ПОМОЩ-Ревматоиден артрит в много ранна възраст

• 398 320
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 380
Momice,oste si mnogo mlada da se predavash.Vzemai si bagaja i otskoci do Sofia-v zdraven centar KRUM Voinov.Tova ne e svarzano sas zdravnata kasa.Gospodin Voinov i negovata kolejka shte te pregledat i shte te izlekuvat-tova e fasulska rabota za tah-ako znaesh samo kakvi tejki slucai hodiat pri tah,a kak si otivat....I sumata koiato vzimat e simvolicna-15 leva.Taka ce ne se bezpokoi za parite.Tia sa nekakvi beli ptici-na drugi mesta ste ti oderat kojata,a tia-hem te lekuvat,hem sumata e malka.Daje kogato hodih da me lekuvat?az imah dvustranna diskova hernia i s atrofia na desen dolen krainik/ sam vijdala kak puskat hora,koito sa bezkraino bedni i zakasali bez pari......Iavno oste sashtestvuvat takiva hora.Sega vece sam dobre i napuk na lekarite ne im dostavih tova udovolstvie da me operirat.Pa dano da sa jivi i zdravi dalgo vreme tia hora.Namirat se na Stadion Gerena,Zalata za prilojni sportove.Ama te vsicki gi znaiat i pri tah vinagi ima golemi opashki.Begai i se lekuvai....

# 1 381
Пиши в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=419291.0
Мисля, че ще ти помогнат. Успех.

# 1 382
Преди малко в сутрешния блок по бтв гостуваше едно момче, което е с артрит и благодарение на българската коледа ще получи животоспасяващи лекарства. За Енбрел ли става въпрос?

Здравейте на всички!
Преди малко се прибрах от София, бях на контролен преглед в клиниката по ревматология на Урович. Пускат Енбрел по здравна каса и ще правя изследвания за пред комисията. Искат бял дроб, манту, хепатитни маркери Б и С, Косулт с АГ за липса на бременност, ПКК и ДКК, СУЕ, АСАТ, АЛАТ, CRP. Предната година като ми забиха цена 1200 лв на месец го отказах, но при положение, че идва безплатно от тази година не се замислям!

# 1 383
Абе госта,я не пиши такива агитации.Знаеш ли моя позната колко зле стана като ходи при този г-н Войнов.Тези манипулации при дискови се правят само от медицински грамотно лице-не от чекръкчии.И първо се гледат снимки пък тогава се ,,пипа,, ,иначе от една дископатия те нагласват вече с херния.

# 1 384
  • София
kasssiss чакам новини от тебе за поредното вливане

# 1 385
Zdravei te na vsi4ki az sashto imam artrit ot 2001g. hodil sam po dosta doktori  zabolqva neto mi (sinddrom na Raiter)
poslednite dve godini se obostri dosta silno . Kitkite, krakata  edin pre6len na grabnaka i ob6to vzeto mnogo te6ko polojenie zapo4nah le4enie s P4ELNA UTROVA  . No ve4e imam neveroqten rezultat . Sledq foruma no dokato nqma6e rezulta ne jelaeh da pi6a no sega hodq po 12kilometra bez problem bez bolka , a predi mi be6e trudno da otita do magazina  ako nqkoi iska info  sasho_av@abv.bg 6te se radvam ako moga da pomogna na nqkoi

# 1 386
здравейте искам да ви разкажа и аз  за тази болест ревматоиден артрит дъщеря ми е на 10 години и преди два месеца и поставиха диагноза ревматоиден артрит през десет дни и правиха изследвания на кръвта и показателите и все не бяха добри два месеца пи антибиотици помогнаха и но малко отслабна страшно много от тук насетне лекарите казаха аче ще чакат организмът и сам да се пребори сега след три месеца пак ще и правят изследвания сега болките в мусколите продължават но отшумяват и незнаем оттук на сетне какво ще стане времето ще покаже

# 1 387
ivelina ivanova
Какви бяха първите симптоми при вас  много ми е важно да знам. Има ли подуване и подуването задължително ли е при артрита?!

# 1 388
ivelina ivanova
Какви бяха първите симптоми при вас  много ми е важно да знам. Има ли подуване и подуването задължително ли е при артрита?!
         Моята дъщеря преболедува ангина с тежко схващане на цялото тяло лекарката каза че е остатъчно от тежко преболедуваният вирус започна с много висока температура не искаше да се храни все и се спеше чувстваше се отпаднала отслабна много не нямаше подувания и лекарката първо за това провери но не откри подувания но изследванията и всичките бяха много над нормата си общо взето това беше

# 1 389
S aktiviran RA sam v momenta i mi izpisaha zlatni soli za postaviane muskulno..kazvat se Allochrysine,no ne moga da si gi nabavia...nikoi znae li kak da gi nameria..po to4no kade bih mogla...?Prilagam i metotreksat,makar i s negelanie...niakoi znaee e li za kolko vreme posle se 4isti ot organizma...za da moge6 da ima6 bebe4e : Simple Smile

# 1 390
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=479316.0 !това е нова тема!Може да ви е от  полза!

# 1 391
здравейте бях на 21 год.когато ми поставиха страшната диагноза ревматойден артрит в рев матологията в София бях ужасена всичко ме болеше всяка ставичка и всяко мускулче беше ужасно изписаха ми 2 вида инжекции и лекарства като свърших инжекциите се мазах с паста и продължих с хапчетата и така 2 месеца минаха 12 години от тогава и не съм имала сериозни проблеми не ми е минало боли ме от врем на време повече зимата но не е страшно пия малко хапчета и нещата утихват успех на всички

# 1 392
Мъжът ми пие метотрексат, веднъж седмично, 3 пъти по 2 хапчета, но много му се повдига и го боли корема.Не можем да намерим инжекциите, май ги нямало от една година насам.

# 1 393
не си мисли че от инжекциите няма да го боли,аз от диклака умирах от болки, за корем ми изписаха фамултран

# 1 394
не си мисли че от инжекциите няма да го боли,аз от диклака умирах от болки, за корем ми изписаха фамултран
Ами той спира да пие Метотрексата, защото освен, че спи постоянно, лошо му е, повдига му се и ЗАПОчНАХА ДА ГО БОЛЯТ СТАВИТЕ ОТНОВО.Странно, но факт.Затова ще ходи отново в София за консултация.Просто не може да го пие....

Общи условия

Активация на акаунт