Отговори
# 690
Здравейте! Благодаря ви за всички прекрасни неща, които сте споделили! Flowers Hibiscus Обсъдили сте и финала на сериала. Аз също искам да го направя макар и със закъснение. Hug Изгледах финала и ми е много тъжно, че сериала свърши - ще ми липсват актьорите и историята, особено любимите ми Берил и Ерсин/ Суна и Абидин. Sob Финала беше леко странен и скучен на моменти, имаше и доста ретроспекции - но пак ми беше интересен. Разбира се бих предпочела да има повече сцени на двойките с техните деца - например повечко сцени на Суна и Абидин с дъщеря им и на Ферит и Сейран с тяхната дъщеря и Тешко! Това е за което съжалявам - исках още да се наслаждавам на Абсун и Сейфер заедно с децата им! Revolving Hearts Но явно така са го измислили сценаристите - аз съм щастлива и доволна, че финала беше щастлив, както за Абидин, Суна и дъщеря им, така и за Ферит, Сейран и техните деца - не убиха никого, а двойките са си заедно, обичат се и са щастливи! Какво по-хубаво от това ... Sparkling HeartHeart EyesHug

Както знаем епизод 101 си беше бонус за нас. Добре, че сценаристите са променили първоначалния си замисъл и не убиха нито Ферит, нито друг - защото явно това целяха с появата на Тарък - тя и Бирсен го беше написала, че първо са мислели Тарък да довърши Ферит, но после са променили решението си за финала и са решили да го направят с щастлив финал и този скок от 20 години! Wink Тарък и Сафет е трябвало да играят и в последния епизод и явно да е доста драматичен, но в последствие са решили да ограничат ролите им до епизод 100 - и да променят сценария. Thinking За мен бяха излишни и сцените в които Сейран си спомня как е раждала и Ферит не е бил там - но пък бяха забавни с раждането в къщи и всички жени дето й помагат! Stuck Out Tongue Winking Eye Много емоционално беше завръщането на Халис Ага - според мен в тази сцена всички актьори се разплакаха наистина в знак на почит и уважение към невероятния актьор Четин Текиндор, който вероятно повече няма да се снима в сериали. Disappointed Страхотен момент - силни сцени и диалози - как децата прегърнаха Халис, как Сейран го нарече дядо - как Абидин и Суна се прегръщаха и плачеха виждайки Халис в Имението - супер моменти! Heart

Само Ферит липсваше в тази сцена, както и в сцената на масата след това! Стана ми тъжно, защото той също заслужаваше да е там, но явно Мерт не е могъл да присъства, защото приключи снимките няколко дни по-рано от другите. Disappointed Иначе ми хареса как всички разказаха историите си пред камерата - Суна и Аби бяха много сладки. Малката Хатидже също е голяма сладурана и ми е много забавна като започне да говори, че тя е Хатидже Корхан, а леля Хатудж си е Хатудж. Joy И трите деца - Дору, Тешко и Хатидже са прекрасни, сладки и много талантливи! Sparkling Heart Това с родословното дърво на семейството също беше отличен замисъл. Blush За мен най-важното е че сериала имаше щастлив финал и не убиха никого - Абидин и Суна са живи, както и Сейран и Ферит. Видяхме, че любовта на двойките Абсун и Сейфер е толкова силна и истинска, че никой и нищо не може да ги раздели и след 5 и след 20 години - те са заедно и се обичат! Това е най-хубавото за мен. Hands Clap Heart EyesRevolving Hearts На финала имаше от всичко - екшън, драма, любов - имаше много чувства и емоции. Финалната сцена с 20 години по-късно с порасналите деца на Сейфер и Абсун - Дуру, Хатидже и Тешко ми беше странна, но в същото време интересна. Стана ясно, че всички са живи и до колкото разбрах ги чакат в ресторанта, явно само Халис е умрял и в негова памет ще направят имението Корхан в музей, където ще представят творбите на марката Корхан - и творбите на Сейран и Ферит! Hug Момента в който Дуру обикаляше имението и си спомняше колко щастливи са били всички през тези години беше уникален и накрая когато всички помаха беше толкова емоционално. Според мен са го направили така, за да може всички актьори плюс Халис да са там и да помахат на нас феновете на сериала - на хората, които ги обичат, от любимото им имение. Прекрасна и в същото време много емоционална сцена, която ме разплака. В същото време тази сцена ни показа и че нашите любими двойки са щастливи заедно и че семейството продължава да е сплотено. Sparkling Heart

Явно са снимали финалната сцена в 2 различни дни - първо Берил, Ерсин и останалите актьори са снимали сцената с Четин Текиндор - Халис, тогава вероятно Афра и Мерт ги е нямало. После са я заснели отделно с Афра, Мерт и останалите, но без Четин - това можем да видим на тази снимка зад кадър! Тук вече друг човек стои вместо Халис в далечината, зад Сейран и Ферит - явно тогава Четин Текиндор не е могъл да присъства. Thinking

Прекрасен сериал - щастлив финал - уникални актьори, на които благодаря от сърце за всички емоции и всички 3 години, в които ни радваха в сериала! На мен 3-ти сезон ми хареса много повече от 2-ри. Във втори харесах само първите няколко епизода и последните няколко епизода. В трети сезон имаше много емоционални сюжетни линии, много завъртяни и в същото време интересни истории. Героите допускаха грешки - но искрено се разкаяха за тях. Имаше осъзнаване - имаше развитие. В сезон 3 има много повече смислени разговори между героите - разкаяние, любов, щастие. Показаха ни повече за това какво значи сплотено семейство. Най-много ми хареса, че в сезон 3 най-накрая събраха Суна и Абидин и видяхме повече от тяхната красива любовна история. Разбира се в 3-ти сезон имаше и някои големи простотии, като случката в 89-та серия и нещата случващи се 1-2 епизода след това, но за щастие после оправиха нещата и всичко свърши добре! Аз съм щастлива и благодарна, че направиха сезон 3 и че го гледах - сега с радост си пускам отново любими епизоди и моменти от трите сезона и най-вече от сезон 1 и сезон 3, които са ми любими. И с нетърпение очаквам да пуснат сезон 3 на Златно момче и в България по БТВ Стори, за да му се насладя отново с кеф и с бг аудио. Сигурна съм, че когато човек го гледа нормално без да се влияе от разните там спойлери, предположения, без да има напрежение и мисли какво ли са подготвили сценаристите - ще го види по друг начин и много ще го хареса! Hug

# 691
Зад кадър.

# 692
Да дам ли глас на 99?

# 693
Роси, благодаря ти за изчерпателния коментар и споделеното мнение.
Личи колко много ти е харесал сериалът.
Хайде, Диди, давай гифките от 99 епизод.

# 694
Мистър Мимика.... просто!

# 695
Харесаха ми - Ферит е върховен тук!

# 696
Аз отлитам.Лека нощ!

# 697
Привет, дами! Heart Exl Благодаря ви за всичко споделено! Flowers Hibiscus

Скрит текст:

Афра Сарачоулу планира да вложи 35-те милиона лири, заработени от рекламната кампания на марка дрехи, на която тя е лице, в недвижими имоти. Намираща се в центъра на вниманието на много марки, актрисата заедно със специалисти, избира жилища както в Истанбул, така и в Егейския регион. След края на снимките в сериала, Сарачоулу решила да даде приоритет на образованието си, преди да пристъпи към нови проекти. Лятото тя планира да отиде в Европа или САЩ, а след края на обучението си ще започне да разглежда предложенията от сценаристите.

Успешен петък!

# 698

Новата реклама за Хедъна на Мерт.

# 699
Добро утро! Heart

# 700
# 701
Здравейте, момичета!

Днес съм като лазарките, обикалям любимите си теми с пожелание за здраве и щастие. А за Мерт лека и безпроблемна служба и скоро да ни радва с нови проекти.
Честит Лазаровден!

# 702
Габи чакам те слизай след като ми се каза колко си 🔥😏
Винаги еднакъв вкус имаме това е 🔥😏

# 703
Здравейтееее , идвам с най новата мода в момента Smile

# 704

Това ми е любимо много ме радва тази сцена.💘🔥

Общи условия

Активация на акаунт