Овлажнител за въздух

• 276 454
  • 693
  •   1
Отговори
# 465
Моля Ви да ми препоръчате качествен овлажнител за стая на малко бебе (сега е на 4 месеца).
Благодаря Ви предварително!

В къщи ползвам на Ланаформ модел Ваполукс. Има голям резервоар. Настройвам си влажността на 55% малко преди малкия да легне и си я поддържа цяла вечер. Много съм доволна.

Много Ви благодаря. Можете ли да ми кажете точния модел (ако има разновидности) или, ако ви е по-удобно, линк.

# 466
Моля Ви да ми препоръчате качествен овлажнител за стая на малко бебе (сега е на 4 месеца).
Благодаря Ви предварително!

В къщи ползвам на Ланаформ модел Ваполукс. Има голям резервоар. Настройвам си влажността на 55% малко преди малкия да легне и си я поддържа цяла вечер. Много съм доволна.

Много Ви благодаря. Можете ли да ми кажете точния модел (ако има разновидности) или, ако ви е по-удобно, линк.

Ето този е: http://electron.bg/lanaform-vapolux-p-209014.html

# 467
Здравейте, харесала съм овлажнител на Lanaform за детската стая http://electron.bg/lanaform-mixy-p-209058.html обаче искам да попитам дали има функция да се спира йонизатора на този модел и да се ползва само овлажнителя ?

# 468
  • София
Здравейте, харесала съм овлажнител на Lanaform за детската стая http://electron.bg/lanaform-mixy-p-209058.html обаче искам да попитам дали има функция да се спира йонизатора на този модел и да се ползва само овлажнителя ?
съмнявам се.Но ако искаш да няма йонизатор по-доблре си купи обикновен овлажнител.

# 469
Тогава някой може ли да ми препоръча добър овлажнител(без йонизатор) до около 100 лв ?

Едит: http://electron.bg/nuvita-fleur-ultrazvukov-ovlajnitel-vazduh-p-286187.html , някой има ли такъв ? доволен ли е ?

# 470
Аз да питам .Може ли в водата на Vapolux да се капват и ароматизиращи капки ?

# 471
Аз да питам .Може ли в водата на Vapolux да се капват и ароматизиращи капки ?

Аз питах представителя преди да купя моя и ми казаха, категорично не. Обясняваха ми нещо за филтъра.

# 472
Здравейте! От 3-4 месеца използвам овлажнител за въздуха на марката Медисана. Имам обаче известни съмнения, че нещо не му е в ред, та искам да се консултирам с вас като по-сведущи. На пръв поглед овлажнителят работи нормално, но масата под него става влажна. Освен това преди за 9 часа водата се изпаряваше (така пише, че трябва), но от няколко дни това не става - тази нощ работи цели 12 часа и все още имаше доста вода в него. Не виждам обаче никакъв външен проблем. Дали случайно имате идея какво може да му е или направо да ходя за нов? Ама този го купих юни месец и почти не е използван.
Мерси много за отговорите и приятен ден!

# 473
  • София
Здравейте! От 3-4 месеца използвам овлажнител за въздуха на марката Медисана. Имам обаче известни съмнения, че нещо не му е в ред, та искам да се консултирам с вас като по-сведущи. На пръв поглед овлажнителят работи нормално, но масата под него става влажна. Освен това преди за 9 часа водата се изпаряваше (така пише, че трябва), но от няколко дни това не става - тази нощ работи цели 12 часа и все още имаше доста вода в него. Не виждам обаче никакъв външен проблем. Дали случайно имате идея какво може да му е или направо да ходя за нов? Ама този го купих юни месец и почти не е използван.
Мерси много за отговорите и приятен ден!
Възможнж ли е водата да не се е изпарила защото в сатята е достатъчно влажно и не е имало нужда от нова влажност?

# 474
Възможно е, Бъни, ама честно казано мисля, че моят няма функция сам да си определя колко влажност да пуска - мисля, че не е толкова умен. Вярно е, че преди го използвахме през лятото, когато вътре беше 25 градуса. В момента в стаята на Дамян Ноа е 21 градуса, а тази нощ и валя. Засега не ми се купува нов, та ще видя. На всичкото отгоре е купуван от Амазон, не си пазя естествено фактурата и дори не знам дали мога да го върна.

# 475
Към момичетата с Lanform.Гледам Vapo 360 и Vapolux.Имат ли контрол на влажноста , в смисъл като достигне желаната влажност се изключват , но когато падне под зададената включват ли се пак .Има ли го това ?

# 476
Към момичетата с Lanform.Гледам Vapo 360 и Vapolux.Имат ли контрол на влажноста , в смисъл като достигне желаната влажност се изключват , но когато падне под зададената включват ли се пак .Има ли го това ?

Да Ваполукс имат тази функция. Аз имам Ваполукс и едно от нещата заради които го взех е именно това.

# 477
Благодарп , а тези филрти за водата от къде се купуват и колко често се сменят ?

# 478
И последен въпрос,йонизарора на ваполукса дали ще успява да неутрализира миризма

# 479
Да се включа с един, може би, не много умен въпрос... Набелязала съм си един овлажнител на Joycare, който няма отделно отделения за етерични масла. А по принцип ако във самата вода се сложи 1капчица нещо си, дали е добра идея? Просто да ароматизира... Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт