По-различният конкурс: "Работилница за Великденски чудеса" - ГЛАСУВАНЕ!!!

• 14 942
  • 359
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Не са ми пратени само 32 и 38.

37 и 38 съм ги качвала 10/15 на 300, та може направо да ги дръпнете от там...ще ти пратя 38 и на майл ако искаш само, че така и не видях някъде какъв ти е...та дай майл на лични или на icq и ще ти я пратя...

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 16:50 от bubu_to

# 256
Номер 32:
http://lilitabg.multiply.com/photos/album/4
Съжалявам сегга се връщам и не съм влизала днес тук

# 257
  • София-там нейде в западната част
момичета аз също ще се включа и искам да извадя за базара накой неща ... тъй като някой от тези които са ми фаворити са спечелили челните места или някой от мамите ще ги вадят искам да копирам №37 и №39  Grinning
№37 знам че е на бубуто от сайта ли да го сваля ако искаш и на мейла може или скайп или кю
№39 да казва на кой беше ... рали или не  newsm78 нека да пише моля
надявам се че не се включвам късно

# 258
Аз получих всичко! Heart Eyes
Благодаря!  bouquet
Стискайте палци, да излезнат добре на печат! Hug

# 259

№39 да казва на кой беше ... рали или не  newsm78 нека да пише моля

Mисля, че е на Вечерница

# 260
  • София
Деситка - писах ти на кю-то Wink

# 261
  • София-там нейде в западната част
Деситка - писах ти на кю-то Wink
бубуто мерси  Grinning
ще пиша на лични на Вечерница ако е нейна да ми я прати рали благодаря

# 262
  • София
Момичета, а на каква хартия ще ги вадите? На фото? На мат, на гланц?
Аз много харесвам 48 - 50, но ми се струва, че биха стояли добре на картон, а не на фото-хартия. Но за малко бройки, не съм сигурна, че е възможно  Confused

# 263
M_I_A ще ги вадя на фотохартия. Вадя на гланц. За мат трябва да ги обработвам допълнително и да им вдигам контраста. На картон няма как да пусна Теовите китки (48-50). Просто излиза много скъпо Confused Мжед другото една позната в понеделник сутринта ще чекна какви са условията за печат при тях и ако е изгодно може да пусна при нея всичко, като при това положение е много вероятно да направим двойни картички Grinning

# 264
  • София
M_I_A ще ги вадя на фотохартия. Вадя на гланц. За мат трябва да ги обработвам допълнително и да им вдигам контраста. На картон няма как да пусна Теовите китки (48-50). Просто излиза много скъпо Confused Мжед другото една позната в понеделник сутринта ще чекна какви са условията за печат при тях и ако е изгодно може да пусна при нея всичко, като при това положение е много вероятно да направим двойни картички Grinning
Eeee, това ще е е ВЪРХААА.Ако не е много скъпо и реши да направи отстъпка за каузата, казвай да съберем сумата и да ги пуснем за печат  Hug Peace

# 265
За съжаление варианта с печата тип двойна картичка отпада. Кумата ми трябваше да го проучва, но им се наложи да заминат супер спешно за провинцията по доста неприятен повод и не се знае кога точно ще си дойдат Sad Аз обаче продължих да си разсъждавам по темата  истигнах до извода, че може да ги залепим на картон newsm78 Няма да оскъпи много нещата, но ще имам нужда от помощ за изрязването. Определено ням да се справя сама с 200-300 броя Rolling Eyes

Момичета не съм получила всички файлове!!! Ако ще ги пускам днес, много моля да ми ги пратите най- късно до 17,00 Praynig

# 266
lulu-чудесна е идеята за картона.Във копицентровете обикновенно имат машина за изрязване и обикновенно услугата е безплатна/поне при нас в Русе/В повечето случаи сам си режеш нещата с машинката но става много бързо .По скоро лепнето ще отнеме време.Съжалявам,че съм далече и не мога да помогна.Може би и ние Русенските майки трябваше да се организираме и да разпечатаме картички newsm78

# 267
Опитвам се да кача рамки на едно момиче, обаче в webshots излиза просто един сиф фон, какво не е наред? Като качвах моите неща, нямаше проблеми, обаче сега... Гледах ги на фотошопа, не са прекалено големи, не знам какъв е проблема.

# 268
Такаааааааа аз продължавам да нямам повече от половината файлове. Свалих ги от сайта, но качеството е ужасно. Пускам ги тестово на печат и тези които не са със задоволително качество ще ги съгласувам с Дамаянти и тя ще каже дали ще се пускат в този вид.

Следните неща не са в размер 10/15 и няма да как да бъдат пуснати на печат:

Тео ще купи картони, ще ги нарежи и ще налепи картичките на тях.

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 14:21 от luluto

# 269
Окси, съгласна съм Hug . И без това не си я харесвам  Tired . Пилешката имам впредвид....

Общи условия

Активация на акаунт