Отговори
# 720

Вчера Баран а днес Емре.Да са живи и здрави и много успешни пожелавам!

Афра с Дуйгу Бенги на вечеринката на Ив Сен.

Малко 99..

Хубав ден!

# 721
Здравейте, момичета!

С пожелание Страстната седмица да ни донесе здраве, смирение и вяра, Hands Pray а Мерто нови фотки и инфо за предстоящ проект.
От Диди чакам новите гифки!
Цитат
Demir family 🤍✨🧿
#MertRamazanDemir

# 722
# 723
Здравейте и от мен!

Много се радвам да видя познати лица.

А на Диди, която всъщност е и причината да се включа или по-скоро завърна във форума, прегръдки!

Първо, Честит Имен Ден на празнуващите днес!

Започнах да гледам Шахмаран заради Серенай, но трябва да отбележа, че момчето ви е разкошно и е страхотен талант. Макар това вече да бях го разбрала от Рибарче, дори и от малкото, което съм гледала от там - просто не е моят сериал.

Ще ви следя с интерес, момичета, ще се старая и да се включвам дори и от време на време тук.

Heart

# 724
Като каза че ти трябва подпис снощи по умрели сови помислих че шега си правиш…

Добре дошла отново в форума без теб никога не е било същото…🥹✌
При наличие на Мигача си от Джихан тийм 😳 ей едно време какви уговорки бяха да го харесам и така и не ме навихте.🤣
Виж нося ти Джихан спешъли

Емко като се прибера в хралупата ще е от 99 излезнаха над 170 гифки.✍

# 725
Момичето с пуснатата коса от снимката, сестрата на Мерт ли е ?

# 726
Момичето с пуснатата коса от снимката, сестрата на Мерт ли е ?
Не едната от снахите жената на Мелик -доктора.

# 727
Здравейте, момичета! Kissing Heart Simple Smile
Briella Din , добре си ни дошла! И аз не съм от най-активните, поради липсата на достатъчно време, но с удоволствие следя темата. С теб ни свързва това, че Мерти ни е спечелил с "Шахмаран". Hug
Дидко, виждам, че страничките ни свършват. Как гледаш на идеята да си направим една анкета в новата тема относно това коя колежка бихме искали да е следващата партньорка на нашето момче? Без конфронтации разбира се, просто да споделим вкусове и виждания, докато очакваме новини за нов проект. Simple Smile Каквито и очаквам по принцип да дойдат едва след известно време. Ще е грешка да избърза, колкото и да ми се иска на мен да го гледам в нещо ново.

# 728
Heart
Хммм ще помисля ама аз искам броменс... ;д

# 729
Диди , ти си по анкетите умееш го.
И аз също харесвам мъжките броманси.

# 730

Еми идат 99-ките.

Фемз ще видим има още 2 страници... ;д

# 731
Диди, чакам...
Цитат
📸| Старият Мерт 🐣🤏🏻😍

#MertRamazanDemir На снимачната площадка на Şahraman преди 2 години ✨ 

# 732

Продължаваме...

# 733
Heart
Хммм ще помисля ама аз искам броменс... ;д

Хаха, е ок де, съгласна съм да си търсим и аби, ама нали съм ви споделяла, че аз в сериали се задържам заради силни момичета 😊 - и като характери, и като игра. Да почнем от накъде, нямам прететции, пък ще наредим състава до есента 😁😊😉

# 734
Джес , Heart

Онзи ден снимачният екип на сериала "Рибарче" се изнесе от имението, като взе всички атрибути за снимки. Повече от седмица, след приключване на снимките на сериала, те работиха и направиха целия инвентар. Съобщава се, че в имението сега ще се снима друг сериал.ОГМ отново е наел вилата.

Общи условия

Активация на акаунт