🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 17

• 51 820
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
🆕📸📍Италиански фестивал Global Series 2025
Sala Concordia - Palazzo dei Congressi di Riccione - PalaRiccione
24.06.2025

# 601
Spettacolo Italiano (медията, която присъства на презентацията):

Джан:
"Елате на борда на моя кораб... нека заедно обиколим света."

Поканата, която не можеш да откажеш!! SobJoy

A казано от Алесандро Прециози, е много красива демонстрация на уважение!

"Трябва да кажа истината и съм много искрен и бих го казал дори в негово отсъствие,
бях изумен от дисциплината, невероятните хореографски способности, прецизността,
може би прекомерния контрол?
Но мога да ви уверя, че докато стоях там и го гледах как се движи, не вярвам,
че има някой на тази планета, който да може да изиграе Сандокан по-добре от Джан."

Revolving Hearts

Най-красивите снимки от днес! Heart

Любимото занимание на Джан - да е сред рагаците си.. Сара ще почака малко Joy

Ако не сте разбрали, Сара също е била там, но не ми идва отръки да качвам днес снимки с нея, вчера й се нарадвахме достатъчно! Joy

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 01:14 от grozdence*

# 602
  • Козлодуй
И казано от Алесандро Прециози, това е много красива демонстрация на уважение!

"Трябва да кажа истината и съм много искрен и бих го казал дори в негово отсъствие,
бях изумен от дисциплината, невероятните хореографски способности, прецизността,
може би прекомерния контрол?
Но мога да ви уверя, че докато стоях там и го гледах как се движи, не вярвам,
че има някой на тази планета, който да може да интерпретира Сандокан по-добре от Джан."

Евала на Алесандро! Много хубаво ми стана, като прочетох това  Revolving Hearts
Сега ще наваксвам и с трейлъра, и с пресконференцията, и с темата...ама защо чак декември бре, надявах се по-скоро да го видим Сандокан Disappointed Relieved

Снимка от ИГ профила на Сузана Паризи, качена преди малко...

# 603
JoyJoyJoy
Джан Яман:
"Обичам Италия, чувствам се италианец, живея тук от 5 години.
Най-големият ми късмет беше, че учих италиански в гимназията.
По божествена ирония, когато бях на 30 години, дойдох тук, за да снимам на италиански.
Най-големият ми късмет е, че знам италиански и ЖИВЕЯ в Италия."

https://x.com/Mariagenn59/status/1937696132853039541

Мисля, че съвсем целенасочено дразни някой? Можете ли да познаете, КОЙ?? Joy
Можеше и още да дразни, сигурна съм.. да говори за италианската храна, италианския народ, култура, италианските жени, курорти, въздух, природа и т.н. Joy

Джан е хулиган по душа, вече съм го опознала горе-долу - харесвам всичките му добри и лоши качества.. той обича да изненадва, да дразни, да шокира (ето аз още не мога да изляза от последния шок), да предизвиква фурор, да създава бъркотии, с две думи: сензационен човек! Постоянно се забърква (може би в повечето случаи умишлено) в скандални случки, лъжа ли е? Joy Абе приключения да има, нали все това повтаря в интервютата "обичам приключенията" Joy

Всички италиански медии гърмят! Заглавията: Голямата любов на Джан към Италия Simple Smile

https://movieplayer.it/news/can-yaman-sandokan-ruolo-mia-vita-as … to-5-anni_158772/

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 07:47 от grozdence*

# 604
Грозде, знам я Катрин Уиник. Голяма актриса е, много обичана. Ако Джан има проект с нея, това ще е много добре за него.

Да му е честита наградата, да ни е честит и Сандоканския трейлър. Ще е топ продукция!!!

# 605
  • Козлодуй
Фейсбук групата са изровили детайли, които аз не успях Blush
Голяма част от фен базата не я одобряват. Аз искам той да е щастлив Heart

Успешният актьор Джан Яман привлече цялото внимание на фестивала Global Series, който посети. Снимките, които се появиха в социалните мрежи по време на събитието, бързо раздвижиха дневния ред. DJ Сара Блума, с която той присъства на фестивала ръка за ръка, особено привлече вниманието на последователите му. И така, какво се знае за DJ Сара Блума? На колко години е новата приятелка на Джан Яман, DJ Сара Блума, откъде е и с какво се занимава? Ето любопитните подробности за името, които се превърнаха в актуална тема...
Сара Блума е родена през 1996 г. и е на 29 години към 2025 г. Родена е в семейство от алжирски произход, но прекарва по-голямата част от детството и младостта си в Европа. Нейният мултикултурен произход се отразява както в музиката, така и в сценичното ѝ присъствие.
Професионалната музикална кариера на Сара Блума започва в Ибиса, Испания, която се смята за сърцето на електронната музика. Привличайки вниманието с клубни изяви от ранна възраст, Блума бързо печели значителна публика. Благодарение на успешните си изпълнения, тя работи като резидент DJ (staff DJ) в престижни заведения като The Sanctuary Eco Retreat.
Първият ѝ студиен албум, „Teenage Dream“, издаден през 2022 г., ѝ донесе международно признание. Албумът разкри, че тя е не само диджей, но и компетентен музикален продуцент. Този проект, който получи положителни отзиви от критиците, изведе Сара Блума на преден план в световната електронна музикална арена.
Едно от нещата, които отличават Сара Блума, е артистичният щрих, който тя влага в сценичните си представления. Нейната сценична концепция, която тя нарича „Будоар“, съчетава електронна музика с елементи на бурлеска и кабаре, предлагайки на публиката многостранно преживяване.

# 606
Талантлива е много, слушах й няколко сета. Изглежда знае и няколко езика. В Алжир говорят френски, живее в Италия - италиански, работила е няколко години в Ибиса - най-вероятно и испански знае, английски я чух да говори на едно участие в Индия. Може би Джан си репетира испанския с нея, а той я учи на турски Grinning

# 607
Добро утро,момичета!

Честита поредна награда на Джан в Италия! TrophyРадвам се за него!Всичко е постигнал с много труд и тренировки!За новата любов в живота му той си знае,само да е щастлив! Flowers Four Leaf Clover
Благодаря ви за всичко,което сте открили и споделили в темата! HugRevolving HeartsFlowers Bouquet

Приятен горещ ден!

# 608
Талантлива е много, слушах й няколко сета. Изглежда знае и няколко езика. В Алжир говорят френски, живее в Италия - италиански, работила е няколко години в Ибиса - най-вероятно и испански знае, английски я чух да говори на едно участие в Индия. Може би Джан си репетира испанския с нея, а той я учи на турски Grinning

Здравейте, фенки на Джан 😍
В трака, който grozdence e споделила на 1ч и 6 минути някъде има и българска песен ❤️

# 609
Сега ще ме убиете с камъни, ама да си кажа, че не я харесвам тази нова любов на Джан. И него не го харесвам покрай нея. Хубаво, нека е щастлив, да ни е я покаже, да са живи и здрави, вечно заедно.. бла бла блаа... ама не съм очарована! Това ли е нашия Джан, дето отива да вземе награда за международна слава и се изтипосва с тази скумрия на червения килим. Тя е облечена като садо-мазо кралица и си мята голия задник насам натам. Джан се излага по същия начин като с Дилета. Или има ужасен вкус за жени, или има ужасен вкус за ПР. И в двара слуая, не е много яко... Sad

# 610
  • в сърцето на един мъж...
Приятелката на Джан е талантлива, обаче не ми харесва много Relaxed Не можах да я намеря в спотифай, а ми хареса какво прави
Ели, не си сама Simple Smile

# 611
Аз виждам един щастлив Джан и за мен това е достатъчно.
Колкото до красива ли е, грозна ли е, е въпрос на виждане, а и Джан винаги е казвал, че за него не е важна красотата, а човека отвътре. Явно в момента са на една вълна и той е видимо щастлив.
Само за протокола, Илкер и на нея е бил стилист.

Лале, да, чух я бълг. песен! Супер е!

# 612
Лале, добре дошла, чета ви в съседната тема и съм наясно, че имаш слабост към Джан Grinning съвсем нормална реакция е това! Heart Eyes Аз такива DJ сетове (или както се наричат) не съм слушала много, или да съм по-точна, само така мимоходом. Вчера си бях надула този вкъщи, но съм пропуснала това бг откъсче. Други нейни също прегледах с мишката и тях ще ги преслушам тези дни. Може да не я харесвам заради поведението й онзи ден, а и на външен вид.. но в работата си е много добра!

Ели, тези няколко минути на червения килим - това не беше Джан! Не знам какво му стана, изперка Grinning И да си призная, помислих си, че или е пил, или е вземал нещо.... Но после като чух как говори, всичко си беше нормално, напълно адекватен, стария Джан.
Не знам какво беше това шоу.... но ще разберем! Grinning Вече има няколко теории, да видим какво ще излезе накрая Simple Smile

Гея, станахме три! Grinning

Но от сърце му желая да е щастлив! Heart

Джаки, таман ще й дойде Илкер, с неговите парцали Grinning

# 613
  • в сърцето на един мъж...
О да, и аз му желая да е щастлив, да намери жена, която да отговаря на неговия темперамент и душевност. Просто тази не ми стои до него Relaxed

# 614
Ама той се държеше по същия начин с Диля... едно такова все едно не е той. Не искам и да си спомням. Някъде четох коментари, че това било истинското му лице, на арогантен красавец, че балона на илюзиите ни се е спукал най-накрая... на него не му трябва такъв ПР, за него се говори и без това и все с добро... до онзи ден. Казват, че фенове са го викали на червения килим, той само се обърнал, погледал ги и подминал... Имало клип... Кога Джан е правил така с феновете си...

Общи условия

Активация на акаунт