Отговори
# 705

Още един хубавец.

# 706
# 707
# 708
Малкият прекрасен Мерт Индже, изпълняващ ролята на Тешко пусна тази уникална снимка зад кадър с Берил и Ерсин! И тримата са много готини, сладки и усмихнати. Не мога да им се нагледам ... HeartHeart EyesHugHands PrayRevolving Hearts

Реших да пусна и съобщенията, които Берил и Ерсин пуснаха по повод финала на сериала! Направиха го още на 4 април веднага след като по Стар ТВ излъчиха последния епизод. Видях, че никой не ги е пуснал тук. А определено си струва да се прочетат думите им - особено тези на Берил. Толкова много се развълнувах и дори се разплаках докато четях това, което е написала. Тя е прекрасна - мила, добра, земна. Sparkling Heart

Ние, като огромен екип на Yalı Çapkını - Златно момче пред и зад камерата, не само снимахме сериала в продължение на 3 години, ние също споделяхме живота си.

В болест и здраве, денем и нощем, плачехме заедно, смеехме се заедно, споделяхме неволите си, помагахме си, имаше моменти, когато се разбирахме без да говорим, готвихме си храна, срещахме се навън, подкрепяхме се, бяхме солидарни. Всичко се случи през тези 3 години, сезоните се смениха, дните станаха нощи, месеците се смениха, много добри и лоши неща се случиха в света; Когато погледна назад през тези 3 години, единственото нещо, което не се е променило, е любовта, която изпитваме един към друг.

Благодаря на всеки един от вас, че сте мои спътници вече 3 години. Беше толкова хубаво да виждам лицата ви и да чувам гласа ви почти всяка сутрин. Бъдете щастливи и мирни, където и да отидете, нека Бог винаги ви носи красиви хора като вас. Обичам ви толкова много, от дъното на сърцето си.

И вие, скъпи наши зрители, които вече 3 години сте част от това пътуване. Благодарим ви, че ни гледате и следвате, благодарение на вас успяхме да продължим това пътуване в продължение на 3 години. Бих искала да ви благодаря за съобщенията, които изпратихте, цветята, които изпратихте, всяко дете, което зарадвахте от наше име, и всяко животно, което осиновихте. Да усетиш любовта си и добротата, която идва от любовта, е най-големият дар. Целувам прекрасните ви сърца и ви прегръщам силно. Слава богу, че ви има ♥️🙏

Добре, че ви има @yalicapkiniresmi ♥️ Беше страхотно да бъда част от семейството на @ogm.pictures, благодаря ви за всичко♥️ Скъпи мой мениджър @tuncayaltunoglu, благодаря ви много♥️

Има много снимки и видео моменти, не знаех кой да споделя. Ще ги публикувам в следващия пост. Уффф, очите ми вече се напълниха със сълзи...

Благодаря

И свърши... Рибарче/ Златно момче
Обичахме се, борихме се, растяхме.
Бих искал да благодаря от сърце на всички, които ми повярваха, довериха ми се, подкрепяха ме и ме обичаха от първия ден.

Берил и Ерсин дори споделиха едно специално видео направено от техен фен с моменти на Суна и Абидин, под което благодариха на всички фенове на Абсун за любовта и подкрепата! Това толкова много ме зарадва и развълнува. Много ги обичам. Ето какво написаха Revolving HeartsHeartKissing Heart

https://www.instagram.com/p/DICmyYnIMAW/

От Берил: Сбогом Абсун😥
Радвам се, че ви имам, благодаря ви за всяко добро дело, което направихте, за всяко дете, което направихте щастливо, за всяка коала, която осиновихте от наше име.
Благодаря ви за подкрепата, радвам се, че ви има🫂 Благодаря ви за усилията. Бог да ви благослови❤️

От Ерсин: И разбира се вие, семейството на Абсун Heart
Винаги сте вярвали
Винаги сте ни обичали
Винаги сте ни подкрепяли.
Благодаря на всеки един от вас, с най-искрените си и сърдечни чувства. Радвам се, че ви имам хора
Hug

Ще кажа само едно нещо - Обичам ги, гордея се че съм фенка както на Ерсин и Берил, така и на Абидин и Суна! ЕрсБер и Абсун са специални. Heart Берил и Ерсин за пореден път показаха, че са хора със златни сърца, че обичат и държат на своите фенове и че наистина им е мъчно за своите приятели и колеги от екипа, както и за работата им в сериала!  Revolving Hearts Радвам се, че Берил и Ерсин са заедно и в живота - ожениха се и се обичат! Надявам се скоро да ни зарадват и с новината, че Берил наистина е бременна и двамата с Ерсин ще си имат бебе. Hands PrayHands PrayHands Pray

Ето и съобщението на Дирен/ Кязъм по повод финала на сериала - казал го е кратко, но ясно - много ми хареса! Страхотен актьор и човек. Искрено му се възхищавам - отличната актьорска игра. Кязъм определено му развълнува - накараме да го мразя в първите 2 сезона и да го обикна в сезон 3 - Браво! Sparkling Heart

Обичам ви всички от сърце, тези които обичат не се разделят ♥️

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 00:46 от Roxis

# 709
Снимката е пусната от баткото Мелик архивна.

# 710
# 711
# 712
# 713
От училището на Лиз

Красавица 😍

# 714
Здравейте, момичета!

Нека клонче върба изпълни дома ви с ярко щастие, нови надежди, топла атмосфера на любов и взаимно разбирателство!
Нека във вашия дом винаги цари мир и хармония!

Честит празник на всички носещи имена на цветя!
Цитат
-Добро утро, цвете!
-Сине, запази тези красиви думи за жена си. 

Скрит текст:

# 715
Ах този Феро 🤣❤🔥

Аз съм готова с 99 ама няма как да задам тон от работа с него…😔

# 716
Честит Имен Ден на всички с имена на цветя, дървета и разстения! Бъдете живи и здрави! Аз също имам имен ден днес и искам да ви почерпя макар и виртуално. Благодаря ви за гостоприемството и за прекрасното отношение. Благодаря, за всички снимки, клипове и информация, която пускате Sparkling HeartHugHands Pray

# 717

Честит празник Роси! Heart

# 718
Честита Цветница, момичета! Flowers Hibiscus

Честит имен ден, Рокси! Бъди здрава и щастлива!

# 719
Честита да си, Рокси! И всички, носещи имена на цветя и дръвчета! 🍀

🤍

Общи условия

Активация на акаунт