🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 17

• 51 812
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Вчера на презентацията водещия задава въпрос към Алесандро и Джан, "Как създадохте химия между героите си?" Алесандро: "Спахме в една стая" JoyJoyJoy

Изгледах цялата презентация. Нищо не разбирах, разбира се.. Джан не си намери място, насам-натам, крака, ръце, нагоре-надолу, настрани.. не можеше да седи мирен и за минута Grinning а Аланка седна и не помръдна, докато не й зададоха въпрос Grinning През цялото време се притеснявах за микрофона, да не би Джан да го счупи, супер-хиперактивен човек! Grinning

Гледайки говорещата Алана в близък план, мога да кажа, че е много нежно и мило момиче, мнооого естествена и с прекрасно поведение, истинска дама! И пак ще повторя, много е НЕЖНА! 🤍 И в трейлъра ми хареса много играта й. Почти съм й фенка вече Simple Smile Ако го изгледате с мишката, Джан и Алана са прекрасни! Алесандро е много чаровен. Матилде не се издържа, мнооого е бавна. Шефката на Рай и режисьора ги прекарах с мишката.
На влизане Джан посрещна Аланка с широка усмивка и я разцелува Simple Smile

скрийншотнах:

Скрит текст:

# 616
Това, че не е обърнал внимание на феновете си е пълна лъжа. С очите си го видях, че си павеше селфи с феновете. Пълно е с клипчета, човек трябва само да си направи труда да ги види, а не да чете само коментари.

# 617
Ели, този път не съм съгласна с нито една твоя дума..
Ако искаш мога да ти дам да четеш още коментари в ютюб, там гледат с карти Таро, пълно е с подобни на тези, които си донесла.

"той само се обърнал, погледал ги и подминал..." Абсолютна лъжа!
Изглежда, че не си гледала нищо.. Изгледай видеото:
-> https://www.instagram.com/p/DLT2aKEoZ32/

# 618
Grozdence* благодаря! Слабост към Джан е меко казано 😂
Имах период, в който от сутрин до вечер само него гледах. Всички филми съм ги изгледала минимум по 3 пъти 😂 за ранобудната птичка - след 18-тия спрях да ги броя 😂 взех си даже и парфюма му 😍😍😍
И покрай мен още повече хора запалих, майка ми вече сигурно за 30-ти път гледа ранобудна птичка, маникюристката ми му е голям фен, всеки път като се видим задължително се говори за Джан 😂 в работата с една колежка си обсъждаме 😂 ама толкова е красив и прекрасен, че как да не говориш за него 😂

# 619
Джанчик продължава с шоуто Rolling Eyes Имам дежавю. Старата песен на нов глас....Grin

Скрит текст:

За първи път от 4 години, ще се въздържа от лайкване Grinning

Лале, ясна си ми отвсякъде Grinning Добре дошла в нашия клуб, всички сме такива Simple Smile Но нещо от онзи ден малко ме ядосва. Ето сега, поредната демонстрация Rolling Eyes

П.П.
Какво означава това "Hi bb" Някой знае ли?

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 10:43 от grozdence*

# 620
Мале аз малко съм в шок 😂
 А "hi, bb" аз го разбирам като hi, best friend, ама позата ѝ друго говори 🤣

Коригирам се bb е bed and breakfast, a може и да се чете хабиби 😂

# 621
прави ни шокова терапия Grinning
това "bb" може да е "бейби"

Сторито на Сара, а аз просто стоя и гледам крака на Джан на заден план Joy

# 622
  • Козлодуй
Аз точно "хабиби" го прочетох Joy
Лале, добре дошла при нас Flowers Hibiscus
В някакъв пост на Бирсен видях, че и на ръце я е носил...Не знам какво да кажа. Нито какво да мисля...

# 623
Сънчо, той пристигна късно, закъсня за церемонията с 30-40 мин., всички него чакаха.. На всичкото отгоре допълнително се забави покрай селфитата. И докато се занимаваше с феновете, редът на червения килим се наруши, затова я взе на ръце и почти на бегом тръгна към входа на театъра.. гледах тази случка от различни ъгли Grinning

Много готино видео Heart Eyes от Francesco Aquilanti:
(Direttore artistico ✨ Casting manager-Management-Events manager-Fiere Internazionali)

-> https://www.instagram.com/p/DLUzIBWIqJd/ Nature Sparkles

Барикадираха го, обградиха го, "хвърли" се в тълпата както винаги.. не знам това смелост ли е или лудост Joy

Харесах си един Nature Fire в тълпата и го зумнах 🙃
имитира Джан с кокче и бял потник Joy

# 624
Добро утро,момичета!

Лале, добре дошла и от мен! Flowers Rose И аз ви чета в др.тема!
Вчера доста сте се вихрили в коментарите за Джан!
Благодаря ви за споделеното!

🆕🆕🆕🇮🇹
Джан Яман на IGSF2025 в Riccione

🆕🇮🇹📸 Някъде на плажа...

от Гюлдем,майката на Джан
🆓🆓🆓
IG история Guldem
✒Поздравления сине 🙏👏👏❤🧿@canyaman

🆓🆓🆓
от francesco_aquilanti_events

Приятен пореден горещ ден!

# 625
Добре заварила Simple Smile
Замисляли ли сте се да отидете някой път на meet and greet with Can Yaman?
На мен юли месец ми е много натоварен откъм работа, но гледах полетите до Рим на 19.07. има един сутрешен и връщане на 20.07 е сутринта в 6.30. Викам си от срещата с него направо на самолета, но пък и 300-400 евро ми идват малко в повече 😃 дори за Джан 😀

# 626
Лале, само някой да ми уйдиса на акъла, веднага тръгвам.

# 627
Ооо Жаки, значи за следващото Meet and Greet се разбираме 😂

# 628
Айде, може и още някой да зарибим, дотогава!

# 629
Замисляла съм се разбира се, даже на всяка обявена дата се замислям Rolling Eyes но ММ няма да ме пусне Joy

Лале, дъщеря ми миналата седмица беше в Рим за 4-5 дни на разходка. Ходи и до Ватикана. И за късмет новия Папа бил излязъл, благословил всички присъстващи и погалвал бебетата Simple Smile

Скрит текст:

Колизеума:

Скрит текст:

За разходка из Рим съм навита иначе.
А за среща с Джан (леле как звучи само), не знам.. ако някой ден ММ ме изгони (по една или друга причина), това ще е първото нещо, което ще направя, заклевам се Joy
Ние докато се натуткаме, той ще се ожени (за Сара), след това едва ли ще ходи по срещи Joy

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 10:22 от grozdence*

Общи условия

Активация на акаунт