Овлажнител за въздух

• 276 519
  • 693
  •   1
Отговори
# 165
мама ели, има ли йонизатор и колко струва?!  bouquet

Виж поста ми от предишната страница  Grinning

# 166
Мама-Ели много ми хареса вашият овлажнител,понеже не съм  от София,моля те дай ми по-точни координати на магазина--в кой Люлин,адрес?

# 167
Купихме Овлажнителя на Филипс и Авент. Доволна съм. Въпреки че помещението ни е доста по-голямо от 20 кв.м., уредът се справя. Препоръчвам го  Peace

# 168
Мама-Ели много ми хареса вашият овлажнител,понеже не съм  от София,моля те дай ми по-точни координати на магазина--в кой Люлин,адрес?
На кооперативния пазар е, в едно малко магазинче, обект № 16. По-добре не мога да го обясня   Там където са безброй малки клетки и лабиринти. Питай на място и ще те упътят.
Тук има адрес на офис и телефон. http://solacbg.911.bg/a2/firm.asp?id=5182&ovr_firmview=1

# 169
  • София,
Купихме Овлажнителя на Филипс и Авент. Доволна съм. Въпреки че помещението ни е доста по-голямо от 20 кв.м., уредът се справя. Препоръчвам го  Peace

И аз също! Naughty

# 170
  • пловдив
Ние купихме този на First от Метро отзиви като го пробваме

# 171
  • София,
МОмичета аз може ли да попитам тези, чиито овлажнители са с йонизатори какво пише на листовките им. Интересуваме дали се препоръчва за дечица с астма. Оказа се, че моето детенце е с такъв проблем и ако наистина е добре мисля да си взема и йонизатор, но мисля да е отделно от овлажнителя, за да го ползвам и целогодишно, а дали има и само йонизатори newsm78

# 172
Ние купихме този на First от Метро отзиви като го пробваме

Ние сме със същия доволна съм , а орхидеите ми още повече,направо полудяха

# 173
Edin vapros otnosno ionizatora na Solac - izpariavaneto ultrazvukovo li e ?

# 174
Аз засега се спрях на този от Метро(Happy Life) или ако го няма-на Solac,но този мъничкия(13/23),не осморката.Въпроса ми е-по колко часа на ден пускате йонизатора?Има ли някаква препоръка,може ли примерно ако го забравя включен по-дълго време да има проблем?
Към mama-eli:прочетох,че искаш да пробваш да сложиш някакви масла вътре във водата?получава ли се нещо?Има ли някакъв по-добър ефект и след това чисти ли се лесно уреда?

# 175
  • В море от любов
Момичета, мисля, че е тук мястото да попитам: Купих си съвсем наскоро от Метро овлажнител на Disney, в момвнта е на промоция с една музикална лампа, беше около 107лв, пуснах го, но ми се струва шумен, това нормално ли е?
И как да разбера на каква мощност да го пускам, детската ни е около 30-35кв.м.
И още един въпрос, може ли това чудо да се ползва нон-стоп, като само му се долива вода?
Благодаря ви предварително  bouquet

# 176
  • София,
Момичета, мисля, че е тук мястото да попитам: Купих си съвсем наскоро от Метро овлажнител на Disney, в момвнта е на промоция с една музикална лампа, беше около 107лв, пуснах го, но ми се струва шумен, това нормално ли е?
И как да разбера на каква мощност да го пускам, детската ни е около 30-35кв.м.
И още един въпрос, може ли това чудо да се ползва нон-стоп, като само му се долива вода?
Благодаря ви предварително  bouquet
КАкво значи шумен, издава ли някакъв звук, нашият не, а го слагам върху един дървен шкаф. Опитай да го сложиш някъде на пода върху килим, така ще успееш да намалиш звука. МОже и да не е нивелирен добре и затова нещо да трака като работи.
Аз моя го включвам само когато има нужда, затова си купи от някъде един влагомер и когато влажността в стаята се увеличи над 50 - 60 %- това е максималната полезна стойност го спирай. Иначе може пък да започнат да ти мухлясват стените и куп други проблеми! Hug

# 177
Като стана въпрос за влагометър...дали може да ми препоръчате някакъв на прилична цена?! Rolling Eyes

# 178
  • В море от любов
Семирамида,  благодаря ти  bouquet
Нашият стои на едно малко ниско столче, не че шуми много, но все едно звука наподобява пуснат компютър.
А от къде мога да си купя хубав влагомер?

# 179
  • София,
Ами чувала съм че се продават в ТСМ магазините или в магазините дето продават ел. изделия  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт