Овлажнител за въздух

• 276 355
  • 693
  •   3
Отговори
# 300

От днес и ние го имаме, надявам се да останем доволни.Ще с поделя впечатления, засега само се чудя как да го опазя от детето, защото си мисли, че е играчка Simple Smile

# 301
  • София
Ще чакам отзиви....! Peace

# 302
За съжаление аз не успях да открия овлажнителя, който бях показала по-напред. Моля ако някой го види някъде да свирка. Аз твърдо на него съм се спряла. Давам още веднъж линк към него - http://www.gorenje.bg/air_humidifier?c=274777

# 303
Има ли някой отзиви за овлажнител SOLAC Bacteria Stop HU1060 http://tehnomag.net/eshop.php?body=prodshop&rfr=TellFriend&a … pod=26&id=350 ?

Имаме този - Solac Baby Dreams  http://www.shopmania.bg/shopping~online-drughi-artikuli~buy-ioni … ms~p-1048264.html . След няколко включвания взе да изтича водата от резервоара, ужасно шумен е и с побъркваща нощно време синя светлина.

# 304
  • София
За съжаление аз не успях да открия овлажнителя, който бях показала по-напред. Моля ако някой го види някъде да свирка. Аз твърдо на него съм се спряла. Давам още веднъж линк към него - http://www.gorenje.bg/air_humidifier?c=274777
Изглежда супер така, но откъде знаеш подробности за него? И на мен ми харесва, но искам да знам повече... Имаш ли представа каква му е цената?

# 305
Тъй като и аз се интересувам, звънях във Gorenje, от там ми дадоха телефонитe на Техномикс, че там се предлагал, а от там ми казаха, че този модел овлажнител никога не е вкарван в България!/тогава що са го сложили на сайта си незнам/ Sad

Сега незнам на кой точно модел да се спра. newsm78

# 306
  • София
Чудя се колко струва, както и подробности за него, защото го открих на старо, но не мога да преценя дали 49 лв. е добра цена, като незнам колко е нов...! Laughing

# 307
И аз го открих в Продавалника, явно го внасят все от някъде в БГ, но мацката пуснала обявата, не отговаря!

# 308
  • София
Да, явно го има все някъде... И да, не отговаря. Laughing

# 309
Ами не знам подробности за него - но на пръв поглед и имайки предвид марката на продукта съм решила да го пробвам. Иначе цената, която беше обявена на сайта на Техномаркет /преди да изчезне артикула от там/ беше от порядъка на 70~80 лв.

# 310
  • София
Ами не знам подробности за него - но на пръв поглед и имайки предвид марката на продукта съм решила да го пробвам. Иначе цената, която беше обявена на сайта на Техномаркет /преди да изчезне артикула от там/ беше от порядъка на 70~80 лв.
Thanx! Peace

# 311
здравейте Simple Smile тъкмо взехме на сина ни инхалатор за домашна употреба за над 100 лв. и като видях колко е пластмасов, сега гледам за овлажнител за въздух,но до 60 лв. Чух ,че в ТСМ имало такива, някакви отзиви? (там инхалаторите също са около 50-60 лв.)

Настаро овлажнител не ми се вижда много удачно, нали има филтри и т.н.

Ау, значи този не става Sad
http://www.shopmania.bg/shopping~online-drughi-artikuli~buy-ioni … ms~p-1048264.html

По принцип в големите градове въздухът е кофти,и ние дори без парно и почти никакво отопление(заради изолации,разположение) си има нужда от овлажнител. На мен поне ми е много задушно непрекъснато- това във връзка с поста на smak

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 15:31 от Magnifique

# 312
Наистина ли е важно да има овлажнител за въздух? newsm78 аз не съм взимала и не смятам и да взема, понеже не знам дали си струва човек да даде толкова пари за някаква си джаджа от този тип...не може ли и без такива неща? Confused

на въпросът ти- когато човек прави хронични бронхити е нужно. иначе и за мен повечето "придобивки" са ненужни вещи,но понякога се налага.

"Аз купих  преди десетина дни малкия на Солак, но нещо не съм очарована. Изобщо не овлажнява въздуха. Пингвинът поне това правеше, преди да сдаде багажа, а този с часове работи и почти няма разлика. Много ме е яд, че не купих някакъв по-читав. Хубавото в цялата работа е, че пингвинът се стресна от новия овлажнител и сега работи като невидял. "

hahaha
 Joy

# 313
здравейте Simple Smile тъкмо взехме на сина ни инхалатор за домашна употреба за над 100 лв. и като видях колко е пластмасов, сега гледам за овлажнител за въздух,но до 60 лв. Чух ,че в ТСМ имало такива, някакви отзиви? (там инхалаторите също са около 50-60 лв.)

Не съм чувала за инхалатори за "домашна употреба"  Shocked Инхалаторът е медицински уред и се ползва само по лекарско предписание и никога с вода (ползват се лекарствени вещества ). Става въпрос за нещо съвсем различно от овлажнител за въздух. Освен това за сума от над 100 лв. се продават качествени инхалатори на известни медицински фирми (напр. Omron). Озадачена съм и от израза "колко е пластмасов" за закупения от теб инхалатор  Thinking

# 314
      На нас ни казаха, да не купуваме овлажнител, защото само можем да му навредим на детето, тя пък е с непрекъснато запушен нос и кашлица, може би алергия . Казаха ни, че овлажнителите, освен, че овлажняват са предпоставка за образуване на мухъл и плесен, което би утежнило положението на едно дете, което евентуално има алергия!

Да миналата седмица ползвахме точно такъв инхалатор на Омрон, струва точно 130лв  в аптеките, но по мед.показания, ползвахме го с физиологичен разтвор 2мг. Това  е страхотен инхалатор, изключително качествен и ако ни се наложи пак, недай си боже, ще си купим точно такъв. И го ползвахме в домашна обстановка, тъй, като предпочeтох вместо да стоим в болница/след един ден прекаран в болнична обстановка/ в контакт с по-тежко болни деца, да ни правят само инхалации, да си вземем такъв и да си ги правим вкъщи, кашлицата и изчезна точно за 3 дена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт