🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 17

• 49 881
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро,момичета!

Желая ви приятен ден!

# 721
Снимките са много хубави.
Джан и Сара изглеждат на една вълна.

# 722
Добро утро, момичета! Simple Smile

Определено започнах да ги харесвам. Първото ми впечатление не беше уау, чак се изненадах, но като ги гледам сега, мисля, че си отиват много. Много им се радвам как се забавляват като малки деца, изглеждат супер искрени, влюбени Simple Smile

# 723
Добро утро,момичета!

Скрит текст:

Приятен ден ви желая!

# 724
Момичета, към края съм на "Любов на инат". Това ми е първия турски сериал на Джан, който гледам. Много забавна комедийка, точно като за лятото, а Джанчик е толкова сладък, че чак започнах да ви разбирам защо сте толкова "луди" по него.

# 725
Хехе, Цеце, чудесен избор! Много смешни и сладки са тези двамата Grinning
Ако имаш свободно време давай ги поред, чак тогава ще ни разбереш Grinning следващия е Пълнолуние - най- хубавото дизи на Джан! Малко епизоди и няма пълнежи. Участва и твой любимец - Неджип Мемили (играе лошия). А ако искаш смях като в Любов на инат, тогава ти препоръчвам Мистър Грешен (14 епизода). Идеален е за лятото, ще се посмееш на воля.Simple Smile

Косата растее.. доста е порасла Rolling Eyes
 като пънкар е Joy

# 726
Добро утро,момичета!

Скрит текст:

Цвети Hug,добре си направила като започна да гледаш Джан!
Аз  изгледах сериала след като видях Джан в ''Пълнолуние''.
До тогава не знаех и за песните на Джем Белеви.

Скрит текст:

Приятен ден ви желая!

# 727
CanYaman като Sandokan в сезон 1 на едноименния сериал Sandokan  🐅
Ами страшно му отива тази роля.
Сигурна съм, че ще сме със зяпнала уста, докато гледаме!

# 728
Добро утро,момичета!

Джан на летището, преди отпътуването за Италия ...

Още снимките от Бодрум ...

от клуба...
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456271741%2F682 … l_wall_-199343470

Хубав и ползотворен ден!

# 729
Здравейте!

Приключих го вече. Много съм доволна, дори не съм разочарована от отворения край.
Нищо не ме подразни, не ми се видя прекалено, дори хрумката Ръфка и Сътка(Пинокио) много ми хареса.
От този сериал ще запомня доста реплики, но "Твоите братя край нямат" и "Паркинг маниака" са ми култови.
Един от любимите ми моменти, сватбата под масата. До сега не бях гледала такава.

Злати, и аз сега го открих Джем Белеви, тук в "Любов на инат".
Разгледах му и канала в YouTube. Това момче има много хубав глас и излъчване.

Грозде, скоро сигурно ще си пусна по-скоро "Мистър грешен", че ми се гледа чисто комедия, без големи драми.

# 730
Привет и от мен, момичета! Revolving Hearts

Очаквахме голяма изненада и тя пристигна в стила на г-н Яман....Heart Eyes

ИГ публикация от Джан - БУМ Nature BoomNature BoomNature Boom

"Изненада! Работя от година по този вълнуващ проект, който ще снимам в Испания.
За да се подготвя, прекарах месеци в усъвършенстване на испанския си и съм решен
да дам всичко от себе си.
През есента ще се преместя в Испания, за да започна снимките на този сериал.
Това ще бъде незабравимо преживяване и голямо лично предизвикателство.
Утре, на моето събитие „Среща и поздрав“, ще имам възможността да се сбогувам
с Вечния град, където всичко започна.
Това не е окончателно сбогуване, а по-скоро „до скоро“, тъй като планирам да се върна в Рим
за втория сезон на „Сандокан“ и за друг комедиен проект, който обсъждаме.

Но първо трябва да отида в Испания, за да се изправя пред това ново предизвикателство
и да се отворя за един нов свят.

Искам да изразя искрената си благодарност към моя учител, който изигра важна роля
в изучаването ми на испански, като ме учеше с голямо търпение и радост. @anasotos91"

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 20:46 от grozdence*

# 731
Грозде, супер новина си ни донесла!
Тази новина чаках!
Да ни е чистит Каплан

Адолфо веднага се ентусиазира и пусна пост!

https://www.instagram.com/p/DMQhWKGqzCx/

# 732
Просто съм в еуфория Grinning
Джан направи толкова много хора щастливи само с една публикация Heart Eyes Чакахме, чакахме.. но получихме още по-добри новини, отколкото очаквахме! Колко красиво ги изреди - сериал в Испания, втори сезон на Сандокан и комедиен проект в Италия.. Нека все повече и повече врати се отварят пред него!!

Нека ни е честит Каплан! Nature Fire А за комедията ще кажа само, че не е лесна работа, може би е един от най-трудните жанрове! Много, много се радвам за комедията! А що се отнася до испанския проект, просто се радвам за самия Джан, щом е учил испански, значи наистина е искал този проект. ГЛАВНА РОЛЯ НА ЧЕТВЪРТИ ЕЗИК! Hands Raised Hands Впечатлена съм от СМЕЛОСТТА и от готовността му да се премести в друга държава, да научи езика и да се заеме с проекта Hands Clap

Значи чакаме: проект в Испания на испански, втори сезон на Сандокан на английски и комедия, най-вероятно на италиански.Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 22:37 от grozdence*

# 733
El Turco актуализация - Месеци след оригиналния старт El Turco отново в топ 10 на VOYO Румъния
и в топ 10 в Либия, Мароко и Тунис
Сериалът е постигнал 63 дни в топ 10 на платформата Starz.

# 734
Добро утро, рагаци! Simple Smile

Още един проект - още един успех предстои! С неговата амбиция, интелигентност и решителност, Джан ще постигне всичко!! Heart

Надявам се довечера да разкрие поне малко за новия испански проект, който ще снима съвсем скоро "през есента"..

Героят му Kaplan на турски означава "Тигър" Nature Fire

Може би героят му пак ще е турчин (като Демир) Simple Smile

Истинският приятел винаги се радва на постиженията на своя колега-приятел! Щедростта на Уил Кемп е голяма,  не за първи път подкрепя Джан.. Надявам се в бъдеще отново да ги видя да работят заедно - двамата бяха брилянтни в Ел Турко! Heart Eyes

Балабан ми е най-любим засега Heart но гаранция Сандокан ще го измести...
Другата седмица ще си направя поредния Ел Турко маратон! Nature Fire (сега го реших, като видях тази снимка Grinning)

Скрит текст:
Днес и утре ще съм в Гърция, но довечера ще пиша!

Общи условия

Активация на акаунт