Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 76 613
  • 789
  •   1
Отговори
# 765
Поредната мунщина за мен днес. Отивам да пазарувам в Лидл. Купувам си разни неща с отделни бележки за различни игри . Застанала съм на касата на самообслужване за да не правя опашки. Цъкам си аз нещата, с две деца, едното още в количка. По-голямото се разхожда естествено , дърпа неща от рафтовете , изпуска ги... Запазвам самообладание , за сега... Уж привършвам , връщам милионите неща, сложени " защото искам " 😁, оглеждам се уж... И тръгвам. И познайте. Няма ми телефона. Цъкнала съм си аз картата и съм го оставила на касата и понеже е сив, се е слял. Осъзвам се аз , на другия магазин малко по-надолу, понеже спряхме за кебабче. Направо изпаднах в паника. Връщам се, естествено с децата, чакам цялата опашка за да питам на касата, охраната го няма естествено . Добре, че едно дете го видяло и го предало на касата.Благодарна съм , че има още добри деца 🤗, та така с моята мунщина.

# 766
  • España
Мадам, от цялото семейство само мен проверяват редовно на летище Варна, всеки път ми вземат натривка. Според познати те вземат не на подозрителни, а примерно минават 4човека и на 5тия вземат и все на мене Simple Smile

Синът и дъщерята ходиха на екскурзия в Италия.
От летището дъщерята ми праща съобщение: "на брат ми му взеха натривка за наркотици, само на него от цялата опашка, казах му аз че има вид на престъпник с тая коса" със съответните емотикони заливащи се от смях
На връщане я спират нея, този път брат ѝ се смя.

# 767
Последния път ме провериха мнооого обстойно на летището. Бях само с раница, конфискуваха ми една запалка по два параграфа. Първо - може да се пренася само по един брой, и второ - ветроустойчивите запалки са забранени. И двете неща не ги знаех. После видях, че на дъното на раницата съм имала разни мини парфюмчета и кремчета кой знае от кога, но тях не ги намериха.

Днес и аз малко наводних банята Rolling Eyes

# 768
Phloxx, може да са ги видели, но да не им пречи, че са отделно. Последният път като пътувах на едното летище ми се развикаха, че съм изкарала течностите за проверката, а на другото - че не съм ги изкарала. То човек вече да се чуди...

Имам приятелка с много буйна къдрава коса. Всеки път ровят в нея да не е скрила нещо вътре Grinning

# 769
Е, научих нещо поне от колежкте муни - знаех че не може повече от една запалка но не знаех за ветроустойчивите. Не че летя често със самолети, но си е полезно да си ги напомняме тия неща.
Аз така в Торонто където е голяма лудница поне 3 пъти подред минавах през тая рамка, накакъв металдетектор ли е там или де да знам. Аз хубаво не си сложих колан и си се радвах че съм се сетила и няма да ме карат да го свалям. Но големите катарами на ботушите изобщо не ги отчетох... Опашка огромна, аз съм с мисълта че няма какво по мен и минавам със засилка. Сори, моме, върни се! Установихме че под крачолите ми са катарамите. Събувай и мини пак. Мятам аз ботушите на лентата и притичвам по чорапи да мина и да си ги наститна. Е, не писна тая пущина... обаче каката точно тогава не била гледала, та ме върна и още един път да мина пред нея Joy Толкова си писнахме че вече спря и да казва Sorry!, което не мислех че има канадец способен Joy

# 770
  • Euskal Herria
На летището в Мадрид служителката на скенера ме помоли да отворя сака си. "Кафето и шоколадите ги виджам, ама какво е това - не мога да разбера". Ами... две пакетчета фондан. Тогава спонтанно бях решила да се прибера за седмица за юбилея на майка ми, та предварително си бях подготвила продуктите за тортата. Посмяхме се с жената, пожела ми приятна ваканция и заминах към гейта.
Преди това се хилихме с мъжа ми, че тоя фондан е като пластичен взрив и съм много подозрителна. . Grinning

# 771
  • Бургас
И на мен във Франкфурт ми конфискуваха швейцарско ножче, което тотално бях забравила в ръчния си багаж, защото си го носех редовно!
Добре,че на тръгване от България, се сетих точно преди полета, да си махна колана, който е с патрони!
Щеше да е весело!

# 772
  • софия
Две млади муни - дъщеря ми и нейна приятелка.
Пишем пожелание за бащата на приятелката ѝ, който има юбилей и накрая завършваме с "42!“ Ще му разпечатат и съберат пожеланията от приятели в кутия.
Чат между двете:
П: "Защо пише 42? Той става на ХХ."
Д: "Сигурно е грешка?" (Не знам как е у ваше село, но у наше дъщерята, като не е сигурна в отговора, винаги интонацията на съобщителното изречение е въпросителна.)
"Мамо, защо сте написали 42? Х става на ХХ."
Ами това е. Отговорът пак е 42. Имат още много да четат.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 22:15 от zvаnchе

# 773
Явно и аз съм муня, или пък съм млада;)
Книги чета много, но не разбрах това с 42.

# 774
Е, щото още търсиш сама смисъла, демек си млада муня, старите се уморихме,  приехме и се примирихме, че е 42 Simple Smile

# 775
  • Deutschland/HE

Галактическият стопаджия

# 776

Галактическият стопаджия
Ейй, нарочно не го писах, ще състариш сега без време младата муня, която още търси Simple Smile

# 777
Редовно ме отклоняваха за проверка по летищата. В Кьолн беше проблем устройството Гло за пушене. В Болоня тъкмо се шегувах как се чувствам пренебрегната и дойде летищна полиция да провери и мен дали нямам голяма сума евро. Обясних на симпягата, че всичко сме изхарчили във Флоренция и той остана много доволен. Пак елате, вика 😁 Напоследък хич не ми обръщат внимание, скука.

# 778
О на летището в Солун кви срамове брах с една краставица. Заминавам аз за гръцките острови. Бабетката как ще ме прати на път без храна. Прави ми сандвич и ми откъсва една краставица Гергана от градината. Да не я обидя я тикам в ръчния багаж и забравям... На летището на рентгена викат имате течност в багажа. Ква течност? Почват да ровят и вадят краставицата и я размахват. Гледат ме странно... Аз гледам тъпо.

# 779
  • Street of Dreams
А да сте забелязали, че тази година на вътрешноевропейски полети не правят проблем за течности, дори не проверяват? Време беше да се свърши с тази тъпотия. Всъщност от края на миналата за първи път пренесох някаква козметика 200 мл без да искам и от тогава си нося пробно по едно шише - мина вече няколко пъти.

Общи условия

Активация на акаунт