Отговори
# 300
Снеже😻
Малката колко прилича на братовчедка ми 😳❤

# 301
Хайде финални мъки и уволнение.. 😁🙂 Пожелавам все пак добър край, заслужават го всички, стигнали до края, плюс по една грамота за калени нерви.. 😁😉 Момченце и момиченце, идилия просто.. Simple Smile

# 302
Ферит каза на Сейран ,че е много щастлив идело му стола да се качи да играе. И тя каза ,че иска забелязаха пръстена и тя каза ,че се женят а Ферит каза ,че след 2 дни.Сейран каза ,че няма се лекува а Ферит каза ,че ще осиновят дете от сиропиталище.Гюлгюн и Орхан много се зарадваха всички са много щастливи Суната плаче от щастие и вика на Ферит абладжъм. ;д Абидин стана от масата. Суна каза на Сейран че се е обезпокоила ,че ще се лекува направо е литнала като е чула за осиновяването.Ферит отиде при Абидин той каза ,че го поздравява.Ти плачеш така ли ще ме поздравиш? Не ме плаши кажи какво има!
Абидин се е сетил за дните в сиропиталището когато са идвали хора да осиновят деца и как е наблюдавал и мечтаел за семейство дали ще му се ядосат ако закъснее дали ще приготвят раницата му ,но винаги си отиваха и онези деца винаги чакат.Чакат този момент и аз ти благодаря защото ти ще сбъднеш мечтата на едно дете.Кязъм вика ,че станали ревльовци да не правили така пред децата.Орхан наитстина ги пита какво се случва а Ферит им каза ,че Аби се е сетил за миналото. Кязъм казва да не мисли за миналото сега ще има дете асъл тогава да се разчувства.Абидин го е страх от бащинството.

Сейран е много развълнувана.Суна мисли че ще осиновят бебе ,а Сейран каза ,че не знае защото всички деца иска да ги осинови.Ифакат е много доволна от всичко Сейран се притеснява дали Халис ще реагира отрицателно на новината за осиновяването.Хатуч каза ,че ще му каже най-много той ще се зарадва.
Карам звъни на Серпил ,но не се свързва с нея прати човек пред вилата май.Иска да следи Абидин.
Суна иска да гледат неща заедно мебели и тн за стая на детето.

Ферит се осъмни ,че има вътрешен човек който да докладва на Карам ,но Кязъм каза ,че няма как.
Ифакат каза на Серпил да се откаже от тази любов към ферит ,че един път не е споменал дори откакто си е тръгнала Ифакат иска да и помогне ако сега не се откажеш ще се наложи после и то горчиво.Позволи ми да съм ти леля може да е късно .но не искам нищо лошо за теб Сейран ми помогна когато онова животно Карам ме отвлече.Позволи ми да ти помогна и всички ще се погрижат за теб.Лельо аз съсипах всичко

РЕКЛАМИ!

# 303
# 304
Карам е казал на Серпил ,че няма да е спокоен докато не убие Абидин и че е съсипал живота им.Ще ми дадеш рапорт за всичко в тази вила иначе ще ида да пийна едно чайче при мъжете които те преследват. Ифакат научи всичко от Серпил тя съжалява и иска помощ и казва ,че Карам е луд и ще убие Абидин и само тя може да и помогне и да я спаси и то двата проблема. Ферит ги завари били се разчувствали той каза ,че се чудили относно проблема с Карам какво ще правят.Имал някаква работа и ги остави насаме.Ифкат каза ,че ще и помогне но иска да знае всичко затова не е позволила да каже на Ферит. Гюлгюн си спомни за детството на Ферит и Фуат и нейните младини и как шефика е помогала толкова много за отглеждането на децата.Ферит е бил много палав като малък.Есме казва ,че бил хиперактивен.Хатуч казва,че Кязъм съл е трябвало да видят стени катерил.Гюлгюн е много мъчно ,че внуците на Корхан ще отраснат без Шефика.кяаъм:брех тази Шефика. Ифакат се обади на Дженгиз най-вероятно ще иска помощ от него. сейран си спомня спомени от 1-2ри сезон относно искането за дете. Ферит носи туршия на Сейран и вика това е супер за жени които са гладни/бременни/. Ферит аз не съм бременна.Е как да не си бременна си искам да искаш глупости от мен ако не изживеем и това. Суна и Абидин дойдоха Суна видя туршията а Ферит продължава да нагъва.Суна тръгна да се бори за буркана хахах Абидин яде но не можело за нея забрането а Ферит се опитва да вземе буркана да даде на Сейран тя казва ,че нощно време не се яде туршия.
Ифакат казва ,че е намерила начин и иска от Серпил да стои във вилата и да не си гледа телефона дори. Орхан чу Ифакат ,че говори по телефона ,че ще се среща с някой и се осъмни какво се случва.
Гюлгюн е дошла да види Шефика.Шефика казва ,че отишла лекаря да изпише лекарства само това помагало уж да прескочиш тази болка.Гюлгюн , каза ,че тя най-добре може да я разбере помоли я да се върне във вилата ,но тя отказа ,но все пак и каза ,че винаги е наоколо и когато иска може да я потърси.Сейран и Суна са развълнувани и искат да помъкнат Ферит и Абидин на пазар относно децата ,а те се тревожат ,но все пак тръгнаха.Серпил запита Ферит не е ли опасно да отиват при положение ,че Карам е навън.Карам продължава да я тормози тя ги издаде все пак за съжаление ,че отиват в магазин за бебешки пренадлежности.
Гюлгюн сподели на Кязъм и Есме за Шефика ,а Есме каза да я покани за ифтар тази вечер пък ще видят.Гюлгюн казва ,че няма да дойде.

Отидоха да гледат дрешки,люлки и тн. Сейран казва на Суна ,че ще погледнат първо за нея а после ще видят затова. Суна все пак я пита дали е сигурна затова с детето.Тя казва ,че знае тяхното детство тези деца го заслужават те са по големи късметлийки от тях.Абидин казва че не си представял Ферит като за баща.Ферит срещна приятелка от Америка дошли да гледат дрехи за сестра и тя се шашна ,че Ферит ще става баща последно и бил казал ,че нямал време за семейство и тн.Сейран изревнува Ферит и каза ,че цял живот няма да мисли за партита особено като стане възрастен.Серпил щеше да си признае на Хатуч ,но Орхан ги прекъсна да каже ,че  Ифакат не е отишла на съвещание.Серпил се отказа да говори с Хатуч и влезна в стаята си.Ифакат иска помощ от Дженгиз която да остане между тях и да не казва на никого.Сейран се засегна от думите на Ферит ,че Ферит каза на американката ,че като дойде детето нищо няма да се промени.Освен това се чуди дали наистина иска да се ожени за нея и какво ще каже Халис.Ферит се увери ,че я засегнал и го сподели на Абидин ,но той каза ,че когато детето се появи много неща ще се променят.Суна мери рокля Сейран отиде да и донесе по голям номер от нея и Карам е зад завесата ,но успя да се скрие а отпред Абидин.Никакъв Карам любима няма никой любима.Сейран е дала роклята на Абидин и отишла да гледа други модели ,а тя2 каза ,че иска повече нищо и да си ходят.
Кязъм не е доволен от Сади ,а Гюлгюн и Есме казват ,че той е замесен със скъсаните чанти а той отрича.
Гюлгюн и Есме ще се опитат да обедят Шефика тя е приела за ифтара. Орхан е много разтревожен за Ифакат и се допитва до Кязъм какво може да се случва а той казва,че може да е хукнала да търси Карам.Кязъм се сети ,че има проследяващо устройство май на колата да разбере къде е. Есме и Гюлгюн искат помощ от Сади относно Шефика.Шефика дойде и каза че не яде нищо дошла само да ги види. Оплакват се от Сади ,че не ставал особено но бил много добро момче. Кязъм:Повдига ми се от теб Сади.Тия луди какво мислят пак бе?
Вкараха Шефика в кухнята.Кимиона на кюфтета на Сади бил малко.Формите им нищо не ставало.
Сади:Ти покажи како Шефика поне да се науча.
Гюлгюн и Есме са доволни от развоя на събитията.
РЕКЛАМА

# 305
Диди, мерси. Blue Heart Боже, големи глупости! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 306
Гюлгюн и Есме са сигурни че кухнята ще върне Шефика към живота.Дженгиз е готов да помогне на Ифакат ,но иска да кажат и на Ферит ,но Ифакат не иска и иска помогне на Серпил и не иска да го занимава. Орхан ги видя как си държат ръцете. Долен мерзавец ние те приехме удома как не те срам бе?Орхан правиш глупости! Не съм аз темата а Серпил.Орхан ревнува Ифакат. Проблема на Карам е Абидин.Трябва да кажем на Ферит.Серпил каза на Ифакат ,е е била принудена да каже за разходката до бебешкия магазин той се обади на Ферит да му каже за Карам.ферит каза ,че колата на баща му се развалила разбира се излъга щял да тръгне да му помага.Нищо нямало да стане той щял да ги пази.Докато Гюлгюн и Есме се опитваха да убедят Шефика дойдоха и Абидин и Суна.Тя е благодарна на Абидин ,че са поставили убийците на дъщеря и зад решетките.Малко поне и олекнало.Шефика иска прошка от Суна за всяка изречена дума от преди това ,но Суна казва ,че я разбира и няма нужда дори от това и ,че болката и е огромна,Шефика се съгласи да се върне във вилата. Всички се чудят къде е Ферит.
Ифакат каза ,че ще се оженят и никакво отлгане.Ферит каза пред всички че е просто подписване няма нужда никой да не идвало.Ферит стана да яде сладко.Сейран и Абидин се огорчиха.Хатуч говори с Халис по телефона и го проверява.Кязъм е сигурен ,че има нещо и Есме също е ядосана ,че ще се женят без никой от семейството ,а Ферит казва ,че не иска никой.Ферит остана принуден да им каже ,че Карам е решен да убие Абидин.Ферит ,не иска и Сейран да знае Сейран защото ще иска да отложат брака.Накрая се съгласиха да крият за доброто на всички.Сейран мислеше ,че може да и готви някаква изненада.
Ф:Не бе Сейран каква изненада.
Сейран се огорчава ,че никой няма да дойде от семейството и че Ферит се държи все едно е формалност ,но Ферит е благодарен за всичко ,че скриха и казаха ,че няма как да оставят ресторанта без надзор.Халис нищо не е казал относно осиновяването а Хатуч казва ,че поне не е отказал.Ферит отива да види Серпил уж бил се притеснил за нея ,че не дошла. Иска от нея защо е направила всичко.Тя му казва ,че е била принудена и не е имала друг избор защото и други хора са я тормозили.Ферит каза ,че не я мрази но просто е ядосан.Серпил каза ,че не можела да стои във вилата защото да не посмееш да довършиш изречението.
С:Много ме е срам!
Ф:Какво да направим стига се срамувай това е резултата от харизмата на Ферит Корхан.
С:Глупак.
Ф:Поплачи и затова.
Всички са сигурни ,че това дете ще дойде много добре на Сейран и Ферит и това е голяма добрина.
Сейран каза на ферит ,че ако не иска да се жени за нея да и каже и държанието му не разбира.Той казва да си ляга и утре ще си говорят.Утре имаме подписване Сейран.Лягай! Ферит търси Сейран тя отишла да си търси рокля излезнала с охрана все пак да се изтупали за този формален подпис.Абидин се чуди какво се случва и ,че как не иска да ходи никой на подписването даже и Суна.Ферит отрича ,но е сигурен ,че има нещо. Есме е тъжна все пак ,че дъщеря и се жени без тях.Абидин казва ,че трябва да отидат ,но Кязъм и Есме казват ,че няма нужда щом така искат ,но те казват ,е няма как да отидат заради неговия откачен брат.Каза му.
- Той няма да направи нищо на Сейран и ферит нали? Абидин полудя като чу за всичко иска да говори със Серпил.Кязъм е ядосан на Есме ,че не си е задържала езика зад зъбите.Абидин иска от Серпил да се обади на Карам и той грабна телефона.Иска мястото му щял да дойде и той го чакал.Суна не иска Абидин да отива ,но той казва ,че ще се върне.Кязъм тръгна с него.Сейран стои и чака Ферит да дойде в брачното ,но Кязъм му се обади за Абидин ,а Ферит иска местооложение от Абидин а той му казва да отива да се жени.Сейран праща съобщения на Ферит:Ферит нали не се отказа? Нали няма да ми причиниш това?
А Ферит си спомни за Абидин как му е обещал ,че винаги ще е до него един вид и ,че му е близък колкото брат му.
Абидин се изправи пред Карам.Сейран моли служителя да почакат още две минути ,но той казва ,че ако не дойде ще отмени подписването и други хора чакат. Карам е бесен на Абидин ,че Чичек е вътре заради него и че заради Абидин се е отказала от всичко даже и от себе си.Вие ми...в живота бе! Всичко което ми дойде на г;авата е от вас казал си че ще ме убиеш на Серпил.Да братко няма да ми отмине без да те убия.Дори и да ме убиеш и ти ще умреш.Няма проблем нали с мен ще те взема.Нямаш ли една причина за живот бе?Ти взе всичко което обичам бе! Дърпай да се свърши хайде! Абидин си спомня хубавите им моменти със Суна.Ах първи сезон Heart

Брачния служител каза ,че има и други двойки които го чакат и много съжалява.Пожела и приятен ден!Гюлгщн и Есме дойдоха при Сейран. Полиция нахлу където са Абидин и Карам.
- Страхливеца Абидин капан ли ми постави бе?
Ф:Млъквай бе! Момчето се отказа от семейството си и всички които обича за да го убиеш ,но откъде ще знаеш всичко това.Дано изгниеш вътре.
К:Страхливец си Абидин!
Абидин е благодарен на Ферит.Аз ти благодаря какво ще правя без теб.Ферит е сигурен ,че Сейран ще го убие и казва на Абидин ,че сега ще помага той.Ферит е дошъл с полицията заедно.Сейран мисли ,че Ферит не иска Халис да осиновят дете затова така правят.Есме и Гюлгюн казват ,че не искат да ходи във вилата и не искат да плачела отивали да пазаруват и щели късно да се върнат.Все пак са се върнали а Сейран казва ,че и в Тайланд да я заведат няма да и мине адът към Ферит.Разбира се мче е трябвало време да подготвят вилата и подписването сред всички. Сюприииизззз....
Ф:Сейран ще се ожениш ли за мен както трябва?
Всички викат да...
И роклята и подготвили.Ферит не го свърта.Есме казва ,че Сейран ще си отмъсти затова някога той казва ,че няма проблем.
Ф:Какво е това бе моя Сейро?ю
Готова ли си да увеличим семейството си?
С:Докато Халис Ага не е приел аз..
Ф:Ти затова ли си тъжна?
С:Аз винаги съм готова ,но докато Халис ага не е казал нищо.
Хатуч каза Ферит че дядо му е направил запис за него.Думите от фрагмана.
Накратко даде им позволение да осиновят дете.
Ф:Няма никаква пречка да имаме дете Сейран сега ще се омъжиш ли тук пред всички последно за мен?
С:Хайде вече да подписваме!
Разбира се ,че свидетелите са Абидин и Суна.
Настъпи го! Сейран хвърля букета...и оцели Ифакат
Ако не го искаш може да го дадеш на племенницата си.
И:Да си стои може да потрябва.
С:Още една стъпка се приближихме към нашето дете.
Ф:Така е милата ми женичка.

Айде Карам в лудницата.Добре дошъл в новия си дом Карам Дюлгер тук е твоята стая.

Мисля ,че това така и ще свърши.

# 307
Айде , давайте фрага за новия епизод ,ако има.

# 308
Няма оставиха ни без фрагман.
За лека нощ пускам Ферит как нагъва туршийка.

# 309
# 310
Мира Heart

От вчерашния сет

https://x.com/Mariana82715655/status/1900611982090273171

Heart

До после... Heart

# 311
Привет! Heart Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus

Малката сладурана вече е на сета. Gift Heart

# 312

😻❤
https://x.com/gull_41_/status/1900626279461724549?s=46

Еми ще е най-щастлива че Ферит се смее😎

# 313
Здравейте, момичета!

Как усещам, че Ферит ни е изненадал с нещо по-различно от сълзите.
Много е сладък тук!

# 314
Малката с учителя си по актьорско майсторство.

СейФер явно ще имат и син. Малкият актьор също се казва Мерт.

Общи условия

Активация на акаунт