Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 76 608
  • 789
  •   1
Отговори
# 780
Явно е различно и  на вътрешно европейските полети.Правиха проблем на две семейства, вадиха им шампоаните. а не е като да бяха огромни бутилки.От вас разбирам за ветроустойчивите запалки.Преди малко повече от месец занесох десетина  подарък без някой да направи проблем.Нас също много ни проверяват, всеки път, ръчно, ренген,връщане по 2-3 пъти, натривки, странни въпроси.Не е всеки пети.Нещо друго е.Ние с мм сме един след друг и винаги сме късметлии.
Моята мунщина снощи, чаках да се сготви вечеря във фурната.Отидох да проверя, очаквах да е на финала.Отворих фурната, няма тава, няма нищо, работеше си празна.Закъснях с вечерята.

# 781
И при мен. Редовно ми се случва да пусна фурната без да настроя градусите и чакам да се сготви  Grinning

# 782
И при мен. Редовно ми се случва да пусна фурната без да настроя градусите и чакам да се сготви  Grinning

При мен е обратното - слагам яденето и очаквам фурната да се включи сама.

# 783
А аз да ви кажа, че печивата хич не се получават добре, ако включите фурната само отгоре. Пробвано е многократно - не става Grinning
Аз от години пека по нещо само за гости или за семейни събирания - второто е предимно при нашите, съответно във фурната на майка ми. Тя и си е с характер, но аз уж знам как да действам че да станат работите... Да, ама за целта трябва да включа първо само на долен реотан. Повтарям - долен. А защо толкова пъти включвам само горния и отпрашвам да свърша нещо друго, без дори да погледна - не знам, не ме питайте Grinning Иначе старателно съм си нагласила таймер на телефона кога да се върна и да включа вече нормално и двата. Ясно ви е какво заварвам.

# 784
  • Карлово
За експлозиви често са ме проверявали, за дрога - никога.  Тя и не светва на рентгена (като пилата ми за нокти веднъж, която беше конфискувана). И водата са ми взимали, и шампоана...обаче за наркотици няма проблем явно. Grinning
А бе ти сигурна ли си, че е било дрога? Опита ли я? Да не си разнасяла нишесте или пудра захар?Laughing

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 13:44 от ДамаТрефа

# 785
  • София
Айде, и днес се отчетохме. Сутринта се издокарвам с една много тъничка блузка, която се връзва с широка лента отдолу. По лентата бързо се ориентирам, че я обличам правилно.
Тръгвам да си върша задачите - обикалям институции и улици, попазарих се с един продавач и доволна се прибирам в офиса.
В добре осветеното огледало на тоалетната установявам, че блузата е наопаки, а етикетът гордо се вее под брадичката ми.
Нищо де. Това е против уроки.

# 786
  • Deutschland/HE
Аз онзи ден така съм облякла една рокля наопаки и обиколих два пъти центъра на Варна, минах през пазара, доста задачи свърших и чак в асансьора на прибиране видях, че е наборатно.

# 787
  • софия
Не се косете. Модата не е това, което беше.

# 788
Закарах днес детето на градина и влизам в близкия магазин да се наградя с едно фрапе. Бъркам в чантата и разбирам че порфейла ми е останал в другата чанта… Голям резил брах, че и кафе не пих 😂

# 789

Общи условия

Активация на акаунт