ПОМОЩ-Ревматоиден артрит в много ранна възраст

• 398 349
  • 1 509
  •   2
Отговори
# 1 395
  • София
Sisonela кой ти е изписал Алокризин и не ти е казал че ги няма в БГ а тр да ги търсиш от въН???звучи ми несериозно.
Проверих- има ги в Германия, струват 8 евро инжекцията.

# 1 396
Mersi Bunnie za infoto...az znam 4e gi niama v BG, no bi bilo dobre da gi nameria...osven sega da tarsia nikoi koito patuva do tam da proveri..za Germania...predi 20 godini  sam lekuvana s tiah i biah dobre dopredi godina...to s tozi Metotreksat ne se znaee koga 6te ima efekt,a i tezi kortikosteroidi me pobarkvat napalno...dano ne6tata d ase opraviat Simple Smile

# 1 397
Bunnie,ima6 li sait-a za Allochrysisi ..az ne mogah da go nameria..moge li po net-a da se pora4at..az sam malko nova za foruma i sega se orientiram taka da se kaze  Simple Smile

# 1 398
  • София
sisonela нямам идея как да си порачаш онлаин алокризин:(
ти наистина ли си се лекувалас него преди години? разкажи повече,колко време беше лечението ти, страни4ни ефекти.....как се отключи отново заболяването ти?
аз за сега съм се откзала от тях

# 1 399
Ami az sam lekuvana s tiah prez 86-87 godina t.e.dosta otdavana...togava se kazvaha Solgenal i sam bila na 7 godini i ne si spomniam dali e imalo strani4ni efekti,no sa mi praveni 4esto izsledvania na kravta i pregledi razni - o4en i dr.po kartona gledam togava...-pieh samo ot vreme na vreme pri nugda indometacin samo...  posle v puberteta ne6tata se opraviha i taka do skoro...spored men nai ve4e stres e pri4inata da me udari tazi valna na aktivnost na bolestta,a i biah padnala predi vreme...to na men sa mi problemni v momenta kolenete/samo/.Pri pregleda v Sofia mi kazaha 4e da se zadarga dobre nai veroyatno sa mi deistvali tezi zlatni soli dobre  :roll:znam li?To vsi4ki lekarstva imat strani4ni efekti..nai dobre bez :)ama kato ne stava vinagi...az ako ne gi nameria naii veroiatno 6te si karam na Metotreksat i redovnite kortikosteroidi stavaiki malko me4e...no sega pone varvia,a ne mogeh da stana ot legloto si predi mecec...4ao za sega.

# 1 400
не си мисли че от инжекциите няма да го боли,аз от диклака умирах от болки, за корем ми изписаха фамултран
Ами той спира да пие Метотрексата, защото освен, че спи постоянно, лошо му е, повдига му се и ЗАПОчНАХА ДА ГО БОЛЯТ СТАВИТЕ ОТНОВО.Странно, но факт.Затова ще ходи отново в София за консултация.Просто не може да го пие....
Как понасяш метотрексата? Мъжът ми много зле, както виждаш от предните ми писания. Пожелавам ти да се оправиш по-скоро, sisonela !

# 1 401
Metotreksata mi e izpisan ingekcionno...po 1 na sedmica,kato ostanalite dni pia folieva kiselina za da se neutralizira vlianieto mu varhu 4ernia drob...i si sledia levkocitite da ne padat pod 5 edinici..pravia si izsledvane palna kravna kartina...samo ne moga da razbera za6to kato sam dispanserizirana za tazi bolest mi se polagalo samo 1 izsledvane na godina i si pla6tam kato pop...taka mi kaza lekarkata...ina4e sam dobre za ponosimost ,samo deto ne6to mnogo cikal nimam,no tova moge bi po skoro e ot medrola i tova malko me pla6i...niakoi kazval li vi e za kolko vreme se 4istetia tezi lekarstva ot organizma ako se sprat...i dano vsi4ki imame tazi vazmognost. Hug

# 1 402
Нямам представа за колко време се изчиства организма, той мъжът ми ги пи само 3 седмици и спря.Иначе на инжекции неможахме да ги намерим, има ли внос в БГ, ти откъде ги купуваш?

# 1 403
Ще се запиша и аз в темата.
Все още не съм ходила на лекар. От около пет дена започнаха много силно да ме болят ставите в основата на пръстите на ръцете. Подути са и леко зачервени. Болят ме и китките, както и лактите.Сутрин ръцете ми са подути, някак нямам сила, чувствам се несръчна. Ръцете ме болят през целия ден, както и вечер трудно заспивам заради болката. Отдавах го на физическото претоварване, но дори и да е това - явно не е за подценяване. Трябва да организирам как да оставя децата за малко и да отида на преглед при джи пи-то, а евентуално и при специалист.
Ако нямам направление в клиниката на Урвич, колко би струвал платения прием? Имате ли данни?
Съжалявам, ако е писано, но не можах да изчета всички страници.

# 1 404
Моля, пишете на кирилица, аз пия трета година метотрексат по 15 мл седмично, но нямам такижа оплаквания.Метотрексата се спира само от лекаря, а и много бързо сте се отказали...

# 1 405
Аз съм от Велико Търново и тук го има за сега ,флакон е от 50 мг и струва 5,50 един такъв - дозата ми е 20 мг седмично т,е,един ми стига за 2 и половина пъти,,,за по предната публикация прегледа в София при професор е 50 лв.,не зная кой работи по НЗОК,но аз си платих Simple Smile

# 1 406
Моля, пишете на кирилица, аз пия трета година метотрексат по 15 мл седмично, но нямам такижа оплаквания.Метотрексата се спира само от лекаря, а и много бързо сте се отказали...

Малко по-напред писах как се чувства мъжът ми от метотрексата, невъзможно му е да го пие повече.
Какво значи флакон, течност за инжекция ли имаш предвид?

# 1 407
здравеите  искам да попитам имали някои с диагноза полимиозит мъжътми е със съмнение за такова заболяване как проти4а лечимоли е кои са наи-добрите лекари

# 1 408
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452318.0 !Прочетете и пробвайте!Бях на Метотраксат,спрях го!Пия ензимите и кипя от енергия!Ставите болят по малко!Но няма и месец от както ги пия!Аз съм с Ревматоиден артрит!

# 1 409
Здравейте! Някой с РА и бременност има ли? И за ензимите, цялата тема прочетох и да, различните хранителни добавки влиаят на огранизма. Има мн информация в нета за различните добавки за различните болести. Някой пил ли е добавки?

Общи условия

Активация на акаунт