Отговори
# 270
Вие предствяте ли си болни луди фенки да ходят да дебнат Мерти към Искендерун?
Не мога вече...

# 271
Дидке, не се притеснявай, ще ги оправят набързо - това не е сета на "Рибарче".

https://vk.com/wall-212601060_57278

Още от сета Кязъм пее АбСун и СейФер се радват.На снимките са били:Мерт,Афра,Гьозде,Дирен,Берил,Ерсин,Емре
И има снимка на Ариф / Дженгиз с Наги.

АфРамите сигурно са се повишили като пенсия през юли след тези кадри. Laughing

https://vk.com/wall-212601060_57278?z=video-212601060_456242329% … _-212601060_57278

# 272

Снеже че те всички са се прегърнали и танцуват Емре и Гьозде също дай и за тях да се повишим нали ги спрягаха ,че са заедно Wink

# 273
Снеже че те всички са се прегърнали и танцуват Емре и Гьозде също дай и за тях да се повишим нали ги спрягаха, че са заедно Wink

Отиди го кажи на АфРамите - това не било кадър от сериала. Laughing Абе, да се радват.

# 274
Снеже валлах биля чакам новината и от Онур Акай

# 275
Онурката ли - сам за себе си пише, че е гласовит певец и талантлив журналист... колко да е наред?! Ама чети и пълней - след края на сериала АфРам ще се последват отново, а иначе вече са сгодени или ще се сгодят след финала. Абе, ти по-добре разбираш... аз съм на гугъл превод.

https://onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/yali-capkini-finale-d … /#google_vignette

# 276
Снеже , солотата след прочетеното.
https://x.com/NourAhm82958602/status/1895544333828571265/video/1

ПП: Ако г-н Акай има право един път в живота си ,че ги жени в Испания и беше кирка от тогава не му вярвам грам ,че чак Билял се черви за негова сметка. Обещавам ще пусна негова песен в темата! Никой чесън или око няма сила пред Онур Акай той е най - големият фен на АфРам.

И сега сериозно си мисля дали наистина могат да обърнат на кома.
Тези фрагменти на арабите си ме объркаха велико. Въх след дълго време мисля за дизито...
Шок!

# 277
Мерт, след като е прочел какво е написал Онурката.

Ей, ако излезе прав, слагам си го в подписа за 2 седмици. Laughing Сьоз!

Колкото до комата - не вярвам вече.

# 278
Колкото не харесах Афо за Париж толкова ми хареса за Де Факто толкова е свежа и приятна.

Мехмет Юстюндаа е обявил ,че Пелин Акил и Анъл Алтан се развеждат поради нетърпимост един към друг.
Въх жалко! Когато има деца разводите ми са по трудни за приемане ,но си личеше ,че нещо не е наред в последното им позиране заедно. Анъл и тя не живеят заедно. Интересно наистина ,че тя вместо да спаси брака ходеше по събития и работеше. Не го приемам ако е изневерил е друго разбира се ,но това е перде за всеки няма как да стане ясно.

Снеже гифката е армаган от мен! Шереф сьозу.

# 279
Да, на мен Афра също ми харесва за Де Факто, а и дрехите са по мой вкус. За Пелин и Анъл наистина е жалко, заради децата най-вече.

Хади, лека нощ!

П.П.: От фен на снимачната площадка: „Всички бяха на сета, всички искат спойлер. Най-важното, което мога да кажа е, че ще бъдем тъжни в края на сериала."

Дано не излезеш права, Дид, и Ферит да умре накрая. И ти като Онур го повтаряш. Laughing

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 00:24 от ·٠•Snejka•٠·

# 280

Ти мене с Онур Акай ли ме сравняваш аз след една чаша съм под масата той си порка редовно човека. Музи му идат пее и пише язък ,че сценарист не е станал да бяха го взели можеше и 4ти сезон да видим. Аз съм обикновен човек мен музи не ме гонят в нищо. Wink

Heart

А според това тук финал на 101 еп също.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 00:23 от x BlackRose x the guardian team :)

# 281
Хахаха, дааа, а той на две ракии АфРам му се привижда. На три - не знам вече. Като обсебен е от тях.

100-101... на финала сме.

# 282
mood.

От толкова еуфория забравихме да отпразнуваме предстоящата служба на Мерти. Позор! Един месец си е един месец. Душица далече от всички които обича трудна работа... че и за феновете айде аз съм свикнала Кирил навремето ме тренира за години напред 6 месеца не се е показвал
Озан и той  ,но не бяха по служби. Ех ще се преживее има архиви... Може Метрук Адам да готвят след служба. Wink
Казаха ,че е голяма драма и много ще ревем той Мерт три сезона рева как не му написаха 10 минути щастие пък остава да ми убият и Феро и ще ги плюя не с плюнки направо Карам да ги разстреля.

# 283
Онур Акай верно ги сънува Афра и Мерт.. Той за други пише ли толкоз много колкото за тях?

# 284
Щях да си лягам ама не мога да не споделя и този хабер пак от големия Акай.
На втори ще има парти по изпращането на Мерт.
А иначе Афра му организирала неговата душа и съпруга и единствена...
Му организира специална вечер за КУРБАН байрам. Тюх аз мислех ,че Рамадан пак съм объркала байрамите...
Щяло да бъде изненада за Мерт ама не можел да се стърпи щял да го прочете от него.
Какво ще се случи когато Мерт Рамазан Демир се върне от служба? Скоро!

ПП:БОГА МИ НЕ СЪМ СЕ СМЯЛА ТАКА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ.
Благодаря г-н Акай чакам събитията.

Феми не знам да ти кажа беше отвинил Кадир Доулу че го бил пребил какво се случи после не знам ,но не е зле да се ореантира към пеенето все някой ще го продуцира все още има глас човека. Ще спаси и себе си и нас... относно Кадир на мен не ми се вярва въпреки ,че не го харесвам вече и него не мисля ,че е способен на това и го считам за клевета.
Билял днес направил предаване за Афра от към 15 минути изгледах го той казва ,че според него Афра и Мерт няма да приемат предложение да играят заедно отново за да се облагодетелстват компаний за ПР. И за него ще блестят по отделно освен това много харесва уличния стил на Афра в Париж заради което влезнаха в спор с Пънар Еличе и Дийдем които твърдят ,че Ханде Ерчел изглеждала много по добре и представила страната. Не съм гледала друго впрочем както казах и аз не бях впечатлена от облеклото и не толкова от грима и. Да не коментирам ,че имаше ужасни коментари и които не правят и чест и подигравателни видеа от някакъв инфлуенсър.
Та колкото до Онур Акай той първо да научи байрамите и не само , а в кои сериали преди това са играли за тези които пише ,че Мерт беше играл в Чукурова , Залим и Чукур. Афра в Елит и тн...
Фенството е хубаво нещо лошо е като превишиш дозите с него обаче води до лоши последствия.

Чакайте да лягам ,че съм на работа стига сме оправяли чакрите на Онур Акай.

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 02:06 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт