Овлажнител за въздух

• 276 241
  • 693
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Цената му е 220лв. ...мисля,но го няма в момента и ще получават чак март.Аз проверявах миналия месец  Peace.

# 91
  • София

Миличка, а доволна ли си от това бижу? Заслужава ли си паричките?

# 92
  • софия
Две приятелки имат такъв и са много доволни  Peace!
Даже едната такава кожа "опъна"напоследък-няма бръчки,пъпки...абе джам  Joy и казва,че е от както ползва овлажнителя  Laughing!

# 93
Миличка, а доволна ли си от това бижу? Заслужава ли си паричките?

Ами доволна съм, но все пак - овлажнител като овлажнител, а и нямам база за сравнение. С ултразвук работи, има йонизатор, таймер, дистанционно - все полезнинки, безшумен е и досега не съм имала проблем с влага и мухъл (не че го ползвам денонощно). Ако това е достатъчно, за да си "оправдае парите"?

А това, че е добре за кожата е факт, но всеки овлажнител би свършил същата работа.

# 94
  • София

Простете за невежеството, но това он-лайн шоп ли е?

# 95
«Премаман»
бул. Тодор Александров, 11

# 96
  • София
Благодаря, вече го открих и дори си поръчах.

Обадих се чак в Белгия да питам как да си поръчам от тях и те ме насочиха към магазина. Но там, както вече казахте, стока ще има чак след 15-ти март. Аз вече си поръчах овлажнителя, след като се убедих, че и фирмата-дистрибутор за Турция го няма в наличност. Купувал се като топъл хляб.  Simple Smile За сведение, цената в Турция е около 350 лева.

Ще черпя мацката, която пусна инфото, ако остана доволна.  bouquet

# 97
Здравейте,
Следя темата от известно време защото живо ме интересува. Ето какво направих аз:
След едноседмични лутания из нета, по форуми като този, решихме да вземем първо влагометъра за да разберем дали въобще имаме нужда от овлажнителя за въздух - все пак живеем в град на брега на морето!
по въпроса със влагомера - взехме тоя на Chicco(онзи - осмица). Купих последния!(какъв късмет Simple Smile), но в единия от магазините ми казаха, че въпреки, че го нямат в наличност, при проявен интерес от моя страна и съответния (финансов) ангажимент ще го поръчат и до няколко дни да мина да си го взема.
по въпроса със овлажнителя обаче нямахме такъв късмет - цяла седмица безуспешно се рових в нета за някакви он-лайн поръчки на модела на "Happy Life" (това в крайна сметка бе нашия фаворит) и когато най на края все пак онзи ден решихме да отидем до Метро и да си го купим от там ми казаха че са свършили точно предния ден  smile3515и че ще заредят със сигурност но не знаят кога ...  Banghead newsm45
А тоя модел ни допадна доста - ултразвуков е, което било важно; има вграден йонизатор - две в едно! Харчи малко ток, е, резервоара му е малко малък но .... преживява се  Wink
После видях в нета един модел на Solac:
http://family-bg.com/prX_2791.htm
но той както се вижда ще бъде в наличност от 25 фев. 2008 ... Thinking
и така до тази вечер - когато се  сдобихме с това:
http://www.scarlett.ru/production/climate/humidifiers/sc-986.phtml?lang=eng
магазина е Интерсервиз-Узунов, цената - 39.00 лв.

# 98
Ще черпя мацката, която пусна инфото, ако остана доволна.  bouquet

Ще си чакам черпнята  Simple Smile

# 99
Аз си купих тази зима на Чико комбиниран овлажнител  и йонизатор и съм доволна , но за лятото съм си купила и овлажнител със студен въздух също на Чикко. Не съм го ползвала все още !

# 100
  • София,
На мен онзи ден в един магазин ми препоръчаха КОмбиниран овлажнител с йонизатор на ЧИко  - 180 лв., но една приятелка ми каза, че имал много недостатъци.
Не му се регулира струята на парата, а и много мокрел около себе си и бил много голям. Та и аз още съм в чуденка, постоянно търся и ровя и се чудя. Дайте съвет искам овлажнител с йонизатор, защото едното ми дете е силно алергично. Споделете за Уфеса, който има, а този който е от Премаман, май е само овлажнител, но не е с ултразвук.  newsm78 Ох сега гледам последно и утре отивам по магазините. В Мосю Бриколаж има ли нещо интересно или само в Технополис и Техномаркет. Вярно, че отоплителният сезон свършва, ама ние сме нон стоп болни и вече ми писна, цял месец с тия лекарства и никакъв ефект, пак запушени носове, а малкият пак кашля - като излезе навън не кашля, а в къщи е ужас не спира.  Sick Направо съм се видяла в чудо! Hug

# 101
  • София
Аз си купих днес на Lanaform - овлажнител с йонизатор. Утре ще споделя дали съм доволна. В тази връзка, не съм забравила, че дължа почерпка на една съфорумка от настоящата тема. Laughing

# 102
  • София
Отчитам се:

За близо 4 часа работа успя да увеличи степента на овлажняване с 2 %. Работи на пълна мощност, но явно ми е прекалено голяма дневната. Ще видя довечера как ще се отрази на въздуха в спалнята.

Въздухът в помещението бе 35%, прекалено сух за мен. Представям си какво е било по време на активното отопляване през зимата.

# 103
  • София,
Емел, а твоят овлажнител с ултразвук ли е и колко струва? Ние взехме този на Филипс - Авент, току що от Технополис, само това имаше и един на Делонги, но той не беше с ултразвук. А този на Филипса няма йонизатор, но аз го взех защото ми омръзна да обикалям.  Embarassed Питах и за комбинирания на Уфеса, но казаха че от доста време нямат внос. Сега ще пробвам този , а по нататък ще си купя друг ако не остана доволна.
А този, който ти си взела аз останах с впечатление, че не е с ултразвук? А ти влагомера отделно ли си го купи. Моят си е със уреда заедно и в момента меря влажността, но май засега не се налага да го включвам, защото прозорецът беше отворен до преди малко. сега чета и упътването и ще го включа.

# 104
  • София
Моят е този: http://www.lanaform.com/cgi-bin/shop.pl?shop=1&lg=2&extl … 3813&tree=252

Всъщност никъде не пише дали е ултразвуков, но разпръсква студена пара. 

В Премаман има останал още един овлажнител. Peace
Преписвам характеристиките:
- LCD екран, който се управлява от микро компютър;
- Вграден уред за разпределение на йони;
- Дистанционно;
- Автоматично регулиране на влажността на въздуха;
- Автоматично регулиране на часовника  newsm78
- Автоматично отчитане и показване на влажността на въздуха;
- Аларма и авт. спиране при свършване на водата;
- Моного тихо работи /по-скоро абсолютно безшумно/.

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 00:36 от Емел

Общи условия

Активация на акаунт