така. Сейран:Баща ти и аз съм до теб ,но ти не искаш да видиш това. Ф:Нали ти казах ,че не искам никой? Не е правилно това.С:Аз го исках! Ферит виж аз направих това само да не загубим работата не сме опитали да те заличим или да се държим все едно те няма. Какво казаха спонсорите? Казах им как влезнах вътре и казаха ,че моят имаж ще е вреда за тях и искат да продължат с тях ,но ти избра себе си. Прощавай не знаех кога ще излезнеш ти не ми каза аз ли съм виновна ,че не ми каза? Онези хора ми казаха нещо и ти го казвам и аз резултата ме интересува. няма повече да ти се обеснявам Ферит! ферит се обади на прокурора да поиска помощ по даден въпрос за да се видят. Кязъм забеляза Орхан с подвита опашка ,но той не го чу дори. Суна казва ,че ще дойде с такси на Абидин по телефона и забеляза Карам ,но тя каза ,че и се  е превидяло и после отметна въпроса. Карам наистина е там и казва ,че те първа започват и се качи на такси да следи Суна.Кязъм казва ,че Орхан много нещастен изглеждал. Гюлгщн казва ,че това е семеен въпрос да не го мисли. Кязъм отиде да види Есме и да казва за Орхан а Есме му казва ,че Суна е дошла да моли Есме за прошка относно Абидин.Кязъм е готов да измисли план да сдобри Орхан и Ферит и Сейран с Ферит ,но ще помисли. Суна казва на Абидин ,че е прав че няма да им прости никога и вижда всичко ,но той казва ,че тя е нещастна заради него.Тя казва ,че иска да тръгнат оттук и е сигурна искам детето ни да се роди на място където майка му и баща му да са щастливи.Да отидем на място далеч от всичко и всички и да започнем отначало. Суна вижда Карам болка и влезна Абидин я хвана под ръка. Абидин дойде в ресторанта иска да поговори с Есме ,но тя му казва да казва бързо каквото има да казва.
Суна много страда майко Есме наказваш и нея чрез мен.Не ми идва друго знам ама не мога. Какво друго да направя майко Есме поставих майка си зад решетките с ръцете си? Това няма решение Абидин когато те гледам душата ми гори.Майко Есме ако това продължи така Суна ще си тръгне но те моля не за мен а заради Суна нека внучето си поне ,но мога да ти дам нова душа знам ,че ако платя със собствения си живот няма полза .но те моля не ни отдалечавай от себе си.
Дойдоха хората от резервацията ,но няколко души не могат да смогнат а Кязъм я моли да не го кара да стои пред кюфтета че ще си развали постите.Гюлгюн се извини на Сейран че е прекалила малко ,но тя казва ,че всичко което прави е заради Ферит.Познавам те знам ,че е така ,но майчинство мисля все че ще се случи нещо с Ферит. Гюлгюн ще се обади на Ферит за помощ в ресторанта ,че не могат да смогнат. Ферит не иска да дойде защото Сейран е там,но тя му казва ,че не може така майка му го моли.Кязъм:Тичай синко на предела сме! Ферит ще дойде все пак.
Ферит се срещна с прокурора за да поговорят. Всички мрасотии на Гсоподарката ще излезнат идирват Карам въпрос навреме да е заловен.Ферит каза ,че това ,че е бил в затвора и репутацията му и договора му са прекратени.Прокурора казва ,че това е важно ,но всичко е тайно да не го забравя. За мен беше важно всичко да се нареди не съм казал на никой друг освен на семейството си.
Ифакат казва ,че е трябвало да помисли първо за Ферит затова ще мисли така черно черно.Ифакат казва ,че няма да се откажат от това първо ще вземем тази работа първо ще вземат работата от ръцете на Сейран , а после дяла от ръцете на Ферит.Орхан казва ,че той го отвинява ,че никога не го е подкрепил.Дженгиз дойде уж да види Ферит ,но всъщност е искал да говори с Орхан. Дженгиз знае за отношенията му с Ифакат ти си себе си до Ифакат с грешките си и слабостите си остави на Ферит да опознае истинския Орхан нали ме питаш какво ти липсва а аз го имам на мен не ми пречи да греша Орхан. Абидин иска да отидат до болницата Суна без да иска обърка билетите.Ифакат научи ,но Аби я моли да не казва нищо ,но тя казва да си ходят по живо по здраво ,но Хатуч чу.
Значи си отивате? Ти отрасна без семейство толкова години заради мен.Не се вини лельо Хатуч по добре ако бях до тази жена щях да стана като онзи Карам.Така е ,но  щом ще си ходите тръгвай ,но ще се грижиш добре за моята Суна и ще ми простиш. И ти ми прости лельо ХатучЧ Сега не е време да плачеш ще ми се обаждате където отидете без да ме държите в притеснение.Обещавам!

Серпил се върна във вилата.Откъде се появи ти? Лельо много ми липсваше.Аз ти липсвах? Серпил е търсила Ферит и леля си ,но са я изгонили попаднала е на Карам някакви хора я преследват търси помощ от Карам а той я пуснал във вилата и иска да знае всичко, а той еказал ,че ще разкаже. Да лельо липсваше ми аз си дойдох ,но някой пак си тръгва.

Сейран и Ферит спорят в кухнята всеки да правил каквото знаел.  Накрая съсипаха трудът на Кязъм.  Баклавата замина.Той къв е? Сади какво търсиш тука? Баклава ти трябва. Сади се оказа приятел от детството на Сейран. Кязъм се ядосва ,че са го викнали без да го питат и момчето е пристигнало от Антеп.

Серпил пита къде е Ферит ще отиде до ресторанта много се е затъжила за Ферит.Ифакат ще тръгне с нея да не се появява като бомба.Ифакат казва на Серпил да забрави окончателно за Ферит.Опааа Серпил е човек на Карам.

Сейран се хили със Сади.Кязъм хич не го харесва.Ферит се чуди какво става щял да намери готвач толкова защо не ти харесва.Той порасна заедно със Суна и Сейран приятелски семейства сме но аз не го харесвам и това е.Щом ти не харесваш някого има за какво. Кязъм казва на Есме ,че всичко е минало и не го обича. ферит му дава да яде магданоз. Сади казва ,че много голям дълг имат към тях това е нищо каквото като е в кухнята на Есме ,а не в Италия. Серпил дойде всички я приветстваха за добре дошла. Кязъм казва ,че не харесва Сади и не го интересува колко добре готви.

Сейран отново се опитва да говори с Ферит и се чуди защо я вижда за враг.Един човек толкова ли мисли за себе си? Това е твоята формула да оправдаеш всичко. Ти си сляп! Аз се отказах от своя живот може би можеше да умра затова ,че искаш дете,Попита ли ме? Питай ме! Може би не искам деца може би се отказах.Не искам деца! Разбра ли? Затова не си струва да си жертваш живота.

Кязъм казва на Орхан ,че сутринта е изглеждал много зле той казва ,че е бил тъжен пита дали идва от ресторанта. Кязъм казва ,че е в ресторанта и работи и се е рязсеял. Кязъм казва на Орхан ,че той е добър баща.Но Орхан казва ,че не е бил добър баща ,но Кязъм казва ,че и той не правил бащинство
Но те обичат и уважават поне. Всеки научава от баща си аз не научих от моя не беше добър пример за да се науча.Не става това с пример Кязъм аз да не би да успях? Баща ми дори не ми позволи дори да им бъда баща нито на Ферит нито на Фуат каквото казваше Халис Корхан това дори в пострижката им не се месех. Но ти знаеш едно ти го обичаш и той те обича. Аз не показах на моите дъщери ,че ги обичам и не знам как да успея в това да им го покажа.И ти си с проблеми по този въпрос.И какво ще стане ако говорим затова? Да гледаме какво ще стане от сега нататък щом моите дъщери са ми простили и ферит ще ти прости.Това момче защо се огорчи аз повиках всички инвеститори в ресторанта да видят семейството ни.Ще подейства ли? Иншаллах Орхан но аз не съм видял някога храната от Есме да не подейства.

Сейран се чуди къде отива Ферит той отново и прави парчета. Серпил казва ,че е и липсвала вилата и най-вече нахлуването в стаята на Ферит ,но той каза ,че стаята вече е на Сейран. Суна и Абидин заминават за Лондон.
/ Реклама/

# 218
Благодаря ти много за превода Диди - супер си! Flowers Hibiscus

# 219
Суна и Абидин казват ,че със сигурност заминават щели са да говорят с всички ,но Серпил ги е изпреварила. Суна казва на Есме ,че не е заради нея искат да говорят .Ферит иска да говори с Абидин. Сейран каза на Серпил защо е направила това и защо се меси а тя и каза ,че толкова неща знае ,че ще търси това със свещи като хаос.
Есме не иска Суна да си тръгва ,но тя казва ,че детето им да порасне с баща си и иска да е щастливо детето им с майка си и баща си.Есме все пак не може да си обясни всичко.Може би времето ще излекува генвът ти може би съжалението на Абидин ще свърши и тогава пак ще се погледнете в лицето.Ще се опитам да смекча гнева си.Обещавам!

Ти си решен така ли? Не става момче не чакам прошка ,но не съм се чувствал толкова излишен когато бях извън вратата на къщата ви.Аз просто се мъча детето ми да няма баща ,но това е много трудно тук няма нужда от това. Човек влезнахме в затвора аз останах без работа ти без дом. Не съм направил това да получа аполдисменти искам семейството да е добре. Ще ми липсваш! Ти ми прости а на тях защо? Да ядосан съм ти иде ми да те одуша ,но тях съм обиден всякаш сърцето ми е стъкло и съм на парчета. Е нормално най-много тях обичаш.Е недей ревнува! Много те обичам валлах!

Ифакат казва ,че Абидин не е никава пречка ,а Сейран. Сбогуват се със Суна ,но Гюлгюн е дошла да ги прибира за работа. Кязъм е поел резервация за 30 души а те са панираха какво ще правят.Гюлгюн се чуди как ще се справят.Всички ще отидат и ще помагат! Дори Орхан и Ифакат иначе Есме и Гюлгюн няма да им простят.

Ифакат:Наистина се чудя как пишеш с тези нокти съобщения? Тоест на кого.
Серпил:С един приятел ,но му казах ,че ще се правя на готвачка ,но ти го пробвай ще ти подхожда червеното и на теб. Серпил докадва на Карам чрез съобщение ,че всички отиват в ресторанта.

Ферит иска да говори със Суна тя казва ,че не е свързано с него ,но той иска прошка от нея не е виновна само тя.Не бяхме на себе си ,но после се случи това чудо и ни докара на земята.Това чудо е голям късметлия ,че ще си му майка.Аз просто мисля за него и искам да бъда майка за него и то най-добрата.И ще бъдеш! Сейран също заслужава това чувство,Знам ,но живота не винаги ни дава това което желаем и заслужаваме.

Кязъм казва ,че ще върне работата на Ферит в ръцете му и е викнал инвеститорите Гюлгюн каза ,че Ферит ще откачи.Дженгиз дойде да си поговори с Ифакат.Но иска да я изслуша и му е интересно как има такова влияние над Орхан теб ще питам не Орхан.Вижте зная ,че мислите всичко най-добро за семейството.Ифакат не иска да отговори за въпросите му ,че се е отдала на семейството и това е всичко да са всички под един покрив.Дженгиз и казва че тя ще остана сама във вилата и всички ще си тръгнат да пусне Орхан за да бъде добър баща за Ферит да помисли над всичко което и казва.

Фасула не е пресен Ферит е виновен. ;д
Кязъм каза ,че спонсорите ще дойдат заради Ферит тук на ифтар. Сейран много се ядоса.
На кое да се радвам татко? Ще ги разубедя ще се сдобрите. Ферит ще полудее и ще ни нападне.Или всичко ще е добре.Защо мислиш всичко лошо?  Сейран се ядосва на Кязъм ,че действа зад гърба и го помоли да излезне от кухнята. Сади казва да не се ядосва на баща си Сади казва ,че вижда деството си в него затова ,че знае всичко и цялото насилие което е понесъл като малък Кязъм. Орхан ги чу. Как можеш да покажеш обич която не си получил от баща си?

Ифакат казва ,че мислила за тях и Орхан казва,че няма нещо като тях ,но Ифакат не иска да има нещо като тях.Аз ти преча да се довериш на себе си. Не мога да променя мнението си ,но мога да променя действията си Орхан,Пускам те отивай да грешиш! Наистина ми става хубаво от това Ифакат.Последния път в който ти се доверих ти дойде с бременната секретарка. Но няма да стане такова нещо повече ,но видях как гледаш Гюлгюн.

Орхан иска да говори с Ферит.Ще повтаряш същото знам ,но да не го протакваш поне.
Страхувах се да съм баща защото знаех ,че баща ми няма да ми позволи в това.И пробвах ,но не можах да се включа в това той ви възпита ,но аз гледах и ти Фуат станахте неветроятни деца не ми пука грам за това че акциите бяха дадени на теб. Аз нямам намерение да ставам баща никога няма да слагам товар на плещите на дете което не мога да му бъда баща.Ти ще бъдеш много добър баща и знаеш ли защо? Научи се от най-лошия в това.Е не чак толкова бе! Heart

Сейран и Кязъм също си приказват тя му казва ,че не е искала да се държи така,но ти беше права аз не успявам дъще не се получава и провалям всичко.Откъде знам всичко провалям.Но се заклевам този път исках да помогна.Зная татко! Прекалих и пред Сади нали? Не той не се еобидил той ми разказа за теб и дядо. Защо криеш това което не твой срам татко? Откъде да знам аз съм ага какво да кажа? И какво толкова аз нали бях по телевизията по тази тема. Ти имаш светлина за прожектора бе дъще аз я нямам.Ти може да си ага татко ,но ти си нашия баща преди беше така защото се страхувахме ,но сега е защото тев обичаме и уважаваме въпреки това което баща ти е направил ти си много добър баща знаеш ли? За всички ни е трудно и беше но се гордей с това което постигна! Аз направих този белег от баща ти наследството е това а защо направих това? Защото моят баща ми завеща това. Аз не съм изтрил никога тази следа Сейран ти как го правиш? Че и пак баща ме приемаш? Обич татко тя трие всеки белег. Хубавата ми дъщеря! Благодаря ти! Татко! Аз да тръгвам.Ако искаме да подейства това имаме нужда от още една изненада отивам да се заема с нея.

Ифакат и Дженгиз гюмбюр май... ;д

Ферит се оплаква ,че целия миришел на манджи. Ферит е шашардисан като видя инвеститорите и разбра ,че Кязъм и Орхан са замесени както и Сейран разбира се. Сейран е докарала прокурора да обясни всичко относно случилото се ,но Ферит още не може да загрее какво се случва. Сейран се е договорила с прокурора ,че ще си спазят обещанието да не казват нищо на никого за да може Ферит да приключи успешно мисията си.Но така и ще го върнат на работата му. Прокурора разказа всичко казва ,че всичко е било скрито.Сейран и Ферит продължават да работят с тях.Както е било преди така ще е и сега. Ферит благодари на прокурора а той казва ,че заради Сейран е тук. Кязъм казва не иска благодарности към Сейран да се обърне иначе ще обърне масата.
Прости ли ми? Аз не съм ти разказал нищо затова стана така.Щеше когато става дума за семейството ние сме винаги зад него.Наистина си много добра да ръководиш кризите ей.И ти да ги създаваш..
Наистина ми стана криво от всичко което каза наистина не искаш дете.Да не искам! Не искам жената която обичам да е изложена на риск. Но ти много искаше?
Искам само теб в този живот.

Серпил остави цветето има и картичка в него но тя се прави ,че не знае откъде е.
Прокурора казва ,че трябва да се гордеят и с Абидин и ,че са големи късметлий относно зетьовете си.
Ифакат все пак казва на Дженгиз от части ,че е прав но от части не.
Ферит иска помощ от Сейран да му помогне да раздадат нещата.

Сейран звъни на Суна в цветето помислиха ,че има бомба. Сложи ли са будилник забога....
Суна не може да се свърже с Сейран чу за бомба е много притеснена.Суна получи болки. Абидин обърна към болницата.

Ферит каза ,че Суна е добре. Ферит казва ,че му е омръзнало от болниците, съдилища и тн. И тя го подкрепя. Ферит се е притеснил много като е видял така Аби няма да понесе да се случи нещо със Сейран
Трябва да говорим за нас.От нас ще се получи ли? До вчера ме мразеше.Не съм просто ти бях ядосан.При нас прекалено това на моменти. Спомените от кавгите им...Опита за шамар, интервюто.
Щом нямаш надежда защо искаш дете? Имам надежда просто имам и страхове. Винаги съм искала да имаме дете,но беше страх но няма значение това.Имаме време нека говорим.Нека тогава.Много се наранихме Ферит.
Така е това сърце наистина е на парчета.И моето.И още ще ги разбием защото аз съм вятър а ти дъжд и ние като се съберем какво да правим като има светкавици.Няма как да избягаме.Преди това не сме ли го правили? Прегърнахме грешни пристанища ,но ние няма да се загубим ние сме дом един за друг.Този дом е доста разхвърлен.Да понякога и  студен.Да тук  има покой. И знаеш ли защо ние намерихме това което хората намериха преди да умрем нашите половинки. Спомени от първи и втори сезон на музикален фон...

Сейран виж обещавам ти ще бъдем дом за себе си както и за децата ни.
Имам малко работа после ще се видим. Разбра ли?

Есме е приготвила супа за Суна пита Абидин къде е той каза ,че си почива в хола. Есме казва ,че не иска да отвежда Суна никъде далеч даже и тя да иска. Благодаря ти за втория шанс.Добре дошъл тогава!

Ифакат каза ,че утре имат съвещание. Сади няма къде да отседне и го приеха във вилата. Карам все още не е заловен всички се молят да успеят. Ферит иска двамата със Сейран да излезнат навън.
Серпил казва на Карам че е направила каквото иска той я заплашва ,че ще я даде на хората които я тормозят
тя прие с условие да не вреди на Ферит.

Сейран с лента на очите деца тичат около нея.Здравейте! Колко сте сладки само...Здравейте! Ферит какво става тези деца? Мястото дом за осиновяване.Ферит не иска деца без нея ,но искаме семейство тук има една сюрия деца на които можем да сме родители. Хем ние можем да сме родители хем ти може да си до мен завинаги. Ще се омъжиш ли за последен път за мен?
Ферит иска да осиновят дете няма пръстен а едно от децата му даде пръстена си щяло да и подхожда.
Хайде де како батко Ферит теб чакам няма ли да кажеш да?
Да!

Ще имаме фрагман...

РЕКЛАМА

Брех сцената ми хареса чак съм шок тия сценаристи написаха нещо нормално като за финал...
Така Ферит хем ще направи и това което искаха Фуат и Асуман по някакъв начин.

# 220
Ти да видиш имало малко ум в главата на тия сценаристи.

# 221

Ферит:Сейран аз съм много щастлив.Знаеш ли?
Сейран:Чудя се след вечеря да се качим в стаята да потанцуваме?
Ферит:Как така? На никого ли няма да кажем?
Сейран:Ние решихме с Ферит отново и за последно да се оженим.
Абидин:Много ме е страх.
Ферит:Онова животно Карам си е поставило за цел да убие брат си.
Карам:Елате да видим в моята ръка.
Сейран:Нека почакаме още две минути.Умолявам ви той е на път да дойде.
Есме:Карам си е наумил да те убие.Ферит пък иска да те опази.

Вече навързах публикацията на Семих от снощи

# 222
Добро утро и честит празник дами! 💐🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷🌷🌻🌻🌻

# 223

Честит 8-ми март, момичета!
Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени!
Обичайте и бъдете обичани!

# 224

По късно ще видя за новости от телефона съм.

Общи условия

Активация на акаунт