Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 76 616
  • 789
  •   1
Отговори
# 750
Голям късмет си имала!

# 751
OnDiNe_ 😮 Е, то твойто е абсурден късмет! Това, ако те бяха хванали на летището, щеше да имаш още една непредвидена почивка🤣

# 752
И ние така с ножовка в раницата на летището в Сингапур.
ММ беше забравил, че е вътре и стегнал багажа. Виждаха я на скенера, но не успяха да я намерят в раницата и ни пуснаха.

# 753
  • Street of Dreams
Щях да се надявам на условна като за първо провинение, но във всяка държава наказанието е различно, а това количество си е трафик, а не лична употреба. 🥹
Благодарна съм, че по летищата работят същите мунчовци като нас, както и че е нямало кучета в тези дни.

# 754
Страшничка си е историята, голям късмет си извадила... много пъти, при това.

# 755
  • FRANCE
Малии, вярно голям късмет. Не знам защо, мен редовно ме проверяват за дрога, а никога не съм имала
 Явно нещо съмнителна изглеждам Sunglasses и швейцарски ножчета са ми изхвърляли

# 756
Голям късмет, мен винаги много прецизно ме проверяват. От- до. Подозрителна изглеждам. Joy
Със сигурност щяха да ме хванат, ако нося нещо.
Аз още се чудя какво да правя с продуктите. Grinning. Май ще звъня на една позната, която живее близо. Че имам много плодове, а тя има деца.  Иначе най-близките ми съседи живеят сами и са все възрастни.

# 757
  • Street of Dreams
За експлозиви често са ме проверявали, за дрога - никога.  Тя и не светва на рентгена (като пилата ми за нокти веднъж, която беше конфискувана). И водата са ми взимали, и шампоана...обаче за наркотици няма проблем явно. Grinning
Като цяло оставам с впечатление, че не търсят изобщо. Теб как те проверяват, Мадам? Лентичките и свалянето на обувките са основно за експлозиви, доколкото знам. По време на въпросните полети и с ленти са минавали, и обувки съм сваляла.

# 758
ММ баш след/на 11.09 пътува към Лас Вегас с колега. Колегата с брада, леко мургав. На всяка проверка го избирали тоз колега на случаен принцип за пълна проверка.

# 759
  • FRANCE
За експлозиви често са ме проверявали, за дрога - никога.  Тя и не светва на рентгена (като пилата ми за нокти веднъж, която беше конфискувана). И водата са ми взимали, и шампоана...обаче за наркотици няма проблем явно. Grinning
Като цяло оставам с впечатление, че не търсят изобщо. Теб как те проверяват, Мадам? Лентичките и свалянето на обувките са основно за експлозиви, доколкото знам. По време на въпросните полети и с ленти са минавали, и обувки съм сваляла.

Аа, значи за експлозиви са ме проверявали. Благодаря. Ама защо все мен Joy
Иначе едната година ММ домъкнал от Франция бенгалски огън за рожденния ден на малката девойка. И забравил че е там. Пътуваме със същият сак и по високоговорителя ни викат. Ама кой да ги отрази. Накрая нервно ни привикаха, и полицейско куче. Отнесохме скандал , че е забранено и ни го взеха.

# 760
  • Deutschland/HE
Мадам, от цялото семейство само мен проверяват редовно на летище Варна, всеки път ми вземат натривка. Според познати те вземат не на подозрителни, а примерно минават 4човека и на 5тия вземат и все на мене Simple Smile

# 761
Ами мен никога не ме пропускат. Натривки на ръце и телефон,  пребъркване. А когато съм сама и не много любезно отношение на бг летище. Но вече не ми пука, доста често пътувам.
Хич не съм мургава, а доста бяла със светли очи и чат пат хващам окото.  Ама ето Grinning
ММ все не му се вярва, когато съм с него няма проблем.

# 762
Редовно при проверката на моя багаж на летище Франкфурт викат гранична полиция. Отваряме багажа и установяваме задружно, че нося марципан, не бомба.
Защо марципанът им изглежда като бомба на скенера, не знам, но вече съм претръпнала и го слагам на лесно място, да го показвам бързичко.
А не мога да спра да си купувам марципан все пак, човещинка е! Wink

# 763
  • София
Е, пластичният взрив май прилича на марципан, поне показваното във филми.

# 764
  • Deutschland/HE
Редовно при проверката на моя багаж на летище Франкфурт викат гранична полиция. Отваряме багажа и установяваме задружно, че нося марципан, не бомба.
Защо марципанът им изглежда като бомба на скенера, не знам, но вече съм претръпнала и го слагам на лесно място, да го показвам бързичко.
А не мога да спра да си купувам марципан все пак, човещинка е! Wink

За това го пращам с колет на майка, тя е голям любител.

П.С. Преди 6-7 години ще лятя от София към Франкфурт, само с една раничка, в която има книга, тениска, един чифт бельо и една приятелка ми връчи няколко блокчета с жълти лепящи бележки (да ги дам на дъщеря и). Аз супер спокойно си минавам секюрити. Гледаха, гледаха раницата и ме помолиха да отида настрани, можело ли да я отворят и да видят какво нося. Аз в шок, давам съгласие, те слагат ръкавици и започват. Бръкнаха и извадиха жълтите бележки и всички започваме да се смеем, на рентгена ги взели за пачки с пари. Посмяхме се.

Общи условия

Активация на акаунт