Овлажнител за въздух

• 276 189
  • 693
  •   1
Отговори
# 360
  • София
valer ще се радвам да дадеш отзив наистина. А към кой магазин сте се запътили? Аз се чудя от къде да го взема защото в Технополис имат само модела Lanaform Fam care  . Просто Технополис ми е най-близо , а ни е доста трудно да излизаме с двете деца. По другите големи маркети - Техномаркет, Баумакс,... не знам дали предлагат тази марка  newsm78 , поне аз не видях

# 361
Ами аз след няколко прозвънявания и отговори,че в момента този модел го нямат в наличност,попаднах на този сайт http://tehnomag.net/eshop.php?body=prodshop&gr=14&pod=3& … romo=0&id=447 и дори е малко по-евтино от другите Simple Smile.Разбира се,снощи веднага го включихме и аз съм страшно доволна,въздуха в стаята се промени драстично за няколко часа,малкият ми син дори един път не се събуди да каже,че нослето му е запушено или че гърлото го боли/т.е. че му е сухо,защото ми е здравичък/.Малък и компактен е,почти безшумен, а и е много хубавичък за детска стая.Единствен недостатък според мен ще е,че отвора ,където се налива водата не е много голям и не зная точно как ще го почиствам,може би с четките за детските шишета Thinking, но със сигурност съм много доволна от покупката и въобще не съжалявам ,дано и следващи нощи да ни е решен вече проблема със събуждането през нощта Hug.Усмихнат ден Simple Smile!

# 362
valer  от къде го купихте  по интернет ли го поръчахте.

# 363
valer и аз ако може да те попитам нещо: с четка както казваш дали ще може да се почисти? Миналата година, ползвахме един овлажнител, който изобщо нямаше шанс да бъде почистен, накрая ръждяса и го хвърлихме. Та затова сега винаги гледам дали отделението с вода, може да бъде измито Simple Smile. И сега като прочетох отдолу в този сайт пише, че не се препоръчва да се ползва от астматици и хора с алергии...
Малко се двоумя още. Взехме да пробваме т.нар. реинбоу бебе в къщи, но то въобще не вдига влажността, но пречиства някак си въздуха. Някой ползвал ли е и този уред?

# 364
Здравейте мами,
аз го купих от този сайт:http://tehnomag.net/eshop.php?body=prodshop&gr=14&pod=3&pg=1&promo=0&id=447 , но отидох на място,тъй като ми е на 10 мин.от вкъщи Simple Smile.А колкото до почистването току що опитах и няма да има никакъв проблем да се почисти с четка, тъй като аз в момента нямам и направо вкарах гъбичката за миене на съдове/от по-тънките/ ,боднах я с една виличка и стигнах до всички ъгълчета на резервоарчето  Laughing.Поздрави на всички!

# 365
  • София
ние имаме овлажнител купен преди 3г от Премаман и сме хипер доволни. Струва си парите а не беше никак евтин /200 лв май/
има и йонизатор, с дистанционно е, цифров дисплей...абе за времето на парното е идеален. въздухът в стаята на детето става страхотен и свеж, свеж....

# 366
здравейте и от мен,моля ви кажете в софия от къде мога да си купя  медисана,защото сумата която мога да отделя е около 40лв

# 367
Аз сега си взех ваучър за уред, който йонизира, овлажнява и ароматизира. Казаха ми, че не са много доволни от фирмата, но реших да рискувам. Laughing Като го донесат, ще видим.  Wink

# 368
За мен лично това е още един излишен уред в къщи. Ако ти се стори сух въздуха можеш да сложиш вода на радиатора или пък като си простреш изпраните дрехи вътре също го овлажняваш.

# 369
За мен лично това е още един излишен уред в къщи. Ако ти се стори сух въздуха можеш да сложиш вода на радиатора или пък като си простреш изпраните дрехи вътре също го овлажняваш.
а с изпаренията на перилните препарати какво става? Това е несериозно дори да се мисли. А вода на радиатора с  проходило дете изобщо няма да коментирам.

# 370
По-добре един "излишен" уред вкъщи, отколкото излишни пари по лекари  Peace

# 371
По-добре един "излишен" уред вкъщи, отколкото излишни пари по лекари  Peace

Да, точно. Здравето е най-важно  Wink

# 372
  • София

тотални глупости.
мога да ти кажа от личен опит че с вода на радиатора или кърпи на радиатора почти нищо не се получава.
а за прането - е безмислено да коментираме. особено ако детето спи в стаята където е прането такава асма и сие може да си докара че да чудиш от къде ти е дошло.....

ама понякога пишете такива глупости.....само и само да напишете нещо

# 373
Мили дами, изчетох всичко до тук относно овлажнителите и дори вече  бях решила кой да си взема, но ме сепна информацията в единия от сайтовете за продажба на уреди, че овлажнителите не се препоръчват за хора с алергии и бронхиални астми.
http://www.tehnomag.net/eshop.php?body=prodshop&pg=1&gr= … =0&promo=0-5-овлажнител&id=447
 Така ли е? Някой има ли наблюдения при деца с алергия от домашен прах дали помагат или това е само мярка за презастраховане на производителя?

# 374
Здравейте всички доста поогледах темата и гледам че няколко пъти се споменава енда марка, от която аз преди време си бях взела антицелулитен масажор - Ланаформ. Ама се свързах директно с вносителя - оказа се че от тази година имат ексклузивен вносител в България. Та взех си такъв масажор че скоро родих и после поразпитах и аз там за тези овлажнители по специално детските. Тука видях че има засегната тема овлажняване и йонизиране - оппределено мога да кажа че двете неща когато са 2 в 1 са перфектно допълнение за пречистване на въздуха и предотвратяване на детски алергии. Така че ако някой иска повече информация може да ме пита Simple Smile вече научих доста от фирмата....

Общи условия

Активация на акаунт