Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 76 843
  • 789
  •   1
Отговори
# 720
  • Odense
Съвсем банално-пуснах си еспресо без да сложа ръкохватката на кафемашината и няколко секунди гледах тъпо и невярващо как в чашата тече вода, вместо така нужното кафе.

# 721
Вчера видях едно яйце на плота в кухнята и като се разрових в паметта си това яйце какво е и откъде е и проумях, че е останало от миналата неделя, когато извадих яйца от хладилника за готвенето, но не употребих всички.

# 722
  • София
Пекох чушки на барбекюто и оставих една шпатула, метална, но с пластмасова дръжка до скарата.
Е, установих, че се е разтопила, когато я хванах.
Доста неприятно изгаряне имам.

# 723
Пекох чушки на барбекюто и оставих една шпатула, метална, но с пластмасова дръжка до скарата.
Е, установих, че се е разтопила, когато я хванах.
Доста неприятно изгаряне имам.
Олеле, Ре, съжалявам!  Отиде ли на лекар? Слагай студено и мажи с дефламол, за да мине по-бързо.

# 724
  • София
Не е много зле. Само на две места се отлепи кожата. Промих, намазах и сложих дишащи лепенки 🤣. Ще оживея, но си беше мунско.

# 725
Утре ме чака планирана операция за врастнал нокът. И преди малко ми се счупи зъб, та утре рано ще ходя на зъболекар, а после и лекинко ще ме режат. Този лош късмет си е чиста мунщина.

# 726
  • София
Утре ме чака планирана операция за врастнал нокът. И преди малко ми се счупи зъб, та утре рано ще ходя на зъболекар, а после и лекинко ще ме режат. Този лош късмет си е чиста мунщина.
Не е. Тоя път е Меркурият Head Band

# 727
Този Меркурий ме тормози вече почти една година. Какво ли не ми се случи в последните месеци. 🤕🤕🤕

# 728
  • Sofia
Няколко дни си пръсках косата уж със спрей за разресване,ама май е било нещо друго 😄…бях го купила преди и често го ползвах,помня че свърши и явно съм сипала вътре не знам какво…уж мирише приятно,но не помага за разресване…косата ми тези дни е сплескана и ужасна 😖
...потърсих в нета да видя как изглеждаше течността-жълтеникава е,а моята бяла 🤔
Какво ли съм сложила вътре?!...,не мога изобщо да се сетя 🤢

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 20:12 от Doli

# 729
Моите хора все ми се смеят че всичко надписвам... Ей такива истории ми припомнят защо го правя и защо не е добра идея да спирам че и аз ги имам подобни Grinning

# 730
Няколко дни си пръсках косата уж със спрей за разресване,ама май е било нещо друго 😄…бях го купила преди и често го ползвах,помня че свърши и явно съм сипала вътре не знам какво…уж мирише приятно,но не помага за разресване…косата ми тези дни е сплескана и ужасна 😖
То пак, че е било предназначено за човеци...
Аз вече три седмици спя през нощ по два-три часа, на следващата - никак, за да спазя едни срокове и гледам един ден,  че ММ купил шампоан, а обикновено тези покупки са моя грижа и знаех, че имаме в банята резерви от всичко. 
Почудих се, почудих, пък го понесох към банята, казах си "Айде, ще пробваме и неговия избор, може да е решил, че домакинството е безпризорно". То било нещо си за колата, ама не разбрах за какво, нямах време да чета етикет.  Хубаво, че ММ си го потърси навреме и не успях да го излея в диспенсъра за шампоан, в него имаше още от предишния  Simple Smile

# 731
Не е жена муня, но темата за муньовците е замряла отдавна, та да го изтипосам тук. Баща ми беше напръскал картофите на село с витамините които бил купил за пилетата... Пак че са открили грешката навреме, преди да почерпи хайванчетата с препарата за картофите. А на тях си пише кое какво е, не е нещо неизвестно в шише. Ако си слага очилата, може даже и да прочете, но очевидно не ги слага винаги.
Защо са били сложени на едно и също място си е точно по темата също.

# 732
  • Sofia
И аз уж надписвам,но този път не съм 😏
Преди 1-2мес. имахме нашествие от всякакви мравки.Какви ли не смеси правих/с оцет,канела,сол.../...не че нещо помогна...
Имам пръскало на терасата и срещу смрадливките/с течен сапун/ 🤢

Мъжът ми беше  купил някакъв мнооого ментов шампоан за коса.
Аз обаче освен косата се и изкъпах цялата с него...замръзнах от студ 🥶
Сега така ми е нужен 😥
/за жегите и вълните🥵/,но не помня на коя марка беше ☹

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 21:16 от Doli

# 733
Кога ще свършва, че от повече от месец съм в Ретрограден или както там му казват? Всичко, всичко е наопаки. А съм, уж, оптимист...

# 734
  • София
На 12-ти, ако не греша.
Преди години работех с трима колеги, мъже. Веднъж промърморих, че сме в Ретрограден Меркурий, скъсаха ме от бъзици. Добре, ама после последва една поредица от безумни тъпотии, та бъзиците постепенно замряха,  и даже периодично ми искаха справка кога е следващият период Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт