ПОМОЩ-Ревматоиден артрит в много ранна възраст

• 398 334
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 365
zdravejte,kassis naistina shte e strahotno ako pishesh kak se chuvstvash,maika mi e s tova zabolqvane i v momenta e na lechenie s eksperimentalno lekarstvo na Pfizer,no ili priema placebo ili lekarstvoto ne i deistva.Veche sme mnogo otchaqni,kato cheta v net-a za artrita i mi se priplakva,hubavoto e che sega ni predlagat lechenie s RoActema,no kato cheta za nejelanite reakcii...lele male!Tq poluchi i stomashen kryvoizliv predi godina,mnogo se pritesnqvam...naistina vsichko tova e ujasno!
Opredeleno shte sledq temata,vsichki tuk ste ujasno mili i nqma po-dobyr variant ot obmqnata na opit!
Bydete zdravi!

# 1 366
Искам да питам някой ползвал ли е продуктите на нутрилайт и какви впечатления има от тях

# 1 367
Здравейте.Пуснах тема да задавам въпрос,но явно е трябвало тук. Мъжът ми е с болки от 1-2 години , но от няколко месеца е зле- подуване,зачервяване на ставите, болки.Най-накрая си направи изследвания, има високо СУЕ, 98/118 - незная какво значи.Другата седмица отива в София,в ревматологията.Много съм притеснена,не мога да изчета цялата тема.Незная какво да мисля.

# 1 368
Всички отговори ще получиш там успех Hug

# 1 369
  • София
Пипилота, високото СУЕ означава възпалителен процес
не конкретизира, обаче, къде

# 1 370
здравейте отново.!онзи ден правих изследвания и вчера бях очарована Wink всички изследвания ми бяха в норма а суе-то ми е 9мм.Ставите ми спаднаха но ме болят Cry,но щом вътрешно изследванията ми са добре се радвам.Искам да ви попитам грабнака може ли да боли от ра?

# 1 371
  • София
касис а ти освен роактемра друго приемаш ;ли? метотрексат?

# 1 372
Да пия по 10,5мг на седмица и 10мг преднизолон тъй като няма сега медрол и само това намерих като заместител Wink

# 1 373
здравейте отново! Wink вчера ми беше 2-та вливка с роактемра,доктора беше доволен от изследванията и каза че ще спираме преднизолона с половинка на седмица.Аз му казах за болките които имах след 1-та вливка и той ми вика споко след 2-3 вливки няма да имаш вече Wink...искренно се надявам да е така..Желая ви един приятен ден без болка Rolling Eyes

# 1 374
  • София
kassiss  страхотно е това което си написала. нямаш идея как ме изпълваш с надежда. само дето аз не пия нито метотрексат /имам непоносимост към него/ нито кортизон.
стискам палци все по-добре да се чувстваш

# 1 375
  • София
kassiss а ти колко зле беше преди да почнеш с роактермата?

# 1 376
Nqma napalno izlekuvan ot artrit. Az go imam ot 6 mesetsa i edinstvenoto koeto piq e na tri dni diklak. Smqtam da otida i na igloterapiq i homeopat. Ako nqkoj ima po dobro predlojenie da pi6e. Blagodarq.

# 1 377
  • София
siq75 подкрепям те за иглотерапията и хомеопата. щом ти е от скоро артрита няма начин да не успееш да се пребориш с него. успех! аз определено съм доволна и от двете.

# 1 378
Bunnie имам артрита от 7 години и не бях в добро състояние ,имах скованост колената бяха много оточни Sad но имам надежда че един ден няма да пия гадния метротрексат smile3518 и сутрин ще се събуждам с усмивка..много е важно да има кой да те подкрепя в най-трудните моменти  Simple Smile

# 1 379
  • варна
Здравейте,днес на сина ми на 3г.и 6 месеца му поставиха диагноза юношески пауцартикуларен артрит.
Отидохме при ревматолог заради болка в тазобедрената става,болката е от 3 месеца.
Това са ни изследванията,може ли на база на тези изследвания и болката в тазобедрената става да се дигностицира артрит.
Hb-124 .Thr-337.ДКК-ст 0,01,сег 0,58,ео 0,01 моно 0,07.лимфо 0,33 .урея-4,7 креатинин-50 пик.к-на 140 АЛАТ-13,2  АСАТ -32,3 АФ-539  ЦРП -0,16  креатинкиназа115   ANA-++  СНГ №525-26-ОТ 19.01-РЕЗИДЕНТНА МИКЛОФЛОРА.
От това което разбрах е че само антителата са положителни,но четох че те може да са положителни и при други заболявания.
ЗА сега сме на волтарин и след 20 дни ни казаха че ще минем на кортикостероиди.Мисля се да не са сбъркали диагнозата.Няма подуване на стави,само болката в тазобедрената става.Какво следва от тука нататък.Какво да очакваме с това заболяване и каква е дългогодишната прогноза.
Ще съм благодарна на всеки,който ми отговори.  bouquet

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 16:10 от vasileva10

Общи условия

Активация на акаунт